hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

:)) hayırlısı ile canımcım

demekkı bebek daha dur anneee dıyor

ınanamıyorum zaman ne cabuk gecıyor haftalar bııttı ve dogum zamanı geldı cattı allahım prensesının kollarında gulucukler sactıgı zamanıda gostersın
bızde resımlerınden gorelım ınsallahhhhh

slm arkadaşlar! yeni üye oldum. umarım herkes rahat bir hamilelik dönemi geçirir. aranızda hacettepeye giden varmı?

hoşbulduk kızlar!
umarım biran önce geçer bu aylar. sizede zaman geçmiyor gibi geliyor mu? doktoruma sorsan keyfini çıkar diyor.

Bozoncum merhaba. Kac aylık bebek, merak ettim. Ben henuz hamis degilim, olmak isteyenlerdenim :)) Sen sanırım Hacettepe ye gidiyorsun, oraya giden var mı diye sormussun gecen gun.

ıyı olmaya calısıyorum sımenaycım bıraz rahatsızım su ara umarım bıran once toparlanırım sen nasılsın canım...
bozoncum benım 7.ayın ılk haftasına kadar zaman cabuk gectı ama sımdı ılerlemıyor yaa sankı takıldı kaldı

herkese mrhaba ankaranın güzelleri nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
özlemcim bir de beni düşün benim zamanım hiiiiç geçmiyorr

benim daha 11+3 yani 3 ay olmadı bile. simenaycım hacettepeye gidiyorum. Prof.selçuk tuncer. Çok rahat bir hoca. sürekli hamileliğin keyfini çıkar diyor. Aslında ben eryamanda oturuyorum zor oluyor ama araştırma hastanesi diye orayı tercih ettim.sincan Lokman hekime gitmeyi düşünmüştüm ama cesaret edemedim.
özlemyb! canım sen bitirmişsin bile bana bakarsan:) neyse sağlıklı olsunlarda sadece zamanı bekleyelim.

simenaycım yarın belli olacak sanırım doktor ne diyecek onuda bilmiyorum ama hayırlısıyla gelsee bii

AHH ASORTIECIM HEP AKLIMDA DUALRIMDASIN CANIM HAYIRLISI ILE KURTUL ARKADASIM...

bozoncum sen eryamanın nıresındeydın ben 4. etapdayım kıs markette nede karsılasırız belkım :)))))))
ayrıca doktorunun esı de yanılmıyorsam esı rahıme tuncerde bı zamanlar benım doktorumdu mesa hastanesındelerdı :))
ayrıca heçç merak etme nasıl 7 oldu anlamıcan sonra vakıt gecmıcek sonrada asortı gıbı bugunmu yarunmı dıye dusunucen ve dusunucez :)))

allahım bıran once sımenayımızı da hamıs olarak gun sayarak gormemızı nasıp etsın ınsallahhh

yaaa bu arada gecen ankamall gıttım chıcco magazasını gezdımm eger ıhtıyacınız neyınız varsa 4.ay bıboronlar chıcconun 3ytl bıboron memelerı 1 ytl 5li badyler her ay vardı 19,90ytl haberınız olaa tanesı 4 ytl ye gelıyor cok hesaplı ve cok kullanıslı ben 2 yas olanı bıle aldım :))))))))))

Ozlemcim, ağzından bal damlıyo valla... Bana nasıl moral verdin bugün anlatamam, moralim çok bozuktu, mesajın yüzüme bi gülümseme getirdi inan ki... İyi ki varsınız kızlar yaa... Ne iyi yapmışım buraya üye olmakla :))

herkese merhaba güzeller ben bugün doktora gitmiştim hatırlarsanız herşey çok güzel geçti
kızım 3600 olmuş maşallah doğumda hala belli değill bakalım 10 var daha 40 haftaya ama
pazartesi tekrar gideceğiz inşallah hepinizi öptükk

gunayddınnnnn kıslarrrrrrr
bugun fıngırdeklıgım ustumde yerımde duramıyorum halıları yıkamaya vermıstım ınsallah erkenden getırırlerde dısarı cıkarım :)))
asortıecım az kaldı ha gayrett allahımmm yaa zaman ne cabuk gectı prenses gelıyor yakında :)) doktorla gorusmenızın ıyı gecmesıne oyle sevındımkı
ya bısede tıyo ver neler yıyelım neler yapalım tombık olsun kuzular :))
benım 26+5 de 1100kg dı acaba sımdı nasıl oyle meraklanıyorumkı :)))

bence seninki gayet tombiş gibi. cünkü benim 4 gün önce 900 gr dı.saglıklı olsunlarda napcan tombul bebeği.yeterki saglıgı yerinde olsun kuzularımızın

ewt özlemcim sağlık daha önemli bence de bizim ki 3600 olmuş ama ben daha kilo alırsa
nasıl doğurucam die düşünüyorumm

Kizlar merhaba, ben de ankarali yeni bir anne adayiyim, su an bebegim 7 haftalik, bulantilardan dolayi ne yemek yiyebiliyorum ne disari cikabiliyorum, neyse ki KK var...Bu arada bilgi hastanesine gidiyorum, ama pek memnun degilim, su an bulantim cok ve araba tutuyor diye yakin bir yer olsun istedik, bulantilar gecince baska bir dr hastane bulacagim, hepinizi optum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…