hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

aşık81 canım sen kontrollere hangi dr.a gidiyorsun?ben Emine İlknur Gümüş'e gidiyorum ve sezeryanda dr. seçme şansın var.Pek bilmiyorum ama sanırım doğuma da onu isteyeceğim,çok ilgili ve tatlı bir bayan.

sağlık güvencem yok o sorun işte :çok üzgünüm: 28 haftalığım daha zamanım varda ankara çok karışık şimdiden araştırıyorum :)

evet şimdiden araştırmak lazım..devlet hastaneleri en iyisi aslında bende kan pıhtılaşması sorunu var üniversite hastanesinde doğum yapmam gerekiyor..yoksa sakin bir devlet hastanesi bulur orda yapardım doğumu...etimesgut sakinmiş diye duydum ama tam bilgim yok..

bende esra hanıma gidiyorum memmunum çok konuşkan değil ama bende zaten çok fazla konuşan doktordan hoşlanmıyorum..en iyisi seni tanıyan şimdiye kadar kontrollerini yapan doktor bence memmunsan değiştirme..
sezeryan olman mı gerekiyormuş sen mi istedin?sezeryan ücretleri nasıl acaba ben hiç sormadım sezaryan düşünmediğim için..

canım benim çok sağol Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..

Ben şimdiye kadar yani ilk 5 ay Bilkent'teki Atatürk H.ne gittim orada devlet hast. olduğu için hangi dr. servisteyse o bakıyor yani her seferinde başka dr. Zaten benim Fatih'e geçmemin nedeni o.Sezeryan da zorunlu,kist var ben de normal doğum olsa da 40ım çıktıktan sonra yeniden ameliyat olmam gerekiyor dolayısıyla ben de 2 kere bıçak altına yatmak istemiyorum

bende 29 mayıs tıp merkezine gidiyorum dogumuda orda düşünüyorsum ama aklımı karışdırıyorlar devlet hastanesinde yapdır diye büyük dogum iyimi sizce

Büyük Doğum'un bu sene çok olayı oldu ama aslında Ank.daki en iyi doğum hastanesi Büyük Doğummuş...

geçmiş olsun ameliyat olduktan sonra sezaryan olursun daha iyi

evet onu biliyorum ve ondan dolayı korkuyorum zaten çok kararsız kaldım

Canım sen kaçıncı haftandasın?Büyük D.daki olaylarda hep prematüre bebekler konuşuldu.Eğer herşey normal gidiyorsa ve zamanında doğum olacaksa Büyük Doğum iyidir derim ben.Allah(c.c.) hepimize hayırlı doğumlar versin..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz de bende fatih üni.hast.gidiyorum hoşderede ki ne
doğumda orada olacak inşallah doçente gidiyorum bende aşıkla aynıyız yanii

CANIM BEN ŞU AN da 25 .haftamdayım şimdilik normal görünüyor herşey tabiki sonrasını bilemiyorum aslında 29 mayıs da yapmayı istiyorum ama ssk lılardan fark alıyor ondan dolayı birde büyük dogum daha tecrübelidir diye orayı istiyorum çok kararsız kaldım

Herkese günaydın:))
Sanırım bu doğum konusu daha uzun süre kafamızı karıştıracak, hangi hastane daha iyi,hangisinde daha güzel bakılıyor ve tabi bebekler için yeni doğan ünitesi olan yerler.Hepimize kolay gelsin.

Asortie slm,Fatih H.de yeni doğan ünitesi var mı biliyor musun yada odaları falan gezdi mş nasıl?Ben muayenelere Beştepe'ye gidiyorum ama Hoşdere'de gidip ücret konusunu konuşmam lazım,ücrete neler dahil diye.

Ben Mujde Koyuncu'ya ozel gidiyorum ve cok memnunum. Dogumumu da Guven'de yapmayi dusunuyorum insallah.

ya kızlar hastanedıkı formalıteler hakkında fıkrı olan varmı kımı hastane kan grubu kartı vs ıstıyormus kımıde ılk once kan grubuna bakılıyor zaten dıyor hıc bu konu hakkında bılgısı olan varmı

ben kan grubunu soyleyınce iş bitiyor bılıyorum nıye bıda kan grubuna bakılıyor yada ne bıleyım kart falan istesınler kı

cnm merhaba fatihte yeni doğan ünitesi var cnmcım
odalarıda bugün eşimle gezdim ve çok beğendim odalar tek kişilik zaten içerde yatak beşik
refakatçı yatağı televizyon ve tuvalet banyo var cnm çok beğendim ben suit gibiydikaydirigubbakcemile3
temiz ve sıcaktı yatasım geldi ücrete de herşey dahil bebeğin bakımı ilk aşıları falan işte

gunaydın arkadaslarrrr

aranızda bugun mesa hastanesıne gıdecek olan varsa ben orda olacagım :)) 13:30 rand.var cokkk heyecanlıyımm doktorum izinden dondu 4 haftalıkken en son gorusmustuk şimdi 27 allahım inşşallah sorunsuz donerımmmm

hadi bakalım özlem hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Ben de 100. Yıl Hastanesine gidiyorum. Dr um Sinan Yurttagül. Doğumu orda yapacağım odalarıda gezdim çok güzel. yenidoğan üniteside var. Ayrıca normal doğum 1200, ben suit oda istedim 175 te o.nasıl fiyat sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…