hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

asortie den baska dogum yapan var mi kizlar? Dogum yapacagim hastane hakkinda simdiden arastirma yapmak istiyorum da..

selam kızlarr...ben de ankaradayım we artık e bi de ben hamiş oluym diyorum:CüvCüv: 29 mayıs hastanesine gittim genel bi kontrol için.bi problem yok içerde şükür.:dance:.bugün de tahliller çıkıyo..rabbim hayırlısını wersin iişallah...hepimize...

herkese merhaba ankaranın güzelleri ben sizi hiç unutur muyum yaa hepinizi çok ösledimm bile
benden başka doğum yapan yok heralde bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

artık asortie cimizde doğurdu
unutmasa bizi barii
tecrübelerini bekleriz :jeyyar:

canım ya sizi nasıl unuturum ben bakiim aklım hala sizde
valla benim küçük çitlembiği uyutunca hemen kk nın başına
oturuyorum ya

eeee kimse yok mu kaç gündür uğrayan olmamış aşık, özlem nerelerdesiniz

kızlar dün bi sorun yaşadım .hastane hastane gezdim bana memmnun kaldığınız doktor ve hastane adı verirmisiniz.

ne sorun yaşadın bilmiyorum , umarım çok kötü bişey değildir ben doktorumdan çok memnunum Başkent hastanesi Prof. Dr. esra kuşcu

ne sorun yaşadın bilmiyorum , umarım çok kötü bişey değildir ben doktorumdan çok memnunum Başkent hastanesi Prof. Dr. esra kuşcu

kahverengi lekelenmem oldu:uhm:.ordan oraya gezdik.:1shok:çok şükür bişeyim yok:lepi: ama doktor çok önemli.teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile3

canım bende çok memnun kaldım doğumada girdi doktorum fatih üniversitesi hastanesi
yüksel onaran doktorumun adı gerçekten çok memnun kalırsın

ayy bu özlem nerede kızlar ya inşallah iyidir sesi çıkmıyor hiççç

burdayım canım artık az zamanımız kaldı hazırlıklarla kosturuyorum odaydı sepettı offf bitmiyor yaa
yenı gelen arkadaslar hepiniz hosgeldınızz
asortıcım sen nasılsın bebişin nasıl

evet ya bu sayfayı çok ihmal ettiniz çok ayıp yani özlemcim bizde iyiyiz valla ne yapalın çoluk çocuk uğraşıyoruz
sizler nasılsınız az zamanınız kaldı hayırlısıyla doğum yapın inşallah hepinizde
alah size de tattırsın bu duyguyu

çok önceden buraya 2 3 kez yazmıştım ama bir kişi bile tenezzül edin cvp vermemişti sadece 2 kişi hoşgeldin dedi sonrasında ses seda kesildi sohbet edemedik kimseyle bile..

hoşgeldin mavi deniz tenezzül etmeme die bişey yok canım herkes yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…