oo maşallahh ıı yapmısınız bende bıtırdım kıyafet işini ıvır zıvır işleri bı odası kaldı bırde yıkanıp yerlesecek
asıkcım fetal eko ne oluyor bn daha once hıc duymamısım
Ne güzel haberler bunlar böyleee, hepiniz adına çok sevindim, inşallah bebekleriniz hep sağlıklı ve mutlu olurlar, bende hamiş olmak isteyenlerdenim, Allah bana da bu duyguları yaşatır inşallah, gerçi ben yeni evliyim, 3,5 ay oldu evleneli ama bebek istiyorum hemen... Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar :))
hosgeldınız kızlarrr
simenaycım tez zamanda hamıs olmanı dılıyorum canım :) ama da cok erken daha cıcım ayları :))))
sebeyzacım allahım bızede sen gıbı ıkıncıye hamıs oldugumuz gunlerı gostersın sende saglıkla kucagına al yavrunu arkadasım
Kızlar telaşlanmıyorum zaten, ama bir an evvel olsun istiyorum :)) Burda sizin mesajları okudukça da içim kıpır kıpır etmeye başladı...
özlemcim sorunsuz olmasına çok sevindim bebeğinin ben buralardayım cuma günü doğumumuz
belli olacak inşallah belki o günde alabilirlermiş çünkü suyum her gittiğimde yükseliyor hayırlısı olsun benim
bebeğime kavuşmama az kaldı inşallah darısı herkesin başına hamile olanada kalmak isteyenede
ben normal isityordum ama sezeryana dönebilir dedi doktor hayırlısı ne ise o olur inşallah
size de dua ederim inşallah
Asortie canım nasılsın doğum ne zaman
hangi hastanede yaptırıyosun doğumu bakıyım
Allah kurtarsın
canım doğum günü cuma belli olacak
fatih üniversitesi hastanesinde olacak canımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?