hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

herkese mutlu günler yeni gelenlerde hoşgelmiş umarım herkes iyidir

slm canım iyiyiz herşey yolunda sen nasılsın bebek nasıl.. kız az önce memleketim bölümüne girdim.. ben aslen g. haneliyim.. anam bir baktım sende yazmışsın ilk sayfalarda benim aşkımda g. haneli diye.. anacım hem hemşeriyiz hem ankaralıyız hemde y. mahallede oturuyoruz.. kız biz akraba falan çıkmayalım..sırnaşık şey

:sm_confusedlabilir canım benim eşim gümüşaneli be kayseriliyim normalde ankarada
doğdum büyüdüm ama

merhaba kızlar herkese hayırlı ramazanlar biraz geç oldu ama..

Son düzenleme:
Merhaba Ankaralı hanımlar ve Ankaralı yeğenlerim nasıllar bakalım...
Hepinize hayırlı günler diliyorum..

herkese mutlu huzurlu bir gün diliyoruz kızımla umarım herkes iyidir
aşık sende iyisin inşallah

Asortie ozlemyb kizlar ben tatilden dondum. Dinlendim kafami dagittim. Giderken biliyosunuz kan testi negatif cikmisti moralim bozuktu ama iyiki yaptirmisim dusunsenize tum tatil boyunca varmi yokmu diye dusunecektim. Sonrada bi bakacaktim adet olmusum.
Testi ogrendikten sonra gittim dogum kontrol aldim ictim 4 gun falan tam tatil bitti donerken adetim basladi. Ama nasil parca dusurdum anlatamam agri cektim cektim parca dusunce rahatladim.cok geciktigi icin oldu sanirim.

herkese mutlu huzurlu bir gün diliyoruz kızımla umarım herkes iyidir
aşık sende iyisin inşallah

canım çok keyifliyim bu aralar oğlumun hazırlıklarını yapıyorum.üçlü testimde iyi çıktı çok şükür...ayın 18 de ayrıntılıya gireceğim ondada bir sorun çıkmaz inşallah...
sen ne yaptın fatihte gittin mi doktora..
babuş hoşgeldin tatilinin iyi geçmesine sevindim...

Son düzenleme:

cnm hosbulduk sağol sanada masallah nazar degmesın oglusunu saglıkla kucagına al ınsallah. darısıda bızlere ve tum ısteyenlere olsun.

bubuş geçmiş olsun canım inşallah bir daha ki denemede bebişi gelir
aşıkcım seninde gözünaydın testin iyi çıkmasına sevindim:))

oğlumla herkese merhaba kızlar umarım gününüz güzel geçer..

Selam kızlar.Doğumuma çok az kaldı.İnşallah kendi sancım gelirde suni sancıya gerek kalmaz.Hamilelein duası kabul olur.Ne olur bi kerecikte olsa dua edin bana.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…