Kizlar merhaba, ben de ankarali yeni bir anne adayiyim, su an bebegim 7 haftalik, bulantilardan dolayi ne yemek yiyebiliyorum ne disari cikabiliyorum, neyse ki KK var...Bu arada bilgi hastanesine gidiyorum, ama pek memnun degilim, su an bulantim cok ve araba tutuyor diye yakin bir yer olsun istedik, bulantilar gecince baska bir dr hastane bulacagim, hepinizi optum...
Hosbulduk canim, hastane kalabalik oluyor, beklerken oturacak yer bile bulamiyoruz, bir de doktor sorarsan yanit veriyor, sormadan pek bilgi vermiyor, o da kendince hakli tabi, kapida bi suru bekleyen hastasi var...canım hoşgeldin.bende bilgi hastanesine gidiyorum.da sen neden memnun kalmadın anlamadımidoktorlardanmı memnun degilsin:uhm:
Hosbulduk canim, hastane kalabalik oluyor, beklerken oturacak yer bile bulamiyoruz, bir de doktor sorarsan yanit veriyor, sormadan pek bilgi vermiyor, o da kendince hakli tabi, kapida bi suru bekleyen hastasi var...
heyyy kızlar duymadık demeyin cuma günü meleğime kavuşuyorum önce suni sancı olmazsa sezeryanla olacak inşallah haber vereyim dedim zaten kasım anneleri kısmına da yazdımm öptümm
hepinizi de
Selam kizlar, bır suredir yazamadim ama cogunlukla takip ediyorum yazdiklarinizi. Dogum iznine cikali 3 haftam bitti dun gidip uzattim raporumu cunku oglusum 40 haftamiz bitmesine ragmen hala cikmamakta israrliklava: Halbuki gelisimi hep onde gittigi icin doktor buyuk ihtimalle ekim annesi olursun demisti... 40 haftayi gecirince 2 gunde bir doktora gidiyoruz tabi artik en gec onumuzdeki cumartesiye kadar bekleyecegiz. Oglusum kendısı cıkmazsa suni sanci ile dogumu baslatacak doktor. Bu kadar bekledikten sonra son gunler iyice uzun geldi bana. Bir de calismayip evde oturuyorum ya saatleri sayar oldum... Hic bir sey yetismeyecek diye endiselenirdim baslarda simdi ise hersey hazir beyefendiyi bekliyoruz Bu kadar bos bos oturabilecegimi tahmin etmezdim, herkes tadini cikar bu gunlerin diyor. Mesada dogum yapmayi planladigim icin gidip hastaneyi odalari falan bile gezdim zaman bollugundan... Iste boyle kizlar...
Merhaba kızlar..Demircool ve Dolphin, size bir sorum olacak, bende Bilgi Hastanesine gittim birkaç kez, Selçuk Bey'e hemde, diğer forum sayfalarında bir arkadaş Selçuk Bey ile ilgili bişeyler yazmış, kafam karıştı, siz gerçekten memnun musunuz? Ve gerçekten hastane çok kalabalık, Selçuk Bey iyi ama, yoğunluktan oda ilgilenemiyor pek, birde Selçuk Bey in özeline giden var mı aranızda, merak ettim, ücretler nasıl acaba özelinde? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim... Asortie canım Allah yardımcın olsun, bir an evvel bebeğine kavuşmanı diliyorum, dualarım seninle...
hosgeldın yeshcım allahım guzellıkler dolu bı dogum nasıp etsın hersey yolunda gıtsın ınsallah
mesada dogum yapacakmısın nasıldı odalar begendınmı bırde doktorun kım ? bende mesaya gıdıyorum dogumumda orada olacak... ben burcu hanıma gıdıyorum
bızı ıhmal etme helede dogum sonrası goruslerını yazarsan oyle mutlu olurum kı
sevgili yesh, merhaba...bende 35 haftalık gebeyim ve 5 aralıkta kısmetse mesada doğum yapıcam sezeryanla...merak ettim, seninde sezeryan mı? ücret ne istediler?doktorun mesanın doktoru mu? birde odaları gezdiğini yazmışsın? vaktin varsa bilgi verirsen çok sevinirim...ben halen çalışmaya devam ettiğimden gitmeye fırsatım olmadı hastaneye...doktorum hacettepenin hekimi...mesaya henüz gitmedim bu nedenle...
canım doğum öncesi iznin dolunca hala doğum yapmadıysan uzatman mı gerekiyor bundan hiç haberim yoktu çünkü 6 güne kadar doğum yapmazsam benimde doluyor birde bu eklettiğin izin doğum sonrasından düşüyor mu biliyor musun allah hayırlı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?