hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

canım ben hiç gitmedim daha randevu aldım 19 eylüle yardımcı
doçente gidiyorum bağkurluyum 40 ytl fark alıyorlar yeri de hoşderede canım

merhaba kızlar bugün nasılsınız..
ben bugün oğluşumu izledim çok tatlıydı..allah herkese bu duyguları yaşatsın inşallah..
ayrıntılı ultrason için randevu aldım ama idrara sıkışık mı gidilecek sormayı unutmuşum daha önce yaptıran varsa yardımcı olursa sevinirim

aşık cım yok canım idrara sıkışıklık gerekmiyor.. bebeşini bizim içi öp annesi..

Ankaralı hamişler yada hamiş olmak isteyenler yahuu nerelerdesin kızlar huuu.. topi cimizi boş bırakmayalım

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz nurgüncüm merhaba nasılsın canım
özlem hayırdır canım uzaklaştırılmışsın sanırım

bende yenimahalledeyim soyugurcum
ezgican umarım en kısa zamanda hamiş olursun canım
canım benim iyi dileklerin için çokkk teşekkür ederim.artık bebişimi kucağıma almak istiyorumm,bu ay çok yaklaştıgımı düşünmüştüm ama olmadı.daha doğrusu belki de vardır kimbilir:)

yeni gelen kızlar soyugur ve ezgican hoşgeldiniz..asortie cim ben gayet iyiyim canım ama topic bayadır sessiz duruyor biraz hareket gerekir.. bu arada ezgican umarım en kısa zamanda müjdeli haberlerle dönersin canım.. özlem niye uzaklaştırıldıki ???

tesekkür ederin nurgün iyi dileklerin için.sen bana yardımcı olabilir misain acaba? benım adetım 5 gun gecti,kan testi yaptırdım negatif çıktı,ama hala adet olamadım,sence yıne de gebelik olma ihtimali var mıdır?

cnm 5 gün geçipte kanda çıkmadıysa hamilelik olduğunu sanmam cnm.. benim 3 gün geçmişti kanda baktırdım pozitif çıkmıştı..gene sen 2-3 gün daha bekle bir daha baktır ama bu sefer başka bir hastane yada merkezde yaptır bakalım.. inşallah müjdeli haberler verirsin

saol cnm,napalım umut dünyası işte.bı 5 gün daha bekleyim yine olmazsa bı daha yaptırırım artık napım

saol cnm,napalım umut dünyası işte.bı 5 gün daha bekleyim yine olmazsa bı daha yaptırırım artık napım

ama sen böyle üzülür canını sıkarsan bebiş geç gelir söyliyim.. bir kere hamile kalmanın ilk ve en çnemli kuralı (altın kural) bebek fikrini takılıp kalma ve adet günlerini saymaaa.
ben 3 ay sonunda hamile kaldım ilk 2 ay olmayınca bende umudumu kestim herlade hemen olmayacak diye umudumu kestiğim ay hamile kaldım.. büyük şok oldu benim için.. sen de öyle yap çünkü psikolojik olarak hormonların etkileniyor..

benim adım hilal yaklaşık üç yıldır evliyim iki aydır korunmuyorum artık bebeğimiz olsun istedik ama bilmediğim çok şey var tecrubeli arkadaşlar bana yardım edermisiniz henüz hamile kalamadım uzun bi süre korunduğum için mi acaba doktora gittim muana olmak için hiç bişey çıkmadı düzenli adette olurum herhangi bi problemimde yoktu ben korunmazsam hemen hamile kalırım zannetmiştim ama bunlar zor işlermiş çok mu uğraşacam uzun sürermi beklemem korkuyorum

merhaba hilal h.g cnm .. umarım istediğiniz bebeğe en kısa zamanda kavuşursunuz. bak ne güzel muayenende bir sorun çıkmamış.. gebe kaldım kalamadım korkularını bir köşeye at her zamanki gibi cinsel ilişkini yaşa yani bebek üzerine kurma hayatını.. birde canım yumurtlama günlerinde düzenli ilişkiye gir .. ilişki bittikten snr hemen ayağa kalkma ayaklarını iyice yukarı kaldır 1 saat kadar bekle..a.s.

teşekkür ederim nurgül tafsiyeleriniz benim için önemli umarım biran önce hamile kalırım Allah isteyen herkeze versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…