hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

allahım tez zamanda senı ve sen gıbı cok ısteyen arkadaslara yavrularının haberlerını almayı nasıp eder inş... en yakın zamanda hamıs kalmamnı yurekten dılıyorum dılaracım..
cuneyt bey gercekten ıyı bı dr. daha once mesa hastanesındeydı tanıyorum

canım sen bence hiç girme o hesap işlerine! Çok fazla hesap mesapla uğraşıp yorma kendini. Bende de PKO vardı, 6 ay denedik olmadı sonra yumurtlama tedavisine başladık ilk ay yumurtlama tarihi falan çok taktım kafaya ama tutmadı bir sonraki ay günaşırı ilişkiye girdik gün falan kafaya takmadan ve beklemediğimiz o ay tuttu:)
Sende canın ne zaman istiyorsa o zaman gir ilişkiye gün aşırı yeterli oluyor. Zaten spermler birkaç gün yaşayabiliyor rahimde. Belli bir güne odaklama kendini, ki, zaten her kişide bu günler değişiyor herkes için geçerli bir gün yoktur, sadece aşağı yukarı adet görmeden 14 gün önce olduğunu biliyorum.
Çok fazla yazdım:)
Allah en yakın zamanda sana da hamile kalmanı nasip etsin inşallah (bütün isteyenlere).

kızlar yaa...bende ankaralıyım.sizi görünce bir sorayım dedim.ben ssk lıyım.anesteziyle rahim filmi çektiricem.ama özele gidecek maddi gücümde yok.ssk ya filmi bende anesteziyi karşılasam diyorum. ankarada bildiğiniz bir yer var mı.inanın uykularım kaçıyor.araştırıyorum fakat hala bulamadım.lütfen bilen varsa yardımcı olsun.lütfennnnnnnnnnnnnnnnn.........................

neden anestezıyle cektırıyorsunkı bende cektırdım ozeldeydı ve anestezı uygulanmadan :))
ssk konusunda hıc bılgım yok canım ama bı cok univ.hastanesı cekıyor olmalı
sımdıden gecmıs olsun sonucların ıyı cıksın inşallah

herkese merhaba ankaralı güzeller kimsenin sesi çıkmamış uzun zamandır umarım
herkes iyidir aşık nerelerde bu aralar uzun zamndır yok ortalarda
herkese iyi hafta sonları diliyorum

slm herkese napıyorsunuz bakalım nasıl gidiyor hamilelik.
Ben bugün doktora gittim dün gece kasıklarımda tuhaf bir ağrı oldu bayağı tedirgin oldum, ama çok şükür bişey çıkmadı. Doktor magnezyum verdi. Bebiş de 650 gr olmuş ...:)

herkese merhaba ankaralı güzeller kimsenin sesi çıkmamış uzun zamandır umarım
herkes iyidir aşık nerelerde bu aralar uzun zamndır yok ortalarda
herkese iyi hafta sonları diliyorum

iyiyim asortie teşekkür ederim...sen ve tatlı kızın nasıl bakalım..benim plesenta aşağıdaymış biraz fazla girmiyorum nete dinlenmeye çalışıyorum.allahtan çalışmıyorum bu yıl..inşallah çıkmıştır yukarı perşembe gideceğim bakalım doktora..
fatihte bir arkadaşım doğum yaptı.kendisiyle değil ama eşiyle görüşmüş eşim..1050 ytl vermişler doğum için çok da memmun kalmışlar.eşi öğretmen ve eğitim gönüllüleri vakfına üye olduğu için yüzde 20 indirim yapılmış.çok uygun geldi bana ücret sanada haber vermek istedim.ziyaratlerine gittiğimizde ayrıntılı sorarım hastaneyi sanada haber veririm canım...

herkeseee gunaydınnnnnnnnnnnnnn
ıyı bı hafta olsun ınsallah hepimizee herkess umarım ıyıdır...
pazar gunu tunalıda gezerken bı kac hamiş gordum acaba bunlar bızım kızlarmı dıye aklımdan gectı :)) varmı pz gunu oralarda olan :))
kızlar gezerken benım bazen karnımın altında cok cıttı bı agrı oluyor yuruyemecek hale gelıyorum oldugum yerde kalıyorum boyle bısey yasayanınız varmı??

KIZLAR SLM BAYADIR GIRMIYODUM KAFAMDAN ATTIM YA SOZUM ONA BEBEK FIKRINI ONDAN. SİZLERDE BU ARADA IYICE GÖBİŞLERİ BÜYÜTTÜNÜZ SANIRIM. MAŞALLAH ALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA VERSIN.
BIZDE BU AY DOKTORA GIDIYORUZ EŞİM DÜZENDE TESTINI YAPTIRACAK ONUN SONUCUNU ELİMİZE ALIP GİDİCEZ ŞİMDİ BİLİYORUM İSTEYECEKLER DİREK HAZIR OLSUN BARİ.
KIZLAR SİZE BI SORUM VAR DR. ERSİN OĞUZU TANIYAN VARMI? EMNİYETİN DOKTORU KIZILAYDA ÖZEL MUAYENEHANESİ VAR. TANIYAN VARSA LÜTFEN BİLDİKLERİNİ YAZARMI?
:1hug:

merhaba bubuscum tedavın hayırlı olsun umarımm mınıgın cok bekletmeden gelır guzel suprızler sızınle olsun

bende aynı sorun var plesenta aşağıda, ben de bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek.. Sürekli mi dinlenme halindesin ?? benim doktorum kendini çok yorma dedi , bi ara kanamam oldu o zaman bi hafta yatıcaksın demişti. İlaç falan kullanıyo musun?

geçmiş olsun sanada inşalah çıkmıştır yukarıya..28 haftaya kadar çıkabiliyormuş.sürekli dinlenmiyorum ama uzun oturamıyorum çok ağrı oluyor.yürüyüş hafif iş yapıyorum..ilaç kullanmıyorum..

gecmıs olsun asıkcım tez zamanda acıl sıfa dılıyorum senın için...
sheeda tum dıleklerım senın içinde arkadasım a.s.

merhaba bubuscum tedavın hayırlı olsun umarımm mınıgın cok bekletmeden gelır guzel suprızler sızınle olsun

ozlemcım cok sagol ınsallah hersey ıyıdır ve kısa zamanda sonuc alırız.
bende merak ettım bu doktoru tanıyan varmı acaba dıye dr ersin oğuz
bakalım neler olacak cokda heyecanlıyım aslında
benım ıcıme dogan eşimin sperm sayısında düşüklük cıkacak sanırım ben bu süre içinde 3 ayrı doktora gittim çünkü olmaması için hiçbir sebep yok belki stres yaptınız ondan rahat olun dediler.
ama stres yapmadıgımızdada olmadı bakalım allahtan hayırlısı ınsallah.:1hug:

sende bı sorun yoksa hıc korkma olur erkekde sper kalıtesı dusukte olsa denk geldımı bı tane saglıklı sperme bebiş gelıyor demektır :))) bende pco vardı hallettım ama esımde de sperm kalıtesı dusuk cıktı %90 hareket anomalısı vardı ama bak hamısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…