hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

asortie kızına kavusmustur arkadaslarr.inşallah biran önce gelirler evlerine de bize yazar.gösterir prensesini

gunaydın arkadaslar

yesh ve asortıe dogum yapmıs olmalılar sanırım
allahım sızı ve meleklerınızı korusun gule gule buyutun bebeklerınızı

bende ankaradayım batıkent .ikinciyi düşünüyoruz.yeni doğum yapan arkadaşlar var sanırım hepsine hem geçmiş olsun hemde gözleri aydın olsun.

selam bende keçiörendenim beimde bebegim yok tedavi oluyorum aşılama aşamasındayım insallah olur artık çok istiyorum

Ben Baran Hanima gidiyorum canim,selcuk beyi bilemeyecegim..

yenı gelen arkadaslar hosgeldınız
allahım kım bebek ıstıyorsa tez zamanda mujdesını almayı nasıp etsın

Günaydın arkadaşlar.. Yeni gelen arkadaşlar merhaba, hoşgeldiniz. Demircool ve Dolphin verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Hepimiz icin güzel bir gün olmasını diliyorum, Asortie ve Yesh de bir an evvel aramıza katılırlar inşallah, çok merak ediyorum deneyimlerini...

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım 20 Ekimde güzel oğlum Deniz Doruğum geldi.Zor bi doğum oldu ama sonrası çok güzel tabi. Allah hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu hepinize kolay doğumlar diliyorum.

kızlar merhaba hepinize güzel bir gün diliyorum akay hastanesinde doğum düşünene arkadaslar varmı sezeryan

kızlar nasılsınız biz geldik cuma günü doğum yaptımm hikayemi
kasım anneleri kısmına yazdım okumak isterseniz allah hepinize kolay
doğmlar nasip etsin isteyenlerede bebek nasip etsin inşalla çok güzel bir duygu olacağını biliyordum ama
bu kadar olacağını düşünmemiştim

slm sebeyza...ben de 4 aylık hamileyim.doğumumu şimdiik akayda düşünüyorum.doktorum da arayı önerdi fakat bu yıl bütün personel değişmiş...fakat doğum yapan arkadaşlarım çok memnun kaldıklarını söylüyorlar.ben de gidip bakmayı düşünüyorumm. bakalımmm..

Merhaba kızlar.. Asortie hoşgeldin canım, Allah analı babalı büyütsün, fırsat buldukça yaz, ilgiyle takip edicem emin olabilirsin, darısı diğer hamişlere olsun diyelim..

yenı gelen arkadaslar hepiniz hosgeldınızzz

asortıecım hos geldınnn allah nazarlardan saklasın mınık kuzunu

maşallah ankaralılar artıyor.yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
asortie sen de tekrar aramıza hoşgeldin..

merhaba kızlar. ben ankaradan değilim ama ankaralıyım beni de alır mısınız aranıza.
burdan hastane takibi yapmak benim için iyi olacak. şuan aydındayım ama doğumu ankarada yapmayı düşünüyorum. tabi erken doğum olmazsa.

merhaba ankaralı bayanlar

asortiecim meleğinden vakit bulup girebiliyorsan bir soru soracaktım..sen fatihte doğum yapacaktın sanırım memmun kaldın mı, hangi doktor yaptı sezaryanını, birde ücret ne ödediniz biraz fazla oldu ama cevaplayabilirsen sevinirim..meleğini de öpüyorum çok tatlı maşallah...

artık asortie cimizde doğurdu
unutmasa bizi barii
tecrübelerini bekleriz :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…