hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

kızlar bugün aşılamanın 21.günü sabah kan verdim 4 gün önce 138di bakalım bugün kaç çıkacak çok merak ediyorum

gunaydin arkadaslar,
hangi doktora/hastaneye gidiyorsunuz?
benim ikinci hamileligim. ilkinde dogumu Konya'da yapmistim. o yuzden Ankara'da arastirma halindeyim.

canım seninde işinle evin benim gibi ters benimde evim burda işim keçiörende.Senin oğluşun ne kadarlık canım?

canım istersen değişelim evleri ikimizde rahat ederiz ha ne dersin :roflol:. benim kuzum henüz 28 haftada teyzesi ..

Selam kızlar.Doğumuma çok az kaldı.İnşallah kendi sancım gelirde suni sancıya gerek kalmaz.Hamilelein duası kabul olur.Ne olur bi kerecikte olsa dua edin bana.a.s.

cnm benim Allahım ikinizide sağlıcakla kurtarsın inşallah dualrımız seninle sende bizler için dua et doğum anında canım bizlerde sağlıkla kavuşalım yavularımıza..

Hangi hastaneye gidiyosun memnunmusun canım :1hug:

canım istersen değişelim evleri ikimizde rahat ederiz ha ne dersin :roflol:. benim kuzum henüz 28 haftada teyzesi ..
Dimi zaten en büyük isteğim doğumdan sonra evime yakın bir yere geçmek:) Benim oğluşumda 33 haftanın içinde inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize..

nasılsınız bakalım güzel anne adayları ve olacaklar ben biraz önce yemek yedim ve sanırım çok kaçırdım yaa

Dimi zaten en büyük isteğim doğumdan sonra evime yakın bir yere geçmek:) Benim oğluşumda 33 haftanın içinde inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize..

canım doğumdan snr çalışıcakmısın.. ne düşünüyosun..ben doğum raporlarım bittikten sonra ssk dan doğum paramı alıcam.. iş yerinede 6 aylık ücretsiz izin dilekçemi vericem.. inşallah kabul etmezlerde tazminat alır çıkarım diyorum.. çünkü bebeğime 1 sene bakmak istiyorum en az.. daha sonrada evime yakın bir yerde en azından kızılay gibi merkezi bir yerde başka bir iş bakarım..bir an önce oğluma kavuşmak için yakın istiyorum tabii

nasılsınız bakalım güzel anne adayları ve olacaklar ben biraz önce yemek yedim ve sanırım çok kaçırdım yaa

afiyet olsun yarasın prensese..

kızlar ya ankarada bebek içi nerelerden alış veriş yaptınız.. ben ekimde başlıcamda alışverişe nereleri tavsiye edersiniz.. malum daha önce hiç bebek mağazası gezmedim.. bu ilk olacak inşallah

canım ben hep ankamall da ki chicco dan ya da a city de ki chiccodan aldım
annemde ama a city outlet olduğu için daha ucuz canım

Canım doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta izin hakkımız var ya ben 5 haftayı sonraya aktarıcam bi aksilik olmazsa 2 haftasını çalıştım bile. Yıllık izinlerimle birlikte doğum sonrası 5-6 ayı buluyor iznim. İzinlerimin bitiminde bende 6 ay ücretsiz izin alıcam.1 yılı tamamlıcam inş.Canım ben memur olduğum için işten çıkarılma gibi bi şansım yok(( Bende kızılayda falan bi kuruma geçmeyi düşünüyorum daha sonrasında inşallah..Oğluşum bi gelseydi çook merak ediyorum ben ya hiç inanmıyorum hala sende öyle misin? Bu arada sanırım sen işten ben evden giriyoruz nete karşılaşamıyoruz.

devlet memuru olman çok iyi canım ya tanıdığım bütün memurlar raporlarla izinlerle 1 sene bakıyorlar yavrularına işten çıkma yada çıkarılma dertleride olmuyor çok şanslısın..zor olmuyor bu aylarda çalışmak Allah yardımcın olsun.. ben şimdiden 32. hafta gelsin diye gün sayıyorum..ewet canım haklısın anne olmak üzereyiz inşallah düşündükçe tuhaf oluyor tarifsiz bir duygu rüya gibi..bugün yada yarın 3 d ultrasona giricem.. oğlumu bende çok merak ediyorum kime benziyor herşeyi yolundamı diye baktırıcaz babasıyla hem video kaydıda yapıyorlarmış çok güzel bir anı olacak bizlere..evet karşılaşamadık bir türlü ben evdende giriyorum iştende nete...

Ya biraz zorlanıyorum zaman zaman benim işimde çok yoğun hep vatandaşla içiçeyim ama sonrasında rahat edeyim istiyorum. Allahtan çok kilo almadım onunda avantajını yaşıyorum.Canım ya umarım ultrasonunuz istediğiniz gibi güzel olur benimde pzt.randevum var dr.la. Oğluşumun kilosuna falan bakıcaz yine bu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun canım? İnş.nette karşılaşır daha rahat konuşuruz:)

vatandaşla ugraşmak kısaca insanlarla uğraşmak dünyanın en zor işidir bilirim Allah yardımcın olsun hele laf anlamayana anlatmaya uğraşmak tam bir işkencedir..Bende çok kilo almadım 6 kg aldım şimdiye kadar işallah son aylarda abartmam olayı..Dün akşam girdik ultrasona ya süper di tek kelimeyle yakında avatarıma resmini koyucam paşamın Allahıma binlerce şükürler olsunki herşey yolunda hiç bir problemi yok gelişimi gayet güzel.... Kilosu 1.165 boyu 35,5 cm di..Seninde iyi haberlerini bekliyorum canım bakalım oğlumun abisi neler yapıyor içerde :icecream:..Canım ben Özel Lokman Hekim Hatanesine gidiyorum doktorum Fatma Bolkan .. Temiz ve güzel bir hastane inşallah doğuma kadar bir aksilik çıkmazsa orda doğurucam.. Sen hangi hastaneye gidiyosun memnunmusun doktorundan..İnş. canım nette buluşuruz bir gün:1hug:

Ay canım yaa inş.hep böyle sağlıklı olur bebişlerimiz çok sevindim bitanem herşeyin yolunda olduğuna. Bende toplamda 6 kilo aldım canım şanslıyız bu konuda benimde oğluşum 32 haftalıkken 1.800 kg.dı bakalım ne kadar almış cimcimem. Canım bende özel 100.yıl hastanesine gidiyorum DR.Hidayet Yazar çok memnunum ya yaklaşımı ve anlatımı çok güzel bende doğumu orda düşünüyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun canım karşılaşmak dileğiyle:)

herkese merhaba annişler ve adaylar bu arada özlem yok ne zamandır umarım iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…