hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

canım benim,biz 5 aydır korunmuyoruz,dediğin gibi ilk 3 ay acayip kafama takmıstım,resmen gun sayıyodum,ama son ıkı ay,özellıkle de gectıgımız ay tamamen aklımdan cıkardım,hiç gecıkmeyen hep gununden önce gelen adetım bu ay 5 gun gecıkınce umutlandım işte.yoksa tabıkı de yola devam:)

evet uzaklastırılmısım :))) cokda onemlı degıll neyse sen neler yapıyorsun kızın nasıl asortıecım

canım kızımda iyi ne yapsın 30.haftaya giriyoruz bugün az kaldı ama
zaman ilerledikçe ağırlaştığımı hissediyorum nedense bebek büyüdüğü için herhalde daha sonra ne
yapacağımı bilmiyorum:sm_confused: sen nasılsın nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır:CüvCüv:

bende ıyıım canımm bebekte ıyıı yanlız halen hareketleri başlamadı bıraz ona sıkılıyorum

az kaldı canım ya normal agırlasman ayy kıyamam yaa naptın hazırlıklar nasıl :)))
ben bıraz abarttım ya gecen carsıya cıktım cok almısım gelınce farkettım :))) kıyafetlerımız tamamen hazır artık sırada cantalar vs. kaldı onlarda almak ısteyenlere soyluyorum :))
nasıl heyecanlıyım bilemessin :) allahım hayırlısıyla hepimiz kurtarsın yavrularımız ıyı gunlerde buyutmeyı nasıp etsın rabbim

yeni gelen arkadaslarrrr hepinizzz hosgeldınızzzz

kızlar bebek isteyenler inşallah bu son adetlerınız olurrrr gelecek ayyy her gun bırnız bendeee hamıleyımmmm dersınızzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

allahım hepimize saglıklı sıhhatlı sansı bahtı acık tombiş tombiş bebişlerr versınnnn inşallah...

merhaba arkadaşlar,tüm hamişleri tebrik ederim,umarım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi...benim sizlerden bir ricam olucak,çoğunluk ankaradan buna çok sevindim..bende batıkentteyim 20 aylık evliyim sadece ilk 3 ay korundum,bugünde 10.günüm yumurtlamam başlıyo ateş ölçümü yapıyorum,adetlerim saat gibi hiç şaşmaz...benim sorum ben bilgi hast gidiyorum,kontrollerimde bi sorun çıkmadı en son eşimden sperm örneği istediler.ama nedense dr um beni hiç tatmin etmiyo,yani içime sinmiyo hiç.aylardır gidiyorum hep aynı hiç aşama kaydedemedik,henüz sağlık güvencemiz yok ve özelde muayne 50 ytl,tahliller 30 ytl den başlıyo,aylardır dünyanın parasını döktüm,hiç aşama kaydedemedik,acaba bana önerebileceğiniz iyi bir doktor varmı...şimdiden teşekkürler sevgiler...

ayzancım hoşgeldin inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
ama benim bi fikrim yok canım ya başka bir başlık altında aç istersen
ya buraya ya da tüp bebek bölümüne belki yardımcı olan olur
çünkü ben bilmiyorum şahsen ama inşallah en kısa zamanda bebeğin olur

özlemcim kız mı senin bebeğin cinsiyeti erkek mi

erkek canım benım bebegim...

ayzancım bellı baslı bakılan hormonlar var onlara bakılır prolaktın testesteron lh fsh zaten adetlerın normalse emınım bısey cıkmayacak dunya bı para dokecegın bı durum yok bos yere de stres yapma umarım esının sperm sonucları ıyı cıkar bu iş bıraz sabır ıstıyor canım sana tavsıyem stres yapmaman tahmını yumurtlama gunlerını kacırmassan bebiş gelırr :) allahım tez zamanda sevındırsın canım en kısa zaman da hamıle haberını duymak dılegıyle...

allah allah erkek çok erken oynar benim kuzenim 14.haftada hissediyordu
ben 18.haftada falan hissetmeye başladım demek ki senin ki daha oynamıyor
ama en kısa zaman da oynar merak etme güzelim

slm kızlar uzun zamandır yoktum kısa bir tatile gittik, dün döndük evimize. Veeee artık yavruşumu az az da olsa hissetm başladim içimde sanki birşeyler patlıyormuş gibi ama çok hafif. Çok mutluyum:)

Geçen hafta doktora gitmiştim tekrar gerşekten erkek olup olmadığını kesinleştirmek için (12 haftalıkken erkek olma ihtimali yüksek demişti çünkü) ama bu sefer bacak arasında kordonu vardı göremedik birşey. Yarın tekrar gidip baktırsammı ne dersiniz????

Merhaba kızlar.. Ben de 31+4 günlük hamileyim. Ankara'da yaşıyorum ben de ve formda bu başlığı görünce çok mutlu oldum. Ekimin ortasından itibaren bekliyoruz biz de oğlumuzu inşallah. Allah hepimize yaşatsın bu mutluluğu..

asortıecım bende tam tarsı bılıyorum kızlar erken oynuyor erkekler gec dıye duyuyorum hep gercı ne kadarı doru tartısılır tabı ama en onemlısı saglıklı olması varsın gec hareket etsın oyle degılmı

dılekcım sana tatıl demekı yaramıs arkadasım bebegın yuppi eve geldık demiş :) allah nazarlardan korusunn maşalahhh bence acele etme cınsıyete bakmak ıcın cok da usg oyle ust uste ıyı olmaz sonucda ışın alıyorlar

demetcım hosgeldın yolu yarılamısın darısı basımıza senın hazırlıklar bıtmıstır allahım saglıkla kucagımıza alacagımız gunlerı gostersın hepimize

nur doru dıyon aslında yapılabılır nıye olmasın yaz gelsın ınsallah hepimiz dogum yapmıs oluruz dıger arkadaslarda hamiş olur inşşalah valla super olurr :)))

action slm cnm hoşgeldin .. bende öveçlerde çalışıyorum 4. caddede sen neresindesin..

slm kızlar, ben de dikmen deyim. 13 haftalık hamileyim. 29 mayıs hastanesi ne gidiyorum. eve yakın olduğu için tercih etmiştim ve memnun kaldım diyebilirim. doğuma kendi doktorumun gireceğini biliyorum ama orda doğum yapmış kimseyi tanımıyorum. bilgisi olan var mı ?? :1rolleyes:

vanilla cım hg.. tebrikler umarım sende bebeğini sğa salim alırsın kollarına.. 29 mayıs hastanesiyle ilgili hiç fikrim yok canım..

herkese mutlu günler yeni gelenlerde hoşgelmiş umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…