hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

HOSGELDIN CANIMMMMMMMMMMMMMMMM
nasıl gectı tatıl dıcem ama ayıp olacak nasıl gecer tatıl oyle degılmı umarım sana cokkkkkk ıyı gelmıstır
ben ogrendım cınsıyetını 3lü tarama testı için kanımı da verdım şimdi sıra beklemede perşembe alıcam sonucunu hepimize hayırlı sonuclar gelsın inşallah

CNM YA INAN COK ISTIYORUM YANI ARTIK DOKTORA GIDIP UGRASMAKTAN KORKUYORUM ONUN ICIN BU AY OLSUN COK ISTIYORUM.AKSAM KAN VERICEM INSALLAH HAYIRLI HABERI ALIRIM SONRADA SENINLE BULUSALIM TANISALIM KUTLAMA YAPALIM :içelim:
YANI EVDEKI TESTLERE GUVENIYIMMI BILMIYORUM??
AAAAAAAAAAAAAAA ALLAHIM NE OLUR BENI BU DUYGUDAN MAHRUM ETME..

özlemcim çok sevindim cinsiyetini öğrenmene senin tahmin tuttu sanırım.
içini ferah tut canım şimdiden sıkma canını üzme yiğenimizi de.
üçlü test için aç gitmeye gerek yok dimi...

kutlarızzzz bı dogurayım ilk iş manhattan gıtmek olacak zaten mecburen kıtırda ıdare edıyoruz kaydirigubbakcemile3
inan yurekten dua edıyorum ınsallah hamişsindir ama stres de yapmaaaaaa kaydirigubbakcemile

özlemcim çok sevindim cinsiyetini öğrenmene senin tahmin tuttu sanırım.
içini ferah tut canım şimdiden sıkma canını üzme yiğenimizi de.
üçlü test için aç gitmeye gerek yok dimi...

evet canım bastan berı oglan dedım tuttuuuuuuuuu
ya işte ne kadar kafama takmasamda bı yerde tıkanıyorum ıllakı aklıma gelıyor acaba sonuc nasıl gelecek kotu gelse naparım bır suru iç hesaplaşması yaşıyorum allahım hepimizin yanında olsun:Saruboceq:
ben tok gıttım sen nerede yaptıracaksın

kutlarızzzz bı dogurayım ilk iş manhattan gıtmek olacak zaten mecburen kıtırda ıdare edıyoruz kaydirigubbakcemile3
inan yurekten dua edıyorum ınsallah hamişsindir ama stres de yapmaaaaaa kaydirigubbakcemile

stres de yapmıyorum dıyorum ama elımde degıl haftaya tatıle gıdecegım orda hasta olurmusum bıde bak sen gor o zaman.
cnm hamılenın duası tutar derler umarım senınde duan kabul olur.sende tarama için strese girme allah hayırlısıyla saglıkla kucagına verır ınsallah.senın strese gırmemen benden daha onemlı oglusumuzu sıkma annesi..Şeniz

canım ben fatih hastanesine gidiyorum şimdilik çok memunum doğumuda orada düşünüyorum..
benim tahmin tutmadı ama erkek fikrinede alıştım.şimdi de doktor tekrar kız derse diye korkuyorum annem kıyafetlerini bile tamamlamış hepsi erkek kıyafeti ilk torunları çok aceleciler mobilyalarıda alacaklardı zor tuttum...sen hazırlıklara başladın mı...

ben oyle mınık mınık bıseyler alıyorum ama oyle buyuk bısey almadım kucuk bı torba doldurmaz aldıklarım :) şu testın sonucunu bı alayım sonra ne alınacaksa hepsını almayı dusunuyorum 7.ayda hazırlıkların bıtmesını istiyorum sonra bılıyorsun artık agırlasıcaz bırde havalar sogucak cıkamam yada ne bıleyım hasta olurum falan dıye hazırlıkları tamamlayamam bu yuzden boyle bı karar aldım
ben yınede mavı ve pembe bişey almıyorum beyaz ve krem hastasıyım mor sarı yesıl eflatun vb.renklerde alıcam ihtiyacları

kızlar hepinize merhaba...

uzun zamadır sitede vakit geçiriyorum... ama bu sayfayı yeni gördüm. paylaşımlarınız çok güzel. hamiş olanları allah nazarlardan korusun. darısı da benim , bizlerin başına inşallah... 2 aydır bebiş istiyoruz. prolaktin yüksek çıktı benim. onu düşürmek için bitkisel bi ilaç kullanıyorum. bakalım inşallah bu ay bende hamişliğimi duyururum...

hosgeldın sımeray, ınsallah duaların kabul olur.
ozlemcım sımdı merak edıyosun bılıyorum ama ben dun kan vermeye gıdemedım.gözümde it dirseği dedikleri şeyden çıktı o kadar gözüm ağrıyoki anlatamam.tamda tatile gidecekken olacak işmi? hala adetimden bi haber yok.ateşim de düşmedi. bakalım 1-2 gün içinde bi çözüm bulucam inşallah.

hosgeldın sımeray....

bubuscum evet cok merak ettım ama yapmayacagın içime dogmustu sanki kaydirigubbakcemile
canım ya ıt dırsegı nazardan cıkar ya stres yapma test için ne zaman istersen o zaman yaparsın

slm kızlar bende ankaralıyım...nasılsınız hangi hastaneye gidiyosunuzz?ben şuan 30 haftalık hamileyim allahın izniyle ekim annesi olucam..29 mayıs hastanesine gidiyorum...

hosgeldın sımeray....

bubuscum evet cok merak ettım ama yapmayacagın içime dogmustu sanki kaydirigubbakcemile
canım ya ıt dırsegı nazardan cıkar ya stres yapma test için ne zaman istersen o zaman yaparsın

hayır vardır bundada bı hayır dıyorum.bı turlu kısmet olmadı öğrenmek. cumartesi aksamı tatıle gıdıyorum bı aksılık cıkmazsa en azından tatıle ne oldugunu bılerek gıtmek ıstıyorum.bu ıt dırseği denilen şeyde nedir hiç bilmem ilaç alıcam şimdi eczaneden.cnm bende cok karısık duygulardayım bı n cok umıtlenıyorum bı an yok ben kendım buyutuyorum dıyorum.offf offfffmirmirmirmir

aşıkcım hoşgeldin canım tatilin nasıl geçti umarım iyidir
bu arada fatihe gidiyormuşsun hangi doktora gidiyorsun ne kadar ödüyorsun
bende oraya gitmeyi düşünüyorum canım ya
prof mu uzman mı gittiğin

yade ve simeray hoşgeldiniz sizde güzeller
bubuş sen nasılsın daha belli değilmi hamişlik canım

Kizlar merhaba,

Bir aralar yazmistim buraya ama sonra bir daha yazma firsatim olmadi ama hemen her gun takip ediyorum yazismalarinizi. Ben 30. haftami bitirecegim yarin, zaman cok cabuk gecer oldu, size de oyle geliyor mu? Elim ayagima dolandi, daha hazirlik yapamadim dogru durust, ne hastane cantasi ne bebegin alinacaklari. Aklima bir suru sey geliyor, panik oluyorum, yetismeyecek diye. Bir de ben hepsini yalniz halletmeye calisiyorum, annelerden pek yardim yok ne yazikki 2 hafta once de tasindik ve aman allahim ne zor ismis hamileyken tasinmak. Doktorum kesinlikle tavsiye etmiyorum tasinma olayinizi dedi ama mecburduk, ev hala darmadagin... Bir de bu arada takildim kaldim mesela bir turlu uygun fiyatli zevkime uygun gecelik/sabahlik bulamiyorum, gorduklerim hep babaanne geceligi gibi yasakkelime Sonra bebek sekerini kendim yapayim diyordum daha cikip nerden malzeme alabilirim diye de bakamadim. Dusundukce cok sey geliyor aklima ama zaman daraliyor. Anlayacaginiz panik durumdayim... Sizlerin nasil gidiyor hazirliklar kizlar?

canım o kadar panik yapma bence bende de hala tık yok ama ben annemi
bekliyorum tabi tatilde hala kendisi gelince halledeceğiz
çünkü ben hiç bilmiyorum ne alınır ne edilir şekere gelince de
ben hazır alacağım bir de onunla uğraşamam bence sende hazır al
bir de onunla uğraşma derim ben ama en azından bilen birilerinden yardım al
nasıl yapılır hazırlık ne alınır diye ama ben yapınca yine yazarım istersen sana

hoşbulduk kızlar... hepinize teşekkür ederim sıcak karşılamanız için.
canım bende nazara çok inanırım. bi nazar duası okusan yada okutsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…