merhaba kızlar bende döndüm tatilden uzun bir ayrılık oldu benim için hepinizin iyi olmasına sevindim
özlem seninde iyi olmana sevindim çok merak etmiştik, oğluşunda kolaylıkla doğar inşallah...
bende haftaya gideceğim doktora üçlü test için,bana 12.haftada büyük ihtimalle erkek demişti bakalım haftaya kesin belli olur heralde...
tesekkur ederım canım darısı basına :))
ya onların ustune hep oyle yazıyorrrr kımının gercekten bır gun gecse hemen test sonuc verıyor ama mesela arkadasımın vermedı kanda hamıle oldugunu ogrenmıstım ama o test sonucunda da pozıtıf gormeyı cok arzuluyordu almıs yapmıstı negatıf cıkmıstı o yuzden dıyorum kanda baktırrrrrr ya nıye beklıyorsun benı catlatıcan valla
yanlız pozıtıf nedatıf deger vereceklerı kan testını degıl
hassas testı yaptır rakamsal deger ıle sonuclanmasını ıste
BHCG
İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR BAŞIGI BEN ACICAM VALLAHI BUBUŞŞ HAMİŞ DEMEK NASIP OLSUN ALLAHIMMM NOLURRRRRRRRRRRR
CNM YA INAN COK ISTIYORUM YANI ARTIK DOKTORA GIDIP UGRASMAKTAN KORKUYORUM ONUN ICIN BU AY OLSUN COK ISTIYORUM.AKSAM KAN VERICEM INSALLAH HAYIRLI HABERI ALIRIM SONRADA SENINLE BULUSALIM TANISALIM KUTLAMA YAPALIM :içelim:
YANI EVDEKI TESTLERE GUVENIYIMMI BILMIYORUM??
AAAAAAAAAAAAAAA ALLAHIM NE OLUR BENI BU DUYGUDAN MAHRUM ETME..
özlemcim çok sevindim cinsiyetini öğrenmene senin tahmin tuttu sanırım.
içini ferah tut canım şimdiden sıkma canını üzme yiğenimizi de.
üçlü test için aç gitmeye gerek yok dimi...
kutlarızzzz bı dogurayım ilk iş manhattan gıtmek olacak zaten mecburen kıtırda ıdare edıyoruz kaydirigubbakcemile3
inan yurekten dua edıyorum ınsallah hamişsindir ama stres de yapmaaaaaa kaydirigubbakcemile
evet canım bastan berı oglan dedım tuttuuuuuuuuu
ya işte ne kadar kafama takmasamda bı yerde tıkanıyorum ıllakı aklıma gelıyor acaba sonuc nasıl gelecek kotu gelse naparım bır suru iç hesaplaşması yaşıyorum allahım hepimizin yanında olsun:Saruboceq:
ben tok gıttım sen nerede yaptıracaksın
hosgeldın sımeray, ınsallah duaların kabul olur.
ozlemcım sımdı merak edıyosun bılıyorum ama ben dun kan vermeye gıdemedım.gözümde it dirseği dedikleri şeyden çıktı o kadar gözüm ağrıyoki anlatamam.tamda tatile gidecekken olacak işmi? hala adetimden bi haber yok.ateşim de düşmedi. bakalım 1-2 gün içinde bi çözüm bulucam inşallah.
hosgeldın sımeray....
bubuscum evet cok merak ettım ama yapmayacagın içime dogmustu sanki kaydirigubbakcemile
canım ya ıt dırsegı nazardan cıkar yastres yapma test için ne zaman istersen o zaman yaparsın
kızlar benım oglum oluyor şimdi geldım doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?