hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

günaydın arkadaşlar, ben de 13 aydır hamiş kalmak için uğraşıyorum, ankaradayım, inşallah hayırlısıyla tüm isteyenler yakın zamanda güzel haberlerini verirler, hamiş arkadaşlara da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum

kübraccım ben evleneli 3 sene olucakk caNIM yaşım küçüktü ondanmı olmadı acaba dicem şimdide inşllh vardır demek istiyorrum ama korkuarım var kaynanamla oturuyorum bi bu cabasıı sen düşün artık canım çok zoor anlıcann eşim yeniaskerden geldi doğru dürüst bir işi yok bilmiyorrum napcazz hayırlısı bakalımm valla test yapıcam ama kendiim çıkarmı acaba kıslarr yya 3 gün geçtii

canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın daha 11 ay olmuş evleneli ben evliliğimin 6.ayında hamile kaldım benim ki planlı olmadı ama korunuyordum ben
yanlışlıkla oldu ama iyi ki oldu çok güzel bir duygu allah isteyen herkese versin
inşallah hepinize nasip eder biraz sabır kızlar
bu arada sana nasıl yardımcı olabilirim güzelim

Canım merhaba çok geçmiş olsun ne zamandır görememiş merak etmiştim seni:))))

Canım merhaba çok geçmiş olsun ne zamandır görememiş merak etmiştim seni:))))

canım buralardayım arada girip forma takip ettim sizleri..bayram öncesi koşturmaca yaşıyoruz..sen nasılsın bebişimiz nasıl...))):1hug:

merhaba kızlar nasılsınız??
özlem nasıl oldun?yeğenimiz tekmelemeye başladı mı ?

merhaba canım saol daha ıyıyım bebegim tekmelemeye basladı ama anlattıkları gıbı oyle yogun degıl tekmeledıgınde de dısardan bıle bellı oluyor bır tekmeldı pir tekmeledı bızımkısı teyzesı :)) doktorla konustum benım bıraz fazla kılom oldugundan dolayı gec hısetmısım hatta hıc hıssetmeyenler bıle varmıs yanı sorun olacak bısey degılmıs
ne farkettım biliyormusun telefonla falan veya bırıyle konustugumda tekmelıyor acaba sesımımı duyuyor cok enteresan geldı bana kaydirigubbakcemile3

canım buralardayım arada girip forma takip ettim sizleri..bayram öncesi koşturmaca yaşıyoruz..sen nasılsın bebişimiz nasıl...))):1hug:
Bizde iyiyiz canım bebişde iyi 35+5 olduk bu arada iznimede ayrıldım dün, bayram sonrası dönmüyorum artık 37 haftaya girmiş oluyoruz öyle böyle derken 5 haftamızı da aktardık doğum sonrasına beşiğimizi falan almıştıkda odamızı almadık daha bayram sonrası onları halledicez inş.onlarla da oyalanır doğuma giderim herhalde hayırlısıyla:)))

herkese merhaba kızlar dışarı çıkıcam da bi meraba deyim dedim hepinizi öpüyorumm

Merhaba kızlar bende yoktum uzun zamandır ama evin işleri bitmiyor bir türlü vakit ayıramıyorum, eşim de vardiyalı çalıştığından o gündüzneri evde olduğu zamanlar zor zaman bulabiliyorum...
2 hafta önce Sincan Lokman Hekim'i gezdik. Soran arkadaşlar olmuş. Hastane çok güzel ve temiz odalarını gezdik. Doğum fiyatları ise SSK'lılara Normal Doğum: 330 civarında (Epiduralli Normal 530 civarında) Sezeryan:550 (Epiduralli Sezeryan 730 civarın). Doktorlar randevulu çalışıyor. Hemşireler çok iyi ilgileniyorlar. Bir sonraki randevumu ordan alıp doktordan da memnun kalırsam orada devam etmeyi düşünüyorum. Doğumu da orada yapmak istiyorum inşallah.
Bu arada muayene ücretleri de SSK'lılara 10 YTL miş.

kübraccım ne oldu cnm adet oldunmu ben hala hasta olmadıım 6gün geçti adetimi test yaptım olumsuz çıkttıı bayramdan sonra bidaha yapıım bakımmm

kızlar merhaba Operatör Dr. Süleyman Eserdağ hakkınd abilginiz varmı. tunus cd. yeri...

herkese iyi bayramlar kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir

yıne ankaradayız işte :)) nısasum bahsettıgın doktor hakkında hıc fıkrım yok arkadasım...
asortıecım sen nasılsın bız cok ıyıyız cok sukur :)

kübra iyi haberlerini bekliyorrum cnm ben hasta olddum hüsranla sonuçlandı birasda sevindim aslında zamanı varrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…