herkese mutlu günler yeni gelenlerde hoşgelmiş umarım herkes iyidir
herkese mutlu günler yeni gelenlerde hoşgelmiş umarım herkes iyidir
slm canım iyiyiz herşey yolunda sen nasılsın bebek nasıl.. kız az önce memleketim bölümüne girdim.. ben aslen g. haneliyim.. anam bir baktım sende yazmışsın ilk sayfalarda benim aşkımda g. haneli diye.. anacım hem hemşeriyiz hem ankaralıyız hemde y. mahallede oturuyoruz.. kız biz akraba falan çıkmayalım..sırnaşık şey
:sm_confusedlabilir canım benim eşim gümüşaneli be kayseriliyim normalde ankarada
doğdum büyüdüm ama
herkese mutlu huzurlu bir gün diliyoruz kızımla umarım herkes iyidir
aşık sende iyisin inşallah
canım çok keyifliyim bu aralaroğlumun hazırlıklarını yapıyorum.üçlü testimde iyi çıktı çok şükür...ayın 18 de ayrıntılıya gireceğim ondada bir sorun çıkmaz inşallah...
sen ne yaptın fatihte gittin mi doktora..
babuş hoşgeldin tatilinin iyi geçmesine sevindim...
canım merhaba hoşbulduk biraz geç gördüm msjını ama öveçler 2.cd.de oturuyorum ben. Senin ev nerde?action slm cnm hoşgeldin .. bende öveçlerde çalışıyorum 4. caddede sen neresindesin..
ben iyiyim dilekcim sen nasılsın?slm kızlar bugün nasılsınız bakalım??
buralar çok sessizleşmiş ya! Biraz canlanalım hadi:)
canım merhaba hoşbulduk biraz geç gördüm msjını ama öveçler 2.cd.de oturuyorum ben. Senin ev nerde?
canım seninde işinle evin benim gibi ters benimde evim burda işim keçiörende.Senin oğluşun ne kadarlık canım?canım benim iş yerim 4. caddede.. evim yenimahallede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?