hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

evet canım ben pursaklarda gidiyorum şubesi var aynı doktorlar geliyor ayrıntılıya merkezde gireceğim
doğum konusunu hiç konuşmadım büyük ihtimalle orada yapacağım inşallah ama söylediklerinden farklı bir fatura çıkarırlar mı acaba diyede korkuyorum

canım ya bende orada yapacağım yard.doç.e gidicem hoşderede ki yeri doğummuş bende oraya
gideyim dedim sende mi doçente gidiyorsun bir de odalarında ultrasyon aleti varmı bunların
bana normal 1300 dediler bakalım ayrıntılı ne zaman konuşurum bilmiyorumm

yardımcı docent canım esra hanım benim doktorum..doktorların odasında var ultrason
doğum sadece hoşderede var...
doktorumdan ve hasteneden çok memmunum tüm branşlarda çok iyi bir hastane sürekli oraya gidiyorum ama doğumu bilemiyorum memmun kalanda var kalmayanda herkesin beklentisi farklı tabi...
şu ana kadar hiç masraf yapmadım doktor ve tahliller için 1300 de çok değil aslında ama ekstra bir şey olursa faturanın şişmesinden korkmuyoda değilim..

doktor ebru sarac'i taniyor musunuz? herkes cok ovuyor da.. bir de her doktorun ayrintili ultrason icin gonderdigi, artik bu isin profu olmus bir doktor vardi, adi neydi?

aşıkcım o sadece doğuma vereceğim para canım onun dışında doktora 40
ytl veriyoruz tahlillere paralı olanlara ayrı yani sana şunu soracağım
ultrasyon aletleri renkli mi bir de kaç günde bir gidince para vermiyorsun canım
bazıları 20 günde bazısı 15 günde gidince para almıyo doktora sen biliyor musun onu
bu arada ne çok düştü çenemm

doktor ebru sarac'i taniyor musunuz? herkes cok ovuyor da.. bir de her doktorun ayrintili ultrason icin gonderdigi, artik bu isin profu olmus bir doktor vardi, adi neydi?

Canim, ben Ebru Sarac'a gidiyorum, coook memnunum. Bastan beri 4 doktor degistirdim ama Ebru Hanimdan cok memnun kaldim. Kismetse 1.5 ay sonra da dogumumu onunla gerceklestirecegiz. Benim cevremde cok arkadasim dogum yapti onunla ve ozellikle normal dogum taraftari olmasi beni cezbetmisti. Ama ilgilenmesi, tavri, yaklasimi, bilgisi bence muthis. Benim hamileligimi etkileyeceginden korktugum bir bagirsak hastaligim var, o yuzden ilk basta riskli gebelik uzmani proflara gittim hep. Ancak hastaligim hakkinda hic bilgisi olmayan doktorlar bile cikti, gozumu korkutup moralimi cok bozmuslardi. Ebru Hanim ise "benim oyle cok hastam var, merak etme, izlenmesi gereken yolu biliyoruz" deyip gastro doktorumla surekli haberleserek calisti simdiye kadar, ilaclarima ve dozajlarina beraber karar verdiler falan. Sonucta kendisinden memnunum :dance: Ayrintili ultrason icin ise iki unlu isim var; biri Eyup Ekici (ki ben ona gitmistim) ve adini dogru hatirladigimdan cok emin degilim ama galiba Mustafa Salih. İkisinin de pek ucuz oldugu soylenemez ama ikincisi cok daha pahali. Ben Eyup Beyden de memnun kalmistim. Insallah herseyin yolunda gider de sag salim kavusursun bebegine.

ankaralı güzeller nerelerdesiniz ben arka sayfalardan bulup getirmesem geleceğiniz yok ya
özlem nerelerdesin bu arada ya uzun süredir gelmiyorsun umarım sende bebeinde iyidir

ankaralı güzeller nerelerdesiniz ben arka sayfalardan bulup getirmesem geleceğiniz yok ya
özlem nerelerdesin bu arada ya uzun süredir gelmiyorsun umarım sende bebeinde iyidir
Merhaba bende merak etmiştim kimse yok ne zamandır iyi yapmışsınız öne getirerek sayfayı:)

selam arkadaslar bilg. deli edıyor benı sureklı sorun cıkarıyor bu yuzden yoktum...
iyiyim asortıecım cok sukur bebegımde ıyı gecen gun aklıma geldın, kendımce otuzlu haftalara varmıstır dedım :)) nasılsın prenses nasıl?
az kaldı senın hadı hayırlısı arkadasım dualarım senınle

dıger tum arkadaslara yurekten selammmmm

aramıza tekrar hoşgeldin
meraklandırdın bizi.iyi olmanıza çok sevindim....

saol asıkcımmm sen nasılsınnn buyuyor ogluslarımız :) yavrun nasıl bana 24. haftada seker yuklemesı yapacaklar sana da boyle bıseyden bahsettılermı

dılaracım sende hosgeldın arkadasım ekım ayı sana hayırlı ve ugurlu gelır ınsallahhhhh en kısa zaman sonra hamısım haberını almak nasıp olsunnn

KIZLAR SLM BENDE BAYADIR GIRMEDIM BILIYOSUNUZ GECEN AY COK UZULMUSTUM BU AY HIC DUSUNMEMEYE CALISTIM. GUNUMDE YAKLASTI YINE BAKALIM BU AY NELER YASIYCAZ. BELIRTILERIM VAR HER YERIM ŞİŞTİ HAYIRLISI INS. UMARIM SIZLERDE IYISINIZDIR MELEKLERINIZE KAVUSMAYA AZ KALDI. SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALIN INŞ. OPUYORUM SIZLERI:1hug:

iyiyim özlemcim ben ayrıntılı ultrasona girdim geçen hafta 425 gram olmuş oğlum çok tatlıydı bol bol seyrettik..ufak sorunlar var ama geçer inşallah....
bana doktorum 25 haftaya randevu verdi şekerden bahsetmedi ama yapar sanırım....
dünde tetenoz aşısı oldum kolum ağrıyor biraz..sen olmayı düşünüyor musun..doktorum istersen olabilirsin demişti şart değil dedi ben yinede yaptırdım ama gece biraz pişman oldum ağrı yaptı bayaaa

cok sevındım asıkcım allahım nazarlardan korusun sızı maşallah mınık yavrunada sanada...
ben cok korkuyorum bu asıdan yaptırmasam nolurkı bırde su seker yuklemesı sartmı acaba yapılmasa nolur

bubuscum allahım tez zamanda senı de sevındırsın canım hersey hepimiz gıbı senınde gonlunce olsun...

özlemcim tetenoz aşısı şart değil ama allah korusun erken doğumla nerede doğum olacağı belli olmaz diyorlar...aslında bir zararı yok sadece bir gece ağrı yaptı..
şeker yüklemesini mutlaka yaptırmalısın bence birçok kişide gebelik şekeri çıkıyor farketmezde diyet yapmazsan bebişe zararı olur....

hımmm 25 haftada gıdıcem bakalım ne olacak seker yuklmesı o zaman yapılacak ama tetenoz asısından hıc bahsedılmedı bana
saol asıkcım

bende yaptırmadım tetanoz kızlar şekerimde iyi çıktı şükür
özlemcim özlettin kendini canım prensesimde çok şükür iyi 2 kg olmuşş
sadece suyum biraz fazlalaşmış o kadar o da inşallah düzelir

ayyy severım onun mınık ellerını tombiş olacak teyzesının pembe gulu allahım nazarlardan saklasın 41 kere masallah prensese :teytey:
ınsallah duzelecek canım rabbım yannda olsun bende de gecenlerde su sızıntısı oldu baya bı panık yaptık neysekı gectı sımdı yaramazlık yok

bu tetenoz asısını neden yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…