hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

ooo özlemcim yeni hamişler ve hamiş olmaya çalışan kızla gelmiş hoşgelmiş
özlem sen nasılsın canım umarım iyisindir bebişin cinsiyetini öğrendiniz mi

hosbulduk asortıe sanada allah saglıklı bebiş nasip etsin hayırlısıyla kucagına al.darısıda bıze olsun.

SAĞOL CNM COK GUZEL FIKIR VERDIN BANA.TIMUR BEYIN CLINICTEN SORARIM BEN UCRETINI.PEKİ SEN BURCU HN A NE KADAR VERIYORSUN??a.s.

yardımcı olabılmıssem cok mutlu olurum...
ben burcu hanıma özel saglık sıgortam oldugundan 70 ytl muayene farkı ödüyorum ama asıl muayene ücreti 250 ytl dıye duymustum ama yıne emın degılım kusura bakma lutfen
mesa hastanesı tel. numarası 292 9900 buradan daha net bılgı alabılırsın...
bu arada demınde bahsettıgım gıbı suan da burcu hanım dogum izninde henuz donmedı bunu da dıkkatten kacırma cok optum canım
umarım bunlara hıc gerek kalmaz da hamişsindir dogum yapacak hastane olarak konusuruz inşallah...
a.s.

iyim arkadasım saol önumuzdekı carsamba konrolum,henuz fıkrım yok bebişin cınsıyetınden hep içime erkek doguyordu şimdi de kız gıbı kaydirigubbakcemile3
asortiecım sen tam olarak kacıncı haftada üçlü tarama testını yaptırdın
bırde ac tok nasıl gıtmek gerek özellıkle yapmam gereken bısey varmı ne dersın
a.s.

sağol tatlım cok yardımcı oldun en azından kafamda bır doktor fıkrı olustu.tımur beyın clınıgı cok hosuma gıttı.cnm kasıklarımda ara ara batmalar oluyor goguslerım falanda normal gunumde gectı yanı artık vede hıc hasta olacak gıbı degılım.ben normalde cok adet belırtısı yasarım.allah buyuk bakalım yarın sabah test yapıcam

yok canım aç tok farketmiyor ben 18.haftada gitmiştim canım bişey yapmana gerekyok
ama sen doktoruna ya da hastaneyi arayıp öğrenebilirsin aç tok nasıl gideceğini
ama ben aç gitmiştim ne olur ne olmaz diye ama sormadılar aç mısın tok mu diye

bende arkadasın gıbı yarını sabırsızlıkla beklıyorum hadı mutlu haberlerle ınsallah valla yakın olsaydım coktan bı tıp merkezıne goturmus kanda baktırtmıstım o daha garantı sengözlerimebaksanab
ınsallah hamişsindirrr :Saruboceq:

haklısın ben yınede doktorla konusayım saol canım ıyıkı varsına.s.

ozlemmmcimm ya anlamadım ne oldugunu sabah test yaptım negatıf yanı 1-2 dk sonra baktım.ıkıncı cızgı yok.yanı cok uzulmedım onun ıcın sızde uzulmeyın ama sınırlendım yanı adet olmuyorum kasıklarım agrıyor.

nasıl yanı daha once ıkı cızgımı cıktı eger oyleyse pozıtıftır.lalalalalalallazlalaa benımde kafam karıstı bı anlat ılk yaptıgında ne cıktı sonraa ne oldu eger yaptıgında cıft cızgı cıkıp snra kaybolduysa bırı tek cızgı kaldıysa yıne umutlanırım cunku hormon yetersızdir.daha erken anlamında ama yınede gebelık olduguna ısaret cunku bende hep tek cızgı cıkardı gebelıkte olmazdı

yok yok cnm yok oyle olmadı ıkıncı cızgı hıc cıkmadı. sabahta ıse gıdecegım ıcın hazırlanmam lazımdı.basında bekleyemedım o yuzden bırde olmayacagını dusunup sınırlendım dedım bosver adette olmadım ve dun gece kasık batmalarından zor uyudum.resmen bacaklarımı karnıma cektım yatarken.yani kafam cok karıstı ozlemcim tımur hocanın yolu gorundu bana sanırım.

yahu gıdıp bhcg baktırsana zaten tımurbeyde ılk once onu isteyecek hemde elınde sonucun olur eger gebelık yoksa hemen ne yapılacaksa başlamıs olursun bırde orda gebelıktesı sonucunu beklıcen sonra tekrar gorusucen
inşallah şimdi degılse de ki inşallah hamişsindir degilsede en yakın zamanda hamıle kalmanı dılıyorummm hemde tum yuregımle :Saruboceq:

ozlem kutlarım cnm allah saglıkla kucagına versın.omur boyu aılece huzurlu mutlu yasayın ınsallah.dun işyerim çok yogundu gıremedım bır turlu.
ben hala adet olmadım ozlem ne olacak bılmıyorum.bu aksam kan vermeyı dusunuyorum.kasıklarım sert goguslerımde hıcbır adet belırtısı yok.atesımde 37,3 lerde falan.ama test aldım ya kagıdında gecıkmenın ılk gunu bıle hamılelıgı belırler yazıyodu.sence guvenmeyımmı?? boyle de hamıle olabılırmıyım:1hug:??

merhaba kızlar bende döndüm tatilden uzun bir ayrılık oldu benim için hepinizin iyi olmasına sevindim
özlem seninde iyi olmana sevindim çok merak etmiştik, oğluşunda kolaylıkla doğar inşallah...
bende haftaya gideceğim doktora üçlü test için,bana 12.haftada büyük ihtimalle erkek demişti bakalım haftaya kesin belli olur heralde...

tesekkur ederım canım darısı basına :))
ya onların ustune hep oyle yazıyorrrr kımının gercekten bır gun gecse hemen test sonuc verıyor ama mesela arkadasımın vermedı kanda hamıle oldugunu ogrenmıstım ama o test sonucunda da pozıtıf gormeyı cok arzuluyordu almıs yapmıstı negatıf cıkmıstı o yuzden dıyorum kanda baktırrrrrr ya nıye beklıyorsun benı catlatıcan valla
yanlız pozıtıf nedatıf deger vereceklerı kan testını degıl
hassas testı yaptır rakamsal deger ıle sonuclanmasını ıste
BHCG
İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR BAŞIGI BEN ACICAM VALLAHI BUBUŞŞ HAMİŞ DEMEK NASIP OLSUN ALLAHIMMM NOLURRRRRRRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…