hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

dolphin hoşgeldin cnmm bebeğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

canım hoşgeldin.bende bilgi hastanesine gidiyorum.da sen neden memnun kalmadın anlamadımidoktorlardanmı memnun degilsin:uhm:

merhaba arkadaşlar,
Ankara'da önerebileceğiniz hastane ve doktor ismi var mı? ben henüz işin başındayım 6 haftalık hamileyim. bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler

canım ben 12. haftayı bitirmek üzereyim 6 haftalıktan beri Güven Hastanesi doktoru Prof. Dr.Fırat Ortaç'ın uğur mumcudaki muayenehanesine gidiyorum. Çok da memnunum şimdilik. Doğuma da girecek. :CüvCüv:

Selam kizlar, bır suredir yazamadim ama cogunlukla takip ediyorum yazdiklarinizi. Dogum iznine cikali 3 haftam bitti dun gidip uzattim raporumu cunku oglusum 40 haftamiz bitmesine ragmen hala cikmamakta israrli klava: Halbuki gelisimi hep onde gittigi icin doktor buyuk ihtimalle ekim annesi olursun demisti... 40 haftayi gecirince 2 gunde bir doktora gidiyoruz tabi artik en gec onumuzdeki cumartesiye kadar bekleyecegiz. Oglusum kendısı cıkmazsa suni sanci ile dogumu baslatacak doktor. Bu kadar bekledikten sonra son gunler iyice uzun geldi bana. Bir de calismayip evde oturuyorum ya saatleri sayar oldum... Hic bir sey yetismeyecek diye endiselenirdim baslarda simdi ise hersey hazir beyefendiyi bekliyoruz Bu kadar bos bos oturabilecegimi tahmin etmezdim, herkes tadini cikar bu gunlerin diyor. Mesada dogum yapmayi planladigim icin gidip hastaneyi odalari falan bile gezdim zaman bollugundan... Iste boyle kizlar...

hosgeldın yeshcım allahım guzellıkler dolu bı dogum nasıp etsın hersey yolunda gıtsın ınsallah

mesada dogum yapacakmısın nasıldı odalar begendınmı bırde doktorun kım ? bende mesaya gıdıyorum dogumumda orada olacak... ben burcu hanıma gıdıyorum
bızı ıhmal etme helede dogum sonrası goruslerını yazarsan oyle mutlu olurum kı

Herkese merhaba,

Dr. Fırat Ortac ve Dr. Hakan Turan hakkında bilgisi olanlar var mı?
Cevaplarsanız sevinirim.

canım hoşgeldin.bende bilgi hastanesine gidiyorum.da sen neden memnun kalmadın anlamadımidoktorlardanmı memnun degilsin:uhm:
Hosbulduk canim, hastane kalabalik oluyor, beklerken oturacak yer bile bulamiyoruz, bir de doktor sorarsan yanit veriyor, sormadan pek bilgi vermiyor, o da kendince hakli tabi, kapida bi suru bekleyen hastasi var...

sevgili yesh, merhaba...bende 35 haftalık gebeyim ve 5 aralıkta kısmetse mesada doğum yapıcam sezeryanla...merak ettim, seninde sezeryan mı? ücret ne istediler?doktorun mesanın doktoru mu? birde odaları gezdiğini yazmışsın? vaktin varsa bilgi verirsen çok sevinirim...ben halen çalışmaya devam ettiğimden gitmeye fırsatım olmadı hastaneye...doktorum hacettepenin hekimi...mesaya henüz gitmedim bu nedenle...

Hosbulduk canim, hastane kalabalik oluyor, beklerken oturacak yer bile bulamiyoruz, bir de doktor sorarsan yanit veriyor, sormadan pek bilgi vermiyor, o da kendince hakli tabi, kapida bi suru bekleyen hastasi var...

ay canım evet.bayan doktora gidiyordum ilgilenmedi.selcuk beye gectim o iyi cok şükür.ayın 17 sinde gidicem.sen ne zaman gidiyorsun:uhm: karsılassak bari.tanısmıs oluruz

heyyy kızlar duymadık demeyin cuma günü meleğime kavuşuyorum önce suni sancı olmazsa sezeryanla olacak inşallah haber vereyim dedim zaten kasım anneleri kısmına da yazdımm öptümm
hepinizi de

heyyy kızlar duymadık demeyin cuma günü meleğime kavuşuyorum önce suni sancı olmazsa sezeryanla olacak inşallah haber vereyim dedim zaten kasım anneleri kısmına da yazdımm öptümm
hepinizi de

canım gözün aydın inşallah gönlüne göre olur herşey bitanem.kızımla öpüyoruz sizi

Merhaba kızlar..Demircool ve Dolphin, size bir sorum olacak, bende Bilgi Hastanesine gittim birkaç kez, Selçuk Bey'e hemde, diğer forum sayfalarında bir arkadaş Selçuk Bey ile ilgili bişeyler yazmış, kafam karıştı, siz gerçekten memnun musunuz? Ve gerçekten hastane çok kalabalık, Selçuk Bey iyi ama, yoğunluktan oda ilgilenemiyor pek, birde Selçuk Bey in özeline giden var mı aranızda, merak ettim, ücretler nasıl acaba özelinde? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim... Asortie canım Allah yardımcın olsun, bir an evvel bebeğine kavuşmanı diliyorum, dualarım seninle...

hadı allah kolaylık versın asortıecım dularım senınle arkadasım desene bırdahakı hafta bu gunlerde senın belkıde dogum hıkayenı okuyacagız :))) ayy kıyamam ben sana

canım doğum öncesi iznin dolunca hala doğum yapmadıysan uzatman mı gerekiyor bundan hiç haberim yoktu çünkü 6 güne kadar doğum yapmazsam benimde doluyor birde bu eklettiğin izin doğum sonrasından düşüyor mu biliyor musun allah hayırlı doğumlar nasip etsin

canım ben özeline gitmedim fiyatınıda bilemiyorum.ama ne bileyim evet kalaba oldugu için uzun ilgilenemiyor ama memnunum gene

Tesekkur ederim arkadasim, allah hepimize hayırlı sag saliım dogumlar nasip etsin insallah.

Benim doktorum mesa hastanesi disindan bir doktor, Ebru Sarac'a gidiyorum ben. Evimiz bilkent tarafinda oldugu icin mesada dogum yapmayi uygun buldum. Aslinda mesayi daha onceden de biliyorum, tabiri caizse otel hizmeti oldukca kaliteli bir hastane. Hem doktorlari hem hemsireler oldukca ilgililer. Baska operasyonlar icin de oraya gitmistim ve memnun kalmistim. Odalari oldukca genis ve rahat, tuvaleti, yataklari, her bir tarafi oldukca temiz. Mesada normal dogumu odanda yapiyorsun, bu da benim icin onemli bir kriterdi (gerci bu gidisle normal dogum yapamiyacagim herhalde). Esin doguma girebiliyor. Yatagin hemen yaninda bebegin yattigi alttan isitmali agirlik olcerli yatak gibi bir sey var. Hemsireler sık sık ugrayip hitiyaciniz olup olmadigini soruyorlar. Hemsirelerin bebege yaklasimi da cok guzel; soyle bir olay yasamistim: ben bir odaya yerlesmek icin girmistim ve hemsire odaya girdigimi duymadi, yan odanin terazisi bozulmus oldugu icin benim odamda bir bebegi tartmaya getirmislerdi, sessiz sessiz izledim onlari, bebege yaklasimi cok sevgi doluydu... Orada dogum yapan cok yakin arkadaslarim da ayni seyleri soylemislerdi. Dogum sonrasi firsatim oldugunda izlenimlerimi aktaririm gene.

Selam, ben aslinda normal dogum istiyorum, o yuzden 41. haftanin sonuna kadar bekliyoruz. Ancak bu gidisle normal yapamayacagim galiba, bugun doktora gidecegim tekrar, buyuk ihtimalle hafta sonu mesaya yatacagim (eger benimki surpriz yapip cikmaya karar vermezse), once suni sanci ile normal dogum denenecek, olmazsa da sezaryen olacak.

Ucret olarak aslinda degisik fiyatlar veriliyor, sebebi de bagli oldugunuz sigortalar. Ozel saglik sigortasi sirketlerinin de hastanelerle farkli anlasmalari oldugu icin onlar bile farklilik gosteriyor. Ben ssk'liyim ancak mesadaki dogumu artik ssk karsilamiyor. Bir de ozel saglik sigortam var ancak sigortam da dogumu kapsamiyor. Hastane ile bu durumlari konusarak fiyat almak gerekiyor, bana verilen fiyat normal dogum icin yaklasik 1500, sezaryen icin 1800 idi. Bu fiyata yenidogan asilari falan da dahil. Doktorum ve anestezistim mesa disindan oldugu icin ben hastane disinda onlara da ucret odeyecegim. Senin doktorun hacettepeden ise sen de ayni seyi yapacaksin demektir.

Doktorum ve mesa hastanesinin odalari hakkindaki fikirlerimi onceki mesajimda yazdim, oradan gorebilirsin canim. Senin doktorun kim?

Canim, hepimize hayirli dogumlar insallah.

Ben de bilmiyordum doktorum soyledi. 3 haftalik izin raporunda "su tarihte rapor sona erer ve ise baslar" gibi bir ibare yer aliyor. Eger o tarihe kadar dogum yaparsan o raporun yerini artik dogum raporun aliyor ancak dogum yapmamissan sureyi uzatmak icin gene ssk onayli rapor alman gerekiyor. Onun da bir suresi var sanirim max 7 gun uzatiyorlar, bu sebeple de en cok 41. haftanin sonuna kadar bekleniyor. Bu uzatmanin dogum sonrasi izinden dusup dusmedigini raporu aldigim hastanedeki sekretere sordum, "evet sonraki izninizden dusuyor" dedi ancak doktoruma sordugumda ise "kesinlikle oyle degil, bu rapor suresinin dogum sonrasi izinle alakasi yok" dedi. En iyisi bir ara is yerimdeki personel birimiyle konusup ogrenirim diye dusundum ben de.

yeshcım verdıgın guzel bılgıler için tekrar tesekkur ederım kolay bı dogum yasamanı sonrasında mıs kokulun kucagında mutlu mesut evıne donmenı dılıyorum...

hanı angaralılar nerdesınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…