ben çok gezdim ama son kararım Etlik Lokman Hekim önceleri tam teşkküllü doğum hastanesi olsun istiyordum ama hep sıkıntı yaşadım bugün git yarın gel, sıra bekle vs.
bende bugün ilk defa gidicem lokman hekime.. fatma hanıma muayene olucam.. devlet hastanelerinden nefret ettim varsın özel olsun dedik eşimle.. hastaneyi gidip gezdik önce doğum odalarını bebek odalarını eşimde bende çok beğendik..bir avantajıda hangi doktora gidiyorsan o doktor gece gündüz gelip doğumuna giriyormuş.. başka yerlerde adamlar doğuma girmek için milyarlar istiyorlar.. burda muayene ücreti ödeyeceğim sadece oda 11 ytl cik şaka gibi..
nurgüncüm merhaba sen hacettepeye gidiyordun vazmı geçtin canım
selam arkadaşlar bende lokman hekimden randevu aldım perşembe gidicem gebelik öncesi testler için
muayne farkı 11 ytl ama testlerin fiyatlarıhakkı9nda bilginiz varmıı
teşekkürlerrr
merhaba canım test ücretleri hakkında bilgim yok malesef .. zaten çok büyük ücretler değildir emin ol..3-5 lira bişeydir..sende bebek istiyosun sanırım allah gönlüne göre versin.. tez zamanda kavuşursun inşallah bebeğine..
teşekkür ederim.. okadar çok istiyorumkii hamileyi kalmayı.. 4 ay denedik buay 5. denememiz.. ama ilk defa muayne olucam.. cesaretimi yeni toplayabildim.. lokman hekinden çok memnun olan arkadaş var inşallah bende memnun kalırım.. gerçi zekai tahir buraktan sonra cennet gibi gelir heralde
nurgüncüm benim ki taa 15.haftada belli olmuştu zaten
bir tane prensesim olacak allahın izniyle senin ki belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?