,vatandaşla ugraşmak kısaca insanlarla uğraşmak dünyanın en zor işidir bilirim Allah yardımcın olsun hele laf anlamayana anlatmaya uğraşmak tam bir işkencedir..Bende çok kilo almadım 6 kg aldım şimdiye kadar işallah son aylarda abartmam olayı..Dün akşam girdik ultrasona ya süper di tek kelimeyle yakında avatarıma resmini koyucam paşamın Allahıma binlerce şükürler olsunki herşey yolunda hiç bir problemi yok gelişimi gayet güzel.... Kilosu 1.165 boyu 35,5 cm di.. Seninde iyi haberlerini bekliyorum canım bakalım oğlumun abisi neler yapıyor içerde :icecream:..Canım ben Özel Lokman Hekim Hatanesine gidiyorum doktorum Fatma Bolkan .. Temiz ve güzel bir hastane inşallah doğuma kadar bir aksilik çıkmazsa orda doğurucam.. Sen hangi hastaneye gidiyosun memnunmusun doktorundan..İnş. canım nette buluşuruz bir gün:1hug:
,
ccnm bende sincanda oturuyorrum lokman hekimde ücretsizmi muayene oluosuun sen birde doğummda ne kadar ödiyceksiiin acabba adettim 3 gün geccikti halime olasılığım var ya çok heyecanlıyımm :CüvCüv:sırnaşık şey
mehablar ya arkadaslar lutfen bırısı bana bıseler yazssınya hıc malaıl gelmyo benım adresıme kımse bana yorum yapmymu acab ya merak edyrum yeını uye oldum acemyım bende bebıs ıstyrum daha ılk denemızd etutmadı buay ıkıncı denememz oldu adet donemımı beklyrum sımdı ınsallah olur allahım ısteyen herkese versın ınsallah ecrın bebek
,
ccnm bende sincanda oturuyorrum lokman hekimde ücretsizmi muayene oluosuun sen birde doğummda ne kadar ödiyceksiiin acabba adettim 3 gün geccikti halime olasılığım var ya çok heyecanlıyımm :CüvCüv:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?