- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
Haber veririm canımm valla ne dicek merak ediyorum daha oğlumun odasını düzenlicem ya 2 hafta sonra falan olsa bari bayram öncesi izine ayrıldım çünkü ben işten hiç vaktim olmadı daha yeni düzenlicem aldıklarım yığılı bi şekilde duruyo hala bide bayram girince kaldıha bide kızlar nts ye göre doktor 1 haftan var demişti,ama ben nts ye bağlandıktan sonraki gün doğuma gittim hiçbir şey tam belli olmuyo yani inşallah hayırlısıyla az sancıyla kurtuluruz....
komşuyuz umut sevgim bende pursaklardayım..pursaklarda fatih hastanesinin şubesi var ben oraya gidiyorum esra hanıma.aylin hanımda iyi diyorlar.yardımcı doçent bu doktorlar haftanın bir günü pursaklarda oluyorlar...sen hamiş misin? hoşgeldin bu arda pursaklara..kızlar slm ben yenı ankaralı oldum:) pursaklardayım hangı hastane ve dr onerıyosunuzzzz
herkese merhaba kızlar nasılsınız aramıza yeni katılanlar var umarım herkes iyidir
yeni katılanlarda hoşgeldiniz
özlemcim nasılsın sen biz iyiyiz çok şükür sen de iyisin canım inşallah
canım merhaba,, ben yenimahallede oturuyorum etlik lokman hekim hastanesine gidiyorum.. sincandaki lokman hekimin fiyatlarını bilmiyorum.. ben burda ssk dan 11 ytl muayene ücreti ödüyorum. doğum ücretleride yine ssk dan yararlanıcam 500 ile 750 arası normal ve sezeryan fiyatları değişiyor.. hastaneden ve doktorumdan çok memnunum..canım inşallah güzel haberlerini alırız inşallah hamişsindir..
Merhaba arkadaşlar bende keçiörendeyim .Ne iyi böyle Ankara lılar bölümü olması.
Nurgün ben de 12 haftalık hamileyim keçiören hastanesine gidiyorum ama etlik lokman hekim bana çok yakın oraya geçmeyi düşünüyorum.Doktorun kim acaba.Bide yenidoğan bölümü var mı hastanenin biliyo musun?
hosgeldin a.s
Etlik Lokman Hekim'in yenidogan unitesi var, hatta 2 yil once gittigimde odul almis bir uniteydi, o yonde afisleri oldugunu hatirliyorum. Ben ilk hamileligimde bir sure oradaki Elif hanima gitmistim. Gayet bilgili, acik goruslu, mutevazi, sakin ve genc bir hanim, tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?