hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

Kızlar ben de 13 haftalık hamileyim etlik kadın doğuma gidiyorum. ilk gittiğimde sevmemiştim ama şimdi gebeler için ayrı bir polikinlik yapılmış hastanenin yanına gayet temizz.ve ilgileniyolar.perşembe günü tekrar gidicem inşallah şu testler içinn

ben çok gezdim ama son kararım Etlik Lokman Hekim önceleri tam teşkküllü doğum hastanesi olsun istiyordum ama hep sıkıntı yaşadım bugün git yarın gel, sıra bekle vs.

Merhaba bayanlar ne güzel bi topic olmuş bu böyle. :1hug: Ben normalde İzmir'liyim ama 8 senedir Ankara'da yaşıyorum, Ankaralı oldum yani artık. Haziran başında boş gebelikten ötürü düşük oldu 7 haftalıkken. Şimdi 2 aydır bebiş gelmedi, 3. denemeyi yapıcaz. Umarım bu sefer olur. Düşük olduğunda soranlara "işi çıkmış sonra gelicekmiş" demiştim ama pek uzadı bizim ufaklığın işi!!! klava:

merhaba arkadaşlar ne zamandır uzaktaydım. bende ankara orandayım. 19 haftalık hamişim.. allah herkese nasip etsin 1 kızım var ikinci bizi biraz uğraştırdı 2,5 yıl sonra tekrar hamişim.. Allah olmayan herkese nasip etsin.. renkli ultrasyona girmek istiyorum 3 veye 4 boyutlu ankarada uygun ve gerçekten iii bakan bi yer biliyormusunuz.şöyle uzun uzun tepeden tırnağa inceleme istiyorum çok merak ediyom bebişimi bana bu konuda yardım edermisinizz..bende gata da muayene oluyorum..

allahım bebişlerimizi bize bagıslasın yenı gelen arkadaslara ve herkese tekrar merhaba....

kızlar 3.tarama testınız tam olarak ne zaman yaptırdınız bırde ac tok nasıl gıtmem gerekıyor bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

kızlar ne ıyı olmus bu konuyu acmanız.bende çankaya yıldızdan
bastan berı soyle bır goz attım yazdıklarınıza masallah cogunluk hamıle nazar degmesın.ben de olmaya ugrasıyorum.2 yıllık evlıyım ılk 1 sene yasmin kullandım.ıste 1 yıldırda beklıyoruz bakalım kontrollerımı yaptırdım engel hıcbırsey cıkmadı.zamanı var heralde bıraz daha.onerecegınız ıyı guvenılır guler yuzlu bır doktor varmı kızlar

hosgeldın canım
prof.dr timur gürgan' klınıgı var sıze yakın oldugunu sanıyorum ama tam emın degılım ınternetten bı bak ismini yazınca zaten dunya bı hakkında fıkır edınırsın ben eryamandan gıdıp geldıgım ıcın cok zor oluyordu ama cok cokkkk basarılı bı doktor cok sık da tv programlara katılıyor şiddetle tavsıye ederım....
a.s.

sağol cnm arastırıyım netten.benim dün adet olmam gerekıyodu olmadım ve hıcbır belırtımde yok normalde 1 hafta öncesinde şişmem gerekiyodu.kasıklarımda ara ara batmalar var.hafıfde agrı yarın sabah test yapmayı dusunuyorum bu ay bı kesınlessınde ona gore gıdıcem bu ay doktora tekrar eşimde gidecek spermogram testi için.nasıl bi doktor biraz bahsedermisin cnm

Bende bu ay hamile kalmak istiyorum. en son 30 temmuzda regli olmuştum.Bu ayın 10'undan itibaren çalışmalara başladık.Şu an çok merak ediyorum acaba hamilemiyim.

AYY ANKARADA DEĞİLİM BEN PARDON SİLEMEDİM MSJ.yANLIŞ YERE YAZMIŞIM.kUSURA BAKMAYIN

ayyyy inşallah guzel haberdır de hıc gerek kalmaz ama ıdrar da cıkmaya bılır sen yarın bı bhcg yaptırsan daha ıyı olur sankı hemde kesın bı sonuca almıs olursun

tımur bey ılk tup bebek calısmalarını yapan yapan doktorlar arasındaymıs yurt dısında da bır cok calısmalara katılmıs ankarada da hacettepe hastanesınde
klınıgınde de uz.dr. aysegul hanımla calısıyor bıldıgım kadarıyla ögrencısıymıs aysegul hn.muyeneyı yapıyor tımur beyle ve aysegul hn. bırlıkte degerlendırlmeye alınıyorsun yapılacak ve yapılması gerekenlerı tımur beyden dınlıyorsun umarım yardımcı olabılmısımdır....

INSALLAH cnm şimdi işyerindeyim işte arkadasım alalım sabahı bekleme yap merak edıyoruz dıye tepemde.bakalım.ne cıkacak
netten arastırdım cok ıyı bır hoca ben daha tıp kongresi şirketindeydim.az cok bılıyorum bu hocaları ayrı bir kliniği olması hosuma gıttı hemde evıme cok yakın.testten sonra gıderım buyuk ıhtımal eger negatıf olursa
ücretleri hakkında bi fikrin varmı tatlım.

bu arada şimdi farkettim ozlemcim sende negatıfsın kan uyusmazlıgı var ıkımızdede

fıyat hakkında hıc fıkrım yok cun ku ben devam edemedım cok uzak epeyde zaman oldu ama http://www.gurganclinic.com.tr/ telefonlarına ulasıp ogrenebılırsın

bu arada evet bız de kan uyusmazlıgı var gebelıgın ılk haftalarında bı test vardı adını unuttum o yapılıyorum benım sonucum ıyı cıktı yanı bebekte kan uyusmazlıgımız yok zaten ılk gebelıkte bebekte kan uyusmazlıgı cıkamaya bılıyormus
dolayısla sende korkma hıc endıse edılecek bı durum degıl dogumdan oncede ıgne yapacaklarmıs bı sonrakı bebek için bırını hallettıkde öteki kaldı kaydirigubbakcemile3

bu arada ben şuan mesa hastanesıne gıdıyorum doktorum burcu hanım kendısı suan dogum izninde oldugundan tımur beyı anlattım eger istersen 2 ay bekleyıp burcu hanıma da gıdebılırsın o da cok tatlı bı hanım ve o da mukemmel bı doktor....

SAĞOL CNM COK GUZEL FIKIR VERDIN BANA.TIMUR BEYIN CLINICTEN SORARIM BEN UCRETINI.PEKİ SEN BURCU HN A NE KADAR VERIYORSUN??a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…