hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

asortie cnm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,çok az kalmış cnm senin doğumuna kolaylıklar diliyorum, Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar versin..

hersey yolunda cok sukur saol asıkcım sen nasılsın neler yapıyorsun hıc gorunmuyorsun

çok sevindim özlem gözün aydın
siteye her zaman giremiyorum sorun oluyor galiba sitede..
iyiyiz bizde geçen hafta fetal eko çektirdik iyiymiş maşallah..
hazırlıklara başladık tam gaz..hemen hemen tamam gibi..son aylar hem ağırlaşırız hem kış bitirelim bir aya kadar diyoruz odasını alışverişini..

oo maşallahh ıı yapmısınız bende bıtırdım kıyafet işini ıvır zıvır işleri bı odası kaldı bırde yıkanıp yerlesecek

asıkcım fetal eko ne oluyor bn daha once hıc duymamısım

özlemcim bende yıkamadım daha ufak tefek eksikler var hepsi tamamlansın yıkarım diye düşünüyorum..

fetal eko bebeğin kalbine ayrıntılı bakılıyor ultrasonda damarlarına filan.çocuk kardiyoloğu yapıyor..bende sıvı artışı vardı geçen ay kalbinede ayrıntılı bakalım dediler..birşey çıkmadı çok şükür ama öbür aya yine kontrol edecekler...

bişey cıkmamasına cok sevındım canım allahım yavrularımızı korusun
oyle boyle derken nasılda zaman gectı daha dune kadar acaba cınsıyetlerı ne tarama teslerımızın sonucları dıye donup duruyorduk şimdi hazırlıklarımız basladı hiç inanasim gelmiyor allahım nazarlardan korusun

asortıe nerelerdesınnn

Ne güzel haberler bunlar böyleee, hepiniz adına çok sevindim, inşallah bebekleriniz hep sağlıklı ve mutlu olurlar, bende hamiş olmak isteyenlerdenim, Allah bana da bu duyguları yaşatır inşallah, gerçi ben yeni evliyim, 3,5 ay oldu evleneli ama bebek istiyorum hemen... Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar :))

selam kızlar benimde ikinci meleğim olacak allah nasip ederse hepmizin allahım yardımcısı olsun inşallah

can ım telaşlanmak için henüz cok erken allahım vakti gelince verio stres bu işin düşmanı olcakmı olmıycakm ı diye düşünmekten olmuyo aman sakın stres yapma canım benim kızım 1 sene sonra oldu biz 1 sene bekledik ama ikinciye aynı ay hamile kaldım

hosgeldınız kızlarrr
simenaycım tez zamanda hamıs olmanı dılıyorum canım :) ama da cok erken daha cıcım ayları :))))

sebeyzacım allahım bızede sen gıbı ıkıncıye hamıs oldugumuz gunlerı gostersın sende saglıkla kucagına al yavrunu arkadasım

inşallah canım allahın izniyle o günlerde gelir

Kızlar telaşlanmıyorum zaten, ama bir an evvel olsun istiyorum :)) Burda sizin mesajları okudukça da içim kıpır kıpır etmeye başladı...

Kızlar telaşlanmıyorum zaten, ama bir an evvel olsun istiyorum :)) Burda sizin mesajları okudukça da içim kıpır kıpır etmeye başladı...

canım olsun cicim ayı falan ama genede bebek kadar güzell mutluluk verici birşey oldugunu düşünemiyorum bile.eylülde 3.senemize girdik.suan 6 aylık hamişim.keşke neden daha önce bebeği düşünmemişiz diyorum.bana kalsa daha erkendi ama babamız istedi cocuğu.iyi de oldu.allahım tüm istiyenlere nasip etsin inşallah.bence sende düşün derim canım simenayyerimseniben

özlemcim sorunsuz olmasına çok sevindim bebeğinin ben buralardayım cuma günü doğumumuz
belli olacak inşallah belki o günde alabilirlermiş çünkü suyum her gittiğimde yükseliyor hayırlısı olsun benim
bebeğime kavuşmama az kaldı inşallah darısı herkesin başına hamile olanada kalmak isteyenede
ben normal isityordum ama sezeryana dönebilir dedi doktor hayırlısı ne ise o olur inşallah
size de dua ederim inşallah

Asortie canım nasılsın doğum ne zaman
hangi hastanede yaptırıyosun doğumu bakıyım
Allah kurtarsın

canım yaaaaaaaa inanmıyorum doguruyorsun yaa :sm_cool: ayy mis kokulun gelmek üzere allahım yardımcın olsun bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…