hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

kızlar merhaba bende ankara dikmendeyim yüzüncü yıl hastanesine gidiyorum....

benim ikinci bebek 13 haftalık daha,cinsiyeti sölemiyo sinan bey hidayet bey kaç haftada söyledi merak ettim doğumuda bu hastanede yapacam kısmetse...

benim ikinci bebek 13 haftalık daha,cinsiyeti sölemiyo sinan bey hidayet bey kaç haftada söyledi merak ettim doğumuda bu hastanede yapacam kısmetse...
Canım ben 30 haftada hidayet beye baladım işyerim keçiörende evim öveçlerde olduğu için önceleri eğitim araştırmaya gitmiştim sonra evime yakın olsun diye 100.yılı tercih ettim şansıma hidayet beyde bi yakınımızın arkadaşı. Ama 18 haftada öğrendim ben cinsiyetini bizim oğluş her ultrasonda gösteriyo utanmaz biraz teyzesi:)))))

hayırlısı casnım ben oğlumu 12. haftada öğrenmiştim şimdi sabırsızlanıyorum,bu arada bende öveçlerdeyim..

hadi ya 12 haftadamı ilginç ,bende 3 teyim canım yakınız yani

vitamin fln kullandınmı çok kilo aldınmı ben ilk bebişte çok aldımda korkuyorum bunda...

hadi ya 12 haftadamı ilginç ,bende 3 teyim canım yakınız yani
Evet yakınız canım ya benim hiç midem bulanmadı başım dönmedi bide üstüne gördüm kasıklarım arıyodu ama üşütüncede ağrır genelde kilo da almadım anlamadım valla süpriz oldu yani bize:)

ilgi nç valla bi yandanda hoş yani,benim bi arkadaşımda 5 aylıkken öğrendi gerçi sadece karnı şişmişti...

Canım elevit ve demir vitamini kullandım 3. aydan itibaren halada devam ediyorum ben kilo almadım canım ya 6 kilo aldım hidayet beyde çok memnun bu durumdan normalde de kilo alan bi yapım yok onunda etkisi var sanırım kaç kilo almıştın ilk bebişde?

25 kilo aldım canım ,çok zayıf olmama rağmen, 10 kilo kaldı üzereimde şimdi 67 kiloyla başladım daha hiç kilo almadım almamam lazım yani ne güzel bende en fazla 8 9 kiloyla bitirsem müthiş olur..

25 kilo aldım canım ,çok zayıf olmama rağmen, 10 kilo kaldı üzereimde şimdi 67 kiloyla başladım daha hiç kilo almadım almamam lazım yani ne güzel bende en fazla 8 9 kiloyla bitirsem müthiş olur..
İnş.almazsın canım ya çok yüklenme azar azar sık sık ye yemeklerini öyle pek alınmıyor diyorlar bende 50 kiloyla başladım şimdi 56 yım herhalde 1.2 kilo alırım daha 3 haftam var:)

normal doğummu canım,benim ilk bebeğim 38. haftada doğdu geneldede öyle oluyo diye biliyorum yani haftaya doğum gerçekleşebilir hayırlısı...

normal doğummu canım,benim ilk bebeğim 38. haftada doğdu geneldede öyle oluyo diye biliyorum yani haftaya doğum gerçekleşebilir hayırlısı...
Ya normal istiyorum ama en son bayram öncesi gitmiştik normal görünüyordu şimdide pzt.gidicem herhalde tam belli olur artık ay bilmiyorumki canım ya 1 hafta mı var o zaman ?:))

herkese merhaba kızlar nasılsınız aramıza yeni katılanlar var umarım herkes iyidir
yeni katılanlarda hoşgeldiniz
özlemcim nasılsın sen biz iyiyiz çok şükür sen de iyisin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…