sağlık güvencem yok o sorun işte :çok üzgünüm: 28 haftalığım daha zamanım varda ankara çok karışık şimdiden araştırıyorum :)
aşık81 canım sen kontrollere hangi dr.a gidiyorsun?ben Emine İlknur Gümüş'e gidiyorum ve sezeryanda dr. seçme şansın var.Pek bilmiyorum ama sanırım doğuma da onu isteyeceğim,çok ilgili ve tatlı bir bayan.
canım benim çok sağol Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..evet şimdiden araştırmak lazım..devlet hastaneleri en iyisi aslında bende kan pıhtılaşması sorunu var üniversite hastanesinde doğum yapmam gerekiyor..yoksa sakin bir devlet hastanesi bulur orda yapardım doğumu...etimesgut sakinmiş diye duydum ama tam bilgim yok..
bende esra hanıma gidiyorum memmunum çok konuşkan değil ama bende zaten çok fazla konuşan doktordan hoşlanmıyorum..en iyisi seni tanıyan şimdiye kadar kontrollerini yapan doktor bence memmunsan değiştirme..
sezeryan olman mı gerekiyormuş sen mi istedin?sezeryan ücretleri nasıl acaba ben hiç sormadım sezaryan düşünmediğim için..
Ben şimdiye kadar yani ilk 5 ay Bilkent'teki Atatürk H.ne gittim orada devlet hast. olduğu için hangi dr. servisteyse o bakıyor yani her seferinde başka dr. Zaten benim Fatih'e geçmemin nedeni o.Sezeryan da zorunlu,kist var ben de normal doğum olsa da 40ım çıktıktan sonra yeniden ameliyat olmam gerekiyor dolayısıyla ben de 2 kere bıçak altına yatmak istemiyorum
Büyük Doğum'un bu sene çok olayı oldu ama aslında Ank.daki en iyi doğum hastanesi Büyük Doğummuş...
evet onu biliyorum ve ondan dolayı korkuyorum zaten çok kararsız kaldım
Canım sen kaçıncı haftandasın?Büyük D.daki olaylarda hep prematüre bebekler konuşuldu.Eğer herşey normal gidiyorsa ve zamanında doğum olacaksa Büyük Doğum iyidir derim ben.Allah(c.c.) hepimize hayırlı doğumlar versin..
Herkese günaydın:))
Sanırım bu doğum konusu daha uzun süre kafamızı karıştıracak, hangi hastane daha iyi,hangisinde daha güzel bakılıyor ve tabi bebekler için yeni doğan ünitesi olan yerler.Hepimize kolay gelsin.
Asortie slm,Fatih H.de yeni doğan ünitesi var mı biliyor musun yada odaları falan gezdi mş nasıl?Ben muayenelere Beştepe'ye gidiyorum ama Hoşdere'de gidip ücret konusunu konuşmam lazım,ücrete neler dahil diye.
gunaydın arkadaslarrrr
aranızda bugun mesa hastanesıne gıdecek olan varsa ben orda olacagım :)) 13:30 rand.var cokkk heyecanlıyımm doktorum izinden dondu 4 haftalıkken en son gorusmustuk şimdi 27 allahım inşşallah sorunsuz donerımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?