hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

özlemsu ben fatih üniversitesi hastanesinde yapacağım canım doktorum doç.dok.yüksel onaran
sen nereye gidiyorsun bu arada bebeğin hayırlı olsun

tşk.ler asortie
hakan şatıroğlu kliniğine gidiyorum. ama henüz kimseyle sevincimi paylaşamadım. çünkü risk var. beta hcg yeterince artmıyo. umarım düzelir. hayırlısı.

Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun ben özel 100.yıl hastanesinde yapacağım doğumu Dr.um Op.Dr.Hidayet YAZICI

inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. güzel haberlerinizi bekliyorum. ben değil ayları günleri bile geçiremiyorum. ne mutlu sizin az kalmış. darısı başımıza ve tüm isteyenlere:) 40 hafta biter mi? annelik gerçekten tam bir mucize

Bitiyo canım ya hele bide çalışıyosun o zaman daha çabuk geçiyo inan başta geçmez gibi geliyo insana ama işyeri ev bide onun alışverişleri başlayınca yetiştiremiyosun bile ben 37. haftamda ayrıldım izine hala bitiremedim bile işlerimi valla herşey tam olsun diye uğraşıyo insan:)) Umarım herşey düzelir risk kalkar ortadan canım dualarımız seninle:)

çok duygulandırdın beni teşekkür ederim. işlerini biran evvel tamamlamaya bak bebişin geldiğinde başka şeylere vaktin olmayacak.:))

çok duygulandırdın beni teşekkür ederim. işlerini biran evvel tamamlamaya bak bebişin geldiğinde başka şeylere vaktin olmayacak.:))
Canım benim güzel haberlerini mutlaka haber et olur mu? Allahın izniyle inş.seninle hazırlıklarına ortak oluruz.Sevgiyle kal:))

merhaba arkideşlerrr :))
aman da amannn az kalmıs mınık ankaralıların gelmesıne amanının ben de heyecan yaptım :)))

benımde doktorum cok sukur dogum ıznınden donuyor 31 ekımde rand.var allahımm cok heyecanlıyımmmmmm

yenı gelen arkadaslar hosgeldınız yenı hamıs arkadaslar allahım hepimize bebişlerimizin guzel gulucuklerını gormemızı nasıp etsın :))

isteyen ve bekleyen arkadaslar tezzz vakıtte hamıs haberlerını almak nasıp olsunnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhh

merhaba arkadaşlar, bende ankara da oturuyorum, 1-2 hafta önce üye oldum siteye, çok güzel bir ortam var, hepinize teşekkürler, ne güzel şeyler yazmışsınız, insanın içi açılıyo okudukça...

kızlar nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…