hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

yenıden merhaba kızlar uzun bı sure yoktum bılg.bozuldu baya bı ugrastırdı bızı herkes nasıl, nasıl gıdıyor hamıslık... dıger arkadaslar hıc bu sırada hamıs olan oldumu ???
olmayanlara yaz bıtmeden teker teker hamıs haberlerınız almayı dılıyorum rabbımden...

özlemcim hoşgeldin ya nasılsın nerelerde bu kız diye bende merak ettim
iyi olduğuna sevindim ne yaptın bebişinin cinsiyetini falan öğrendin mi
testlerin nasıl çıktı umarım iyisinizdir

özlemcim hoşgeldin ya nasılsın nerelerde bu kız diye bende merak ettim
iyi olduğuna sevindim ne yaptın bebişinin cinsiyetini falan öğrendin mi
testlerin nasıl çıktı umarım iyisinizdir

hosbuldum canımmmm cok ıyıyım cok sukur,benımde aklım hep burdaydı neler yapıyorlar nasıllar dıye meraklanıp durdum ama geldım işte cok sukur kımsede bı yaramazlık yok sende ıyısın anladıgım kadarıyla hep okudum yazıklarını ama yınede senden duymak daha ıyı olur umarım cok ıyısındır...

testlerde bı sorun cıkmadı canım bebısım saglıkla buyuyor cınsıyetı kesın olarak üclü tarama için gıttıgımde ogrenıcem.. ayın 20 de gıdıcem az oncede kan tahıllerım vardı onları aldım geldım onlarda da bı sorun yokmus cok sevındım

sen neler yaptın bu sırada ayrıntılı usg de baktırdınmı son durum ne ??

baktırdım canım herşeyi çok iyi çıktı çok şükür 7.aya giriyoruz yarın
bizim az kaldı senin hangi aya geliyor doğumun

baktırdım canım herşeyi çok iyi çıktı çok şükür 7.aya giriyoruz yarın
bizim az kaldı senin hangi aya geliyor doğumun

ohhh maşallah mınık prensese sen baya azalttın hadı hayırlısı arkadasım:teytey:
benım ocak ayında olacak kısmetse kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

herkese guzellıklerle dolu bı hafta sonu dılıyorum herseyyyyy gonlunuzce olsunnnnnnnn

huuuuuu nırelerdenızzzz
yaf kızlar hepiciğiniz uyuyonuzmu neyle ugrasıyosunuz soksam pasta kek mı yapıyosunuzzz

merhabalar ankaralı arkadaşlar ben artık sezeryan için gün sayyorum daha önce burdan yazmıştım evleneli 4 yılım bitti 3yıl sabırla bebişimizi bekledik Allahum saglıklıca kavuşturmak nasip etsin isteyen kullarınında kollarını boş bırakmasın bende ankara elvankette oturuyorum dogumum kısmet olursa Gata da olcak hamiş olan ve olmak isteyen arkadaşların hepsine sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat sahip olmalarını diiliyorum sağlıcakla kalın.....

senide Allah bir seste kurtarır inşallah ama dur sen sezeryandın dimi:)))o zaman ne denir hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

simdiden saglıkla mutlu gunlerde buyutmek nasıp olsun inşallahhhhhhhh
rabbım bahtını sansını acık etsın hep iyi gunler gorsunnn

Merabalar ben bu topiği yeni gördüm ya hay Allah nası olduda gözümden kaçtı bende Ankaralıyım+hamişim oğluşumu bekliyorum, gurbetteymişimde kendi memleketimden birini görmüş gibi oldum:))

hosgeldın canımmm bebeişin de ugurlu olsun saglıkla kucagına kavussunn hayırlı bı evlat olsunnnnn ınsallahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…