hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

,

ccnm bende sincanda oturuyorrum lokman hekimde ücretsizmi muayene oluosuun sen birde doğummda ne kadar ödiyceksiiin acabba adettim 3 gün geccikti halime olasılığım var ya çok heyecanlıyımm :CüvCüv:sırnaşık şey

kızlar mesa hastanesındekı dogum fıyatlarını sordum
normal dogum 3800-3900 arasında bır gun hastanede kalıyorsun oda fıyatı vs.dahil
epıdural-sezeryan 4200-4100 arsında ıkı gun kalıyorsun oda vs. dahıl

dusunen varsa dıye paylasmak ıstedım

:1hug:
bende heyecanlıyım tuba hanım yumurtlama donemımdeyım denem yapyruz bakalım ınsallah tutar hadı hayrlısı

mehablar ya arkadaslar lutfen bırısı bana bıseler yazssınya hıc malaıl gelmyo benım adresıme kımse bana yorum yapmymu acab ya merak edyrum yeını uye oldum acemyım bende bebıs ıstyrum daha ılk denemızd etutmadı buay ıkıncı denememz oldu adet donemımı beklyrum sımdı ınsallah olur allahım ısteyen herkese versın ınsallah ecrın bebek

özlemcim bu aşıyı doğumda makastı bilmem neydi var ya paslı şeylerden mikrop kapma diye
yapıyorlar ama evde kendimiz mi doğuruyoruz artık herşey steril ben yaptırmadım şahsen

Ben de Başkent Hastanesinin fiyatlarını vereyim
Normal : 3,500
Sezeryan :4,500
sigortasız fiyatlar bunlar

bende fatih bağkurlu vereyim normal 1300 ağrısız olursa 1600
sezeryan 1600 1800

bende yaptırmayacagım tetenoz asısını kesın kararımı verdım doru soyluyorsun asortıe zaten baya bı korkmustum cok agrılı vs. oluyormus
bu arada kızlar sız nasıl dogum dusunuyorsunuz ben normal ıstıyorum ama cok da korkuyorum

Kızlar bence tetenaz aşısı yaptırmamakla hata ediyorsunuz ben yaptırdım ve hiç de öyle çok bi ağrısı olmadı. Ve sonuçda bu hem sizin hem bebeğinizin mikrop kapmaması için önemli sonuçda bebeğiniz doğduktan sonrada olacak bu aşıyı önceden test etmişde oluyor insan bence bi daha düşünün:)

ben normal doğumdan da sezeryandan da çok korkuyorum, normal doğum daha az acı verecekmiş gibi geliyo o yüzden normal istiyorum

kuzum beniim yya can ım inşşlh tutarr yya valla biz ilk evlendiğimis zaman çok istediim olmadı çok kötü bi durum bilioorum canım eşim askere gidince oyalanırım die istemiştiim şimdi askerden geldi aslında çocuk şimdilik düşünmüodum maddi durumdan dolayı ama bir kere adetten sonra yaptık olmaması gerek ama adetim 3 gün gecikttii bi yandanda istiyoruum inşşlh cnm allh olmayan herkese nasip etsiiinolmasa çok hayal kırıklığına uğrarım ama kendimi okadar çok alıştırdımkiii

ben acısından falan değil içimden yaptırmak gelmedi benim sadece

cok hastayım arkadaslar ölüyorum yaaaa oksuruk hapsuruk halsızlık bogazım acıyor tukendım gece sabah olmak bılmedı ( bayram ıcın de hıc bı hazırlık yapamadım (

geçmiş olsun özlem bende iki gün önce aynen öyleydim...faranjit halsizlik öksürük...normalde ilaç alırdım pastil hatta benim faranjitim antibiyotik bile almadan geçmezdi.iki gündür günde üç dört defa ılıktan biraz sıcak süt (şekerli yada ballı) içiyorum..süt ilaçtan iyi geldi bana herkes söylerde inanmazdım ama dene bence beni çok rahatlattı...bitki çaylarıda içebilirsin ama onları abartmamak gerekiyormuş bir iki fincan da içebilirsin..

saol asıkcım aynıyım bende faranjıtmıs tabı grıp vs vs dokuluyorum dunden berı bende sut ıcıyorum ınsallah gecer cok kotu haldeyım (( sen hangı bıtkı caylarını ıctın

gunaydın herkeze ben ankaralı degılm ama akrabalrım var orlarda tuba fırarda selam canım olur ınsallah hıcumudumuzu yıtrmeyelım benımde maddı durumum cok ıyı degıl ıradyım bende esımde calsyruz dua et hayrlısını ıste be canım takp edelım bakalım olcakmı hadı ınsallah

tubacım sen calısymusun bu arada nekadrlık evlısın benım daha 10 ay oldu ama ben hıc korunmadım daha ılk denemeemızde yumurtlma donemım degıldı adetıme 1hafta varı suan tam zamnı benım ıcın denyruz bakalım tutcakmı hayrlısı be

canım merhaba,, ben yenimahallede oturuyorum etlik lokman hekim hastanesine gidiyorum.. sincandaki lokman hekimin fiyatlarını bilmiyorum.. ben burda ssk dan 11 ytl muayene ücreti ödüyorum. doğum ücretleride yine ssk dan yararlanıcam 500 ile 750 arası normal ve sezeryan fiyatları değişiyor.. hastaneden ve doktorumdan çok memnunum..canım inşallah güzel haberlerini alırız inşallah hamişsindir..

arkadaslar bende bebıs ıstyrum ya 2009a hamıs gırmek ıstyrum ben ya asortı sana ıhtıyacım olcak merhaba buarda ay ne guzel allahım nasıp etmıs sana sana bızede etsın ınsallh b e n hıc korunmadım asortı 11ay oldu evlenelı ılk denemde tutmadı ıkıncı denememz sunada yaptık bakalımm beklyrum bende beklemedyım hayrlısı ınsallah

selam kızlar herkesin kandili mubarek olsun .. bende hastayım boğazlarım ağırıyor sıcak bişeyler içip geçiştirmeye çalışıyorum inşallah bir an önce düzelirim.. daha ne alışveriş yaptım nede ev temizledim..
ben tetenoz aşısının ilk dozunu geçen ay yaptırdım 2. dozunuda bu ay içinde yaptırıcam.. hangi şartlarda doğum yapacağımız belli değil özel de olsa devlette olsa hastane neler duymuyoruzki.. ben kendimi sağlama alıyımda sonradan bir iğne yaptırmadım diye pişman olmiyim..tabii herkesin fikri kendine benim tavsiyem mutlaka yaptırmanız yönünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…