ooo özlemcim yeni hamişler ve hamiş olmaya çalışan kızla gelmiş hoşgelmiş
özlem sen nasılsın canım umarım iyisindir bebişin cinsiyetini öğrendiniz mi
SAĞOL CNM COK GUZEL FIKIR VERDIN BANA.TIMUR BEYIN CLINICTEN SORARIM BEN UCRETINI.PEKİ SEN BURCU HN A NE KADAR VERIYORSUN??a.s.
ooo özlemcim yeni hamişler ve hamiş olmaya çalışan kızla gelmiş hoşgelmiş
özlem sen nasılsın canım umarım iyisindir bebişin cinsiyetini öğrendiniz mi
yardımcı olabılmıssem cok mutlu olurum...
ben burcu hanıma özel saglık sıgortam oldugundan 70 ytl muayene farkı ödüyorum ama asıl muayene ücreti 250 ytl dıye duymustum ama yıne emın degılım kusura bakma lutfen
mesa hastanesı tel. numarası 292 9900 buradan daha net bılgı alabılırsın...
bu arada demınde bahsettıgım gıbı suan da burcu hanım dogum izninde henuz donmedı bunu da dıkkatten kacırma cok optum canım
umarım bunlara hıc gerek kalmaz da hamişsindir dogum yapacak hastane olarak konusuruz inşallah...
a.s.
sağol tatlım cok yardımcı oldun en azından kafamda bır doktor fıkrı olustu.tımur beyın clınıgı cok hosuma gıttı.cnm kasıklarımda ara ara batmalar oluyor goguslerım falanda normal gunumde gectı yanı artık vede hıc hasta olacak gıbı degılım.ben normalde cok adet belırtısı yasarım.allah buyuk bakalım yarın sabah test yapıcam
yok canım aç tok farketmiyor ben 18.haftada gitmiştim canım bişey yapmana gerekyok
ama sen doktoruna ya da hastaneyi arayıp öğrenebilirsin aç tok nasıl gideceğini
ama ben aç gitmiştim ne olur ne olmaz diye ama sormadılar aç mısın tok mu diye
bende arkadasın gıbı yarını sabırsızlıkla beklıyorum hadı mutlu haberlerle ınsallah valla yakın olsaydım coktan bı tıp merkezıne goturmus kanda baktırtmıstım o daha garantı sengözlerimebaksanab
ınsallah hamişsindirrr :Saruboceq:
nasıl yanı daha once ıkı cızgımı cıktı eger oyleyse pozıtıftır.lalalalalalallazlalaa benımde kafam karıstı bı anlat ılk yaptıgında ne cıktı sonraa ne oldu eger yaptıgında cıft cızgı cıkıp snra kaybolduysa bırı tek cızgı kaldıysa yıne umutlanırım cunku hormon yetersızdir.daha erken anlamında ama yınede gebelık olduguna ısaret cunku bende hep tek cızgı cıkardı gebelıkte olmazdı
yok yok cnm yok oyle olmadı ıkıncı cızgı hıc cıkmadı. sabahta ıse gıdecegım ıcın hazırlanmam lazımdı.basında bekleyemedım o yuzden bırde olmayacagını dusunup sınırlendım dedım bosver adette olmadım ve dun gece kasık batmalarından zor uyudum.resmen bacaklarımı karnıma cektım yatarken.yani kafam cok karıstı ozlemcim tımur hocanın yolu gorundu bana sanırım.
Hayirli olsun canim allah anali babali sağlikli etsin,uzun ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?