- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
Merhaba selinay2002 bende 100.yıl hasranesine gidiyorum dr.kim senin?kızlar merhaba bende ankara dikmendeyim yüzüncü yıl hastanesine gidiyorum....
Bende hidayet beye gidiyorum canım 37 haftalık ilk bebeğimiz bitanem senin ne kadarlık?action hamilemisin canım kaç haftalık
Canım ben 30 haftada hidayet beye baladım işyerim keçiörende evim öveçlerde olduğu için önceleri eğitim araştırmaya gitmiştim sonra evime yakın olsun diye 100.yılı tercih ettim şansıma hidayet beyde bi yakınımızın arkadaşı. Ama 18 haftada öğrendim ben cinsiyetini bizim oğluş her ultrasonda gösteriyo utanmaz biraz teyzesi:)))))benim ikinci bebek 13 haftalık daha,cinsiyeti sölemiyo sinan bey hidayet bey kaç haftada söyledi merak ettim doğumuda bu hastanede yapacam kısmetse...
Ya ben hamileliğimi 12.haftada öğrendim biliyor musun bu arada ben 2.cd.deyim sen kaçtasın?hayırlısı casnım ben oğlumu 12. haftada öğrenmiştim şimdi sabırsızlanıyorum,bu arada bende öveçlerdeyim..
Evet yakınız canım ya benim hiç midem bulanmadı başım dönmedi bide üstüne gördüm kasıklarım arıyodu ama üşütüncede ağrır genelde kilo da almadım anlamadım valla süpriz oldu yani bize:)hadi ya 12 haftadamı ilginç ,bende 3 teyim canım yakınız yani
İnş.almazsın canım ya çok yüklenme azar azar sık sık ye yemeklerini öyle pek alınmıyor diyorlar bende 50 kiloyla başladım şimdi 56 yım herhalde 1.2 kilo alırım daha 3 haftam var:)25 kilo aldım canım ,çok zayıf olmama rağmen, 10 kilo kaldı üzereimde şimdi 67 kiloyla başladım daha hiç kilo almadım almamam lazım yani ne güzel bende en fazla 8 9 kiloyla bitirsem müthiş olur..
Ya normal istiyorum ama en son bayram öncesi gitmiştik normal görünüyordu şimdide pzt.gidicem herhalde tam belli olur artık ay bilmiyorumki canım ya 1 hafta mı var o zaman ?:))normal doğummu canım,benim ilk bebeğim 38. haftada doğdu geneldede öyle oluyo diye biliyorum yani haftaya doğum gerçekleşebilir hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?