hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

merhaba arkadaşlar kaydirigubbakcemile5
ben de ankarada batıkentte oturuyorum
hamiş kalmak için uğraşıyorum
burda ki hamiş kalmaya uğraşanlar inşallah hayırlısıyla bizlerde yaşarız bu duyguyua.s.
vee burdaki hamişler hepinizin bebişleri hayırlı olsun allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallaha.s.

bende burdayım kızlar etlikten.yarın adet günüm ama dayanamayıp buğün eczaneden test aldım ve birazdan ugulayacam dua edin:uhm:

ama benim kızım senin kinden büyük hemde babamız vermiyormuş kimselere
bende veremem kıyamam minik kuşuma

aralarında 2-3 hafta var şekerim lafımı olur.. prenses bir büyüsünde biz babayı ikna ederiz artıkın sırnaşık şey

merhaba,
13 haftalik hamileyim ve 19 aylik bir kizim var.
Ankara'dayim, su anda Mujde Koyuncu'ya ozel muayene oluyorum. Ozel sigortam oldugu icin ozele gidebiliyorum, aslinda bence riskli gebelik degilse hastaneye gitmek yeterli. Dogum icin de simdiden hastane arastirmaya basladim. Doktorum HRS ve Guven'i oneriyor. Aslinda evime yakinligi acisindan Mesa bana daha uygun. Guven'in cok iyi oldugunu biliyorum. HRS de yeni acilmis, "5 yildizli hastane" diyorlar. Yeni oldugu icin tabii ki daha once orada dogum yapmis birilerini bulup tavsiye almak zor. Bakalim.

aralarında 2-3 hafta var şekerim lafımı olur.. prenses bir büyüsünde biz babayı ikna ederiz artıkın sırnaşık şey

canım daha gitmedim randevu alıcam daha ondan sonra ama
doktora karar veremedim hangi doktora gitsem ben beştepe ye gideceğim
için orada hangi doktor var bilmiyorum yardımcı doç. gidicem
bişey daha soracağım bu doktorlar doğuma girmiyor mu

asortie cim sanırım karıştırdın canım ben lokman hekime gidiyorum fatih e değil..

canım ya yanlış alıntı yaptım aşıkta fatihe gidiyor ona sormuştum
senin mesajı alıntı yapmışım neyse artık idare et bu arada sen nasılsın
tendu sende hoşgeldin canım

yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

asortiecim gittin mi fatihe,memmun kaldın mı...

canım daha gitmedim randevu alıcam daha ondan sonra ama
doktora karar veremedim hangi doktora gitsem ben beştepe ye gideceğim
için orada hangi doktor var bilmiyorum yardımcı doç. gidicem
bişey daha soracağım bu doktorlar doğuma girmiyor mu

aşıkcım bu arada randevu aldım 19 eylüle ama çankayadaymış doğum
o yüzden oraya aldım ben de beştepeye değil
tenducum daha bekar mısın

asortie sen fatihe daha önce hiç gitmedin mi canım oraya gidiyorum demitin snaki yanlışmı anlamışım ben?
nasıl memnunmusun diyecektim muyanene ücreti emekli sandığı farkı oluyormu?
birde dikmen demi bu gidilen yer canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…