hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

aşıkcım bizde görüştük geçenlerde 1100 ytl istediler normal doğuma ama oda ücreti falan dahil mi
bilmiyorum sezeryan 1600 istediler herkes çok memnun zaten hastaneden canım sende moralini
bozma canım

bubuşcum umarım bebeğin en kısa zaman da gelir bol bol dua et canım çok işe yarıyor emin ol

iyigeceler hanımlar çiçeği burnunda hamişim ve aynı zamnadada ankaralı olarak aranıza katılım dedim ahhhhhh ahhhhhhhh ankara burnumda tütüyorrr

Aşık zor bişey seni anlıyorum bende de alta doğru baskı oluyor sanki bebek çıkmak istiyormuş gibi

Özlem çok teşekkür ederim Plesenta hala aşağıda ama sanırım sıyırıp geçebilir normal doğum yaparsın dedi bakalım ne olacak... bebekte aşağıda hem de yacık ona ters duruyo aylarca tepetaklak duracak ...

Ben de başkent hast. ssk normal doğum fiyatını öğrendim 1800 dediler. sanırım özel oda dahilmiş. hep merak ettiğim bişey vardı; küvöz fiyatı çok pahalı olduğunu duymuştum ssk için herhangi bir ücret ödenmiyormuş.

sheeda normal doğumu kurtarmasına çok sevindim inşallah dahada çıkar rahatca doğurursun..bende bu gün gideceğim doktora bakalım ne diyecek vakit de geçmek bilmiyor..

bende küvöz fiyatlarını çok marek ediyorum sevindim doğrusu ücret alınmamasına bende görüşeyim haftaya hepsini sorayım..

yeni katılan hamişler hoşgeldiniz..sorunsuz hamilelikler diliyorum hepinize
asortie iyi dileklerin için teşekkür ederim..

senden de iyi haberlerini bekliyoruz, inşallah seninkide kurtarmıştır

selam kızlarrr
bıraz benım canım sıkıldı oglen dr gıttım bebegın kalp atımı 120 cıktı 120 ıle 160 arası normalmıs nıye o kadar dustu anlamadım

özlemcim merak etme canım bişeyi yoktur senin aslanın moralini bozma hemen tamam mı
ben o kadar çoook şeye moralimi bozmuşum ki şimdi boşa stres yapmışım diyorumm
aşıkcım sen ne yaptın hastane fiyatlarını sordun mu

saol canım ama ne bıleyım ıkı gundurde hareketlerı cok yavasladı cok uzuluyorum dr bısey yok dedı ama aklımda acaba baska bı dr mı sorsam dıye gecıyor ınsallah tosunumun bıseyı yoktur

selam arkadaşlar bende ankaralıyım ayrıca kadınlar kulubununde yeni üyesiyim. doktorum cihan kabukçu. bilen varmı?

asortie bende yeni geldim doktordan sıvısı ve pelsenta normale dönmüş çok sevindim..şeker yüklemesi yapıldı biraz yüksek çıktı yüzlük yapıldı şimdi...fiyatları soramadım daha pursaklarda gittim doktora ama haftaya çankayaya gideceğim onda sorarım inşallah...
özlem merak etme canım bebeklerin her an kalp atışı aynı olmuyormuş normal sınırda olduktan sonra sorun yoktur güzel bir yemek ye şekerli birşeylerde ye hereketi artacaktır ....

aşık canım çok sevindim iyi çıkmasına ama suyun ve plesentanın benim suyum hala fazla ama
ne yapalım bi sorun olmaz dedi doktor inşallah sorunsuz olur da doğum yaparım
bugün kontrolümüz vardı kızım 3 kg olmuş teyzeleri maşallah 2 haftam kaldı bu arada
darısı başınıza inşallah

kızım yaa sen ne diyorsun :1shok::1shok::1shok: iki haftamı dedin.aman allahım ne çabuk gelmiş vaktin.ayy inanmıyorummmmmmmmmm :mymeka: allah hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin canım kızını.benim daha çoooooooooookkk varrrrrrrrr kızıma kavusmama senağlama

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir ben bu aralar çok stresliyim doğum yaklaştı ondan mı bilmiyorum ama sürekli gerginim bu arada bi aksilik olmazsa bugün itibariyle tam 10 günüm kaldı.Hepinize sevgiler..

canım ya teşekür ederim bende inanamıyorum hala
hayırlısı olsun inşallah sende en kısa zamanda kavuşursunn kızına hemen heyecan yapma
daha bekleyasakkelime sen sıranısırnaşık şey

canım ya teşekür ederim bende inanamıyorum hala
hayırlısı olsun inşallah sende en kısa zamanda kavuşursunn kızına hemen heyecan yapma
daha bekleyasakkelime sen sıranısırnaşık şey

ben bekliycem tabiki başka şansım yok:dilcikar: sende dogurur dogurmaz kızının resmini koy hemiikaydirigubbakcemile2

oo hele bi doğurayımm allahın izniyle koyarım koymaz mıyım ama önemli olan doğurmak:))

çok sevindim sizlere arkadaşlar inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. ben 5 haftalık hamişim. bırak ayları günler bile geçmiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…