hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

canım teşekkür ederim tatil çok güzeldi
ben fatihde esra hanıma gidiyorum yrd doç sadece 10 ytl fark ödüyorum başka hiçbir tahlil için ek ücret ödemedim çok memmunum..doğum için fark alıyorlar sanırım 1000-1500 ytl arası tam olarak sormadım ama...randevunu alıp gidiyorsun beklemiyorsun ayrıca hemşireler filan da çok ilgili hiç stres olmuyorsun tabi sen de git bir bak herkesin kriterleri farklıdır

peki canım memnun musun doğumuna esra hanım mı girecek
sen ssklı mısın doğumu bende sordum normal 1300 ağrısız 1600 dedi eğer normal olursa tabi
yardımcı doç daha mı iyi

yade ve simeray hoşgeldiniz sizde güzeller
bubuş sen nasılsın daha belli değilmi hamişlik canım

cnm valla hiç iyi değilim dün aksam işten gidecekk kan tahlili yaptıracaktım sözde.
eve gittim yemegımızı yedık bende bır tuhaf bas agrısı sonra yavas yavas gozume dogru toplandıağrı.aaa bı baktım sağ gözumun alt tarafında bı agrı bı sısme megerse arpacık cıkıyomus hayatımda hıc yasamadım ne oldugunuda bılmem.gıdemedım tabı sabaha kadar toplanmısda şimdi şirketin doktoru geldi temizledi kremle damla verdi onu kullanıyorum anlayacagın hamıslık bellı degıl ve sınır oldum adette olmadım hala.

ozlemcım kullanacagım ılacın zararı olurmu hamıssem bılmıyorum ama gozume surmem lazım yoksa daha kotu olacak.dısarıdan azıcık surulen bişey sanmıyorum cok zararı olsun.
zaten hamıslıgımde kesın degıl.bu arada baska konudaki arkadasım testini camın önünde ısıga tutarak bakmıstı golge gıbı gordu.ve şimdi hamile 6 aylık bakalım belkı evde bı test daha yaparım.

Canim tesekkur ederim, dedigin gibi bu gidisle sekeri pek kendim yapmaya firsat bulamayacagim herhalde. Benim annemler izmirde, kayinvalidemler ankaradalar ama sagolsunlar gorumcemle birlikte haftalardir tatildeler, "tasincaklar, bu kizin hamile haliyle yardima ihtiyaci olur" diye dusunmediler hic. Aramadilar bile, zaten simdiye kadar bebek icin tek bir hazirlik calismasi yapmadilar, accaip bozuluyorum senağlama Benim annem desen o da ayri alem, izmirden gelecek kac zamandir da aylar oldu hala islerini duzene sokup gelemedi. Oyle iste canim... Neyse sakin olmaya calisiyorum, elbet hersey yoluna girecek...

BUBUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS HAL BURDAMISIN KIZZZZZZZZZZZZZZZZZ :TEST YAPTIRDINMIkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileCABUKK

ben bu gun hıc ıyı degılım ya ınanılmaz halsızım ev almıs basını gıdıyor bişeyde yemedım hıc bısey ıstemıyorum offf yaa

peki canım memnun musun doğumuna esra hanım mı girecek
sen ssklı mısın doğumu bende sordum normal 1300 ağrısız 1600 dedi eğer normal olursa tabi
yardımcı doç daha mı iyi

canım benim emekli sandığı çalışan.doğuma girmiyorlar sanırım doğum ekibi varmış arkadaşım orada yaptı ve çok memmun kaldı.özel bir durum yoksa ekip yaptırıyormuş doğumu sen ne zaman sordun ücretleri.

yesh üzülme canım ya eşinden destek iste bari o sana yardımcı olur beraber olursanız aşarsınız
bubuşcum peki ilaç kullanıyorsun ama ya hamişsen keşke test alsaydın bari

ben bu gun hıc ıyı degılım ya ınanılmaz halsızım ev almıs basını gıdıyor bişeyde yemedım hıc bısey ıstemıyorum offf yaa

geçmiş olsun canım boşver dağılsın evin kendini iyi hissedersen halledersin.ben eve gelince fazla yüklendim şimdi çok pişmanım tüm kaslarım tutulmuş..

valla ben 2 hafta falan oldu soralı çünkü oraya gitmeye karar verdim artık
sen neredekine gidiyosun çankaya mı

valla ben 2 hafta falan oldu soralı çünkü oraya gitmeye karar verdim artık
sen neredekine gidiyosun çankaya mı

canım ben memmunum doğumu da orada düşünüyorum şimdiye kadar hiç para vermediğim için doğuma toplu vermiş olacağım aynı hesaba geliyor yani.
pursaklarda şubesi var ben oraya gidiyorum doğum çankayada tabi...

yok güzelim biz bağkur luyuz onun fiyatı bu bende doğumu orada düşnnüyorum

kızlar tekrar mrb 29 mayıs hast.ne gideniniz yok galiba fatih hastanesi hoşderedeki iyi bir hastane benim bir arkadaş yaptı çk memnun kaldı...

yadecim evet orada ki hastane herkes çok memnun kaldığını söylüyor ama

merhabalar ankaralı arkadaşlar bize artık şafak 5
25 agustosda sezeryanla ogluşum gelcek kısmet olursa
bu arada özel hastanede değil gülhanede olcak dogumum kısmet olursa
hamiş olanlara rabbim bir avazda kurtarsın ve bu güzellği tatmak isteyen herkese nasip etsin

güldenm seni de allah kurtarsın canım darısı başımıza inşallah
kolay bir şekilde olur doğumun darısı başımıza

dogumu yaklasanlar artık bellı oluyor :)))) canlarımm benımmm allahım yavrularınızı saglıkla kucaklamayı nasıp etsın
sıra bızede gelecek kısmet olursa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…