arkadaslar bende bebıs ıstyrum ya 2009a hamıs gırmek ıstyrum ben ya asortı sana ıhtıyacım olcak merhaba buarda ay ne guzel allahım nasıp etmıs sana sana bızede etsın ınsallh b e n hıc korunmadım asortı 11ay oldu evlenelı ılk denemde tutmadı ıkıncı denememz sunada yaptık bakalımm beklyrum bende beklemedyım hayrlısı ınsallah
Canım merhaba çok geçmiş olsun ne zamandır görememiş merak etmiştim seni:))))selam kızlar herkesin kandili mubarek olsun .. bende hastayım boğazlarım ağırıyor sıcak bişeyler içip geçiştirmeye çalışıyorum inşallah bir an önce düzelirim.. daha ne alışveriş yaptım nede ev temizledim..
ben tetenoz aşısının ilk dozunu geçen ay yaptırdım 2. dozunuda bu ay içinde yaptırıcam.. hangi şartlarda doğum yapacağımız belli değil özel de olsa devlette olsa hastane neler duymuyoruzki.. ben kendimi sağlama alıyımda sonradan bir iğne yaptırmadım diye pişman olmiyim..tabii herkesin fikri kendine benim tavsiyem mutlaka yaptırmanız yönünde
Canım merhaba çok geçmiş olsun ne zamandır görememiş merak etmiştim seni:))))
merhaba kızlar nasılsınız??
özlem nasıl oldun?yeğenimiz tekmelemeye başladı mı ?
Bizde iyiyiz canım bebişde iyi 35+5 olduk bu arada iznimede ayrıldım dün, bayram sonrası dönmüyorum artık 37 haftaya girmiş oluyoruz öyle böyle derken 5 haftamızı da aktardık doğum sonrasına beşiğimizi falan almıştıkda odamızı almadık daha bayram sonrası onları halledicez inş.onlarla da oyalanır doğuma giderim herhalde hayırlısıyla:)))canım buralardayım arada girip forma takip ettim sizleri..bayram öncesi koşturmaca yaşıyoruz..sen nasılsın bebişimiz nasıl...))):1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?