hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

teşekkürler asortie,Action canım hbr ver ben merak ederim şimdi naptın diye doktora gidince,yinede ümitlenme canım ama olma ihtimali yüksek...

ha bide kızlar nts ye göre doktor 1 haftan var demişti,ama ben nts ye bağlandıktan sonraki gün doğuma gittim hiçbir şey tam belli olmuyo yani inşallah hayırlısıyla az sancıyla kurtuluruz....

ha bide kızlar nts ye göre doktor 1 haftan var demişti,ama ben nts ye bağlandıktan sonraki gün doğuma gittim hiçbir şey tam belli olmuyo yani inşallah hayırlısıyla az sancıyla kurtuluruz....
Haber veririm canımm valla ne dicek merak ediyorum daha oğlumun odasını düzenlicem ya 2 hafta sonra falan olsa bari bayram öncesi izine ayrıldım çünkü ben işten hiç vaktim olmadı daha yeni düzenlicem aldıklarım yığılı bi şekilde duruyo hala bide bayram girince kaldı ((

hayırlısı canım düzenlersin,sen doğumu hayırlısıyla atlatta gerisi kolay...

İnş. Bitanem ya hayırlısıyla hepimiz atlatırız senin kuzunun cinsiyetide belli olur yakında umarım gösterirse cimcime:)))

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..

kızlar slm ben yenı ankaralı oldum:) pursaklardayım hangı hastane ve dr onerıyosunuzzzz
komşuyuz umut sevgim bende pursaklardayım..pursaklarda fatih hastanesinin şubesi var ben oraya gidiyorum esra hanıma.aylin hanımda iyi diyorlar.yardımcı doçent bu doktorlar haftanın bir günü pursaklarda oluyorlar...sen hamiş misin? hoşgeldin bu arda pursaklara..

herkese merhaba kızlar nasılsınız aramıza yeni katılanlar var umarım herkes iyidir
yeni katılanlarda hoşgeldiniz
özlemcim nasılsın sen biz iyiyiz çok şükür sen de iyisin canım inşallah

herkese gunaydınnnnnnn hepinizee guzel bı hafta dılıyorummmmm

bende ıyıyım canımm dun aksam baya bı bel agrısı yasadım gunduz kızılayda cok gezdım sanırım ondan oldu :CüvCüv: senın ve prensesın ıyı olmasınaaa cokkkkkkkkkkk sevındımmm maşallah size dogum tarıhın bellı oldumu canım ne zaman prenses gelıyor ınan bende sen gıbı heyecanla prensesının gelısını beklıyorum saglıkla gelsın yumurcak hihoyyyt

Canım bugün dr. gittim 27 ekim görünüyor doğum tarihi dedi henüz sancı falan çıkmadı 3 kilo olmuş oğluşumuz haftaya tekrar randevu verdi umarım herşey yolunda gider bu arada cinsiyetini öğrenirsen haberini bekliyorum canım..:lepi:

bende 11 aylık evliyim ve 37haftalık hamileyim.eşim ankaralı.burda hiç arkadaşım yok .bu site bana çok iyi oldu

Merhaba arkadaşlar bende keçiörendeyim .Ne iyi böyle Ankara lılar bölümü olması.
Nurgün ben de 12 haftalık hamileyim keçiören hastanesine gidiyorum ama etlik lokman hekim bana çok yakın oraya geçmeyi düşünüyorum.Doktorun kim acaba.Bide yenidoğan bölümü var mı hastanenin biliyo musun?

hosgeldin a.s
Etlik Lokman Hekim'in yenidogan unitesi var, hatta 2 yil once gittigimde odul almis bir uniteydi, o yonde afisleri oldugunu hatirliyorum. Ben ilk hamileligimde bir sure oradaki Elif hanima gitmistim. Gayet bilgili, acik goruslu, mutevazi, sakin ve genc bir hanim, tavsiye ederim.

özlemcim doğum tarihimiz daha belli değil yarın kontrolümüz var bakalım belki belli olur diye düşünüyorum sezeryan olmak istediğim için doktorla konuşmadım daha
o kadar heyecenlıyım ki artık gelsin diye bekliyorum tüm hazırlığımız bitti sadece
prensesimiz kaldı darısı başınıza canımm
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

action baya varmış daha doğuma canım,yinede sen hazırlıklarını yap belli olmuyo bu iş canım,cinsiyeti öğrenince hbr vericem öğrenebilirsem...
asorti sezeryan isteğe bağlı yasakladı diye duydum varmı öle bişe hangi hastanede yapacaksın doğumu...

canım ben fatih üniversitesi hastanesinde yapacağım inşallah

amanda amannn 3 hafta kaldı demek aman allahımm mınıkk prenses gelıyor yakında desene asortıecım saglıkla gelsın inşallah :))

yenı gelen arkadaslar hepiniz hosgeldınızzzzz

kızlar bulusma fıkrı bencede guzell nereye ne zaman dersenız bende gelırım :))

Herkese merhaba.
dilshad çok teşekkür ederim tavsiyen için.hemen aradım Elif Hanım dan 18 ekim için randevu aldım.Umarım bu sefer doğru hastane ve doktoru bulmuşumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…