hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

biz ıyıyız asortıcım asıl sen nasılsın ne zaman dogum ya valla heyecanla senın guzel haberlerını beklıyoruz

ay canım özlemcim bende kendimin güzel haberlerini bekliyorum valla
bir an önce gelse şu kız

merhabalar bende ankaradayım ve 25 haftalık hamileyim birşey sormak istiyorum nerde dogum yapmayı düşünüyor sunuz ben şubat başsında dogum yapacasgım

hosgeldın emelcım aramızda 1-1,5 hafta varmıs ben mesa hastanesınde yapacagım kısmet olursa allahım yavrularımızı kucagımıza aldıgımız gunlerı hayırlısıyla gostersın

Slm kızlar ben de Ankara'dayım,28+5günlük hamileyim.Doğumu Fatih Hastane'sinde yapmayı düşünüyorum ama benim sezeryan olacağı için ücret biraz fazla geliyor.Bakalım artık hayırlısı olsun.Allah hepimize sağlıklı,kolay doğumlar versin:)

hosgeldın arkadasım allahım hepimize saglıklı dogumlar nasıp etsın ertesı gun ayaga kalkabılecek kadar ıyı olacagımız dogumlar yasayalım inşallah :))

ooo maşallah ankaralılar artıyor..yeni katılan hanımlar hepinize merhaba...

apoletta bende fatihe gidiyorum doğumuda orada düşünüyorum inşallah.

ozlem cnm bende 28+0 gebeyim de seni yakalamışken bişey sorcam buralarda yeniyim kontrollere kime gidiyorsun? birde doğumu nerde düşünüyorsun? sen kaç aylıksın? çokmu oldu :dance:

aşık81 fatih derken? sincan / fatih değilmi? fatih devlet hastanesinde doğum olmuyormuş sen doğumu nereyi düşünüyorsun??

ben fatih ünüversitesi hastanesi demek istemiştim çankayada taam yazmamışım pardon

elifcim inşallah bulursun en kısa zamanda kaç haftalık hamilesin?fatih ün hastanesinde sağlık güvencen varsa 40 ytl fark alıyorlar yardımcı doçen doktorlar ben memunum tavsiye ederim.tahlilere para vermiyorsun sadece ayrıntılı ultrasona ekstra para vermiştim 90 ytl..

mrb arkadaşlar bu bölümü daha yeni keşfettim bende ankaradayım eryamanda oturuyorum malesef ki bende hamiş adayı olmak isteyenlerdenim ne yazık ki şimdilik olmuyor işte ankaradan benimle bu bölümden benimle aynı şeyleri yaşayan ve ankarada oturan arkadaşlar varsa tanışmak isterim.....

sağlık güvencem yok o sorun işte :çok üzgünüm: 28 haftalığım daha zamanım varda ankara çok karışık şimdiden araştırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…