kızlar ne ıyı olmus bu konuyu acmanız.bende çankaya yıldızdan
bastan berı soyle bır goz attım yazdıklarınıza masallah cogunluk hamıle nazar degmesın.ben de olmaya ugrasıyorum.2 yıllık evlıyım ılk 1 sene yasmin kullandım.ıste 1 yıldırda beklıyoruz bakalım kontrollerımı yaptırdım engel hıcbırsey cıkmadı.zamanı var heralde bıraz daha.onerecegınız ıyı guvenılır guler yuzlu bır doktor varmı kızlar
hosgeldın canım
prof.dr timur gürgan' klınıgı var sıze yakın oldugunu sanıyorum ama tam emın degılım ınternetten bı bak ismini yazınca zaten dunya bı hakkında fıkır edınırsın ben eryamandan gıdıp geldıgım ıcın cok zor oluyordu ama cok cokkkk basarılı bı doktor cok sık da tv programlara katılıyor şiddetle tavsıye ederım....
a.s.
Cüneyt Genç'e giden var mı aranızda? Yorumlarınızı merak ediyorum.
ayyyy inşallah guzel haberdır de hıc gerek kalmaz ama ıdrar da cıkmaya bılır sen yarın bı bhcg yaptırsan daha ıyı olur sankı hemde kesın bı sonuca almıs olursun
tımur bey ılk tup bebek calısmalarını yapan yapan doktorlar arasındaymıs yurt dısında da bır cok calısmalara katılmıs ankarada da hacettepe hastanesınde
klınıgınde de uz.dr. aysegul hanımla calısıyor bıldıgım kadarıyla ögrencısıymıs aysegul hn.muyeneyı yapıyor tımur beyle ve aysegul hn. bırlıkte degerlendırlmeye alınıyorsun yapılacak ve yapılması gerekenlerı tımur beyden dınlıyorsun umarım yardımcı olabılmısımdır....
bu arada şimdi farkettim ozlemcim sende negatıfsın kan uyusmazlıgı var ıkımızdede
bu arada ben şuan mesa hastanesıne gıdıyorum doktorum burcu hanım kendısı suan dogum izninde oldugundan tımur beyı anlattım eger istersen 2 ay bekleyıp burcu hanıma da gıdebılırsın o da cok tatlı bı hanım ve o da mukemmel bı doktor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?