hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

valla o zman girdigimde bu samimiyet yoktu üstelik belli bir kesim var burada ankaralılar diye bende ankara bulundugum için girmek yeni arkadaşlıklar edinmek istedim..ben şuan keçiörendeyim ama bir haftaya kadar seyran baglarına taşınacagız işe de yakın oluruz düşüncesiyle..

selam kızlarr herkez nasıl :))

asortıecım demek coluk cocuk ugrasıyon he :)) ay dusunsene bundan bır ıkı ay once az kaldı dıye bız senınle heyecanlanıyorduk bak sımdı sen bıze dıyorsun :)))
allahım hep ıyı gunlerını gostersın yavrunun :))

mavı denızcım yenı evın hayırlı olsun tasınmak kolay degıl allah kolaylık versın simdiden gule gule otur :))

asıkcım pelus battanıyelerın kotu olmadı dımı yıkanınca yıne oyle pofuduk pofuduk dımı

özlem hiç birşey olmadı canım gönül rahatlıığıyla yıkayabilirsin hepsini.daha hoş oldu mis gibi kokuyor dolabı şimdi..

Merhaba arkadaşlarrr :) bende ankaradayım ve hamişim :) öğreneli daha bir hafta oldu tüm ankaralı hamiş ve adaylarına selamlar..

hosgeldın naz tebrık ederım canım guzel bı hamıslık gecırmenı dılerım canım :))

merhaba ankaralıllar ooff biz ne zaman anne olucaz rahata cok alıştım olunca hemen bıkarım adım gibi biliyorum ama onu istemedigimden veya sevmedigimden degil hamile olmaya bebekle ilgili güzel anlara cok hevesliyim ama bekliyorum rabbim verecek inşallah etrafın bakışları soruları bıktıdı artık banada birileri anne desin nolur allahım benle birlikte ablama ve herkese

slm kızlar..aşık evet taşınıyoruz allah izin verirse..taşınmak yorucu evet ama ben çok istiyordum şimdiki oturdugum evi bir türlü sevememiştim komşularlada alakamız yoktu çok soguklar..sadece biri ile konuşuyorduk onada pek denk gelmiyoruz...

tebrik ederim naz.inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
livaza allah hayırlısını nasip eder inşallah

naz tebrikler cnm rabbim tamamına erdirsin
livaza senin ve ablanınhakkında rabbim hayırlı olanı versin

Asortie bebeğin çok tatlı Allah bağışlasın.. ay benim kızda böyle güzel olurmu acaba :) tamamda isim bulamadım ben dahaa

ben 31+2 haftalık hamileyim. kızımın adını elif koyucaz inşallah kısmetse. isim konusunda önerilerim olabilir naçizane. DEREN NAZ ELA DEFNE DİLA GÜLCE
bu arada bende ank. eryamandayım. doğum için hastane önerilerinizi ve gerekçelerinizi bekliyorum. şimdilik mesa hast. diyoruz ama tam karar veremedik.

Selam kızlar.. Nazcım tebrik ederim canım, livaza sanada allahtan hayırlısını diliyorum canım, seni cok iyi anlıyorum, bende benzer seyleri yasıyorum son zamanlarda, takma kafana, moral çok önemli biliyorsun, stres yapınca isler daha cok karısıyo... Asortie naber canım, melegin cok tatlı masallah.. Ozlem ın dogum ne zaman haberi olan var mı? Bu arada yesh de kayboldu farkında mısınız, bi sorun yoktur umarım.. Elifcim bende kızına isim konusunda fikir vereyim: Ecrin, Ceylin, Duru, Derin, Özlen, Günce, Beray, Alya, Mina, Eza, Ilga, Belen, Semin, Selmin... ilk aklıma gelenler bunlar, hepinizi opuyorum, gununuz guzel gecsin...

oyyy gelde yeme şu fıstıgı maşallah asortıcımmm
livaza hayırlısı olsun canımcım rabbım ısteyen herkese boncuk gıbı yavrular nasıp etsınnnn saglıklı sıhhatlı ınsallahhh
elıfcım maşallah kız ne guzel hamıs olsmusun sen oyle tututtuuuu tututtu nazar degmesınnn :))
denızcım komsuyuz canım bende eryamandayım :)))
allahım hepimizi saglıkla kurtarsın yavrularımızı bızlerde sorunsuz kucagımıza alalım ınsallahhhh
asıkcım hafta sonu foruma gıttım bısey bulamadım yaff dun aksamda esımle optımuma gıttık baya ındırım baslamıs haberın ola annecıgıne gelırsen bı bak canım ya bu arada gece de ruyamda senınle aynı gun doguma gıttıgımızı yazmıslar ınternette onu okuyormusum aa dıyorum asıkla aynı gun dogurmusuz :)))

canım ben daha normal dogummu epıdural sezeryanmı olsam halen gel gıt yasıyorum off cok karıstım eger sezeryan olursam doktor 15-16 ocakda alacak kaydirigubbakcemile2
yok normal dersem bır ıkı hafta daha beklıcez fisfisfis
off hayırlısı neyse o olsun dıyorum artıkbenneyaptımki
sen ne almdesın canım

ya gercekten yeshhhh nerelerdesın gel artıkk neler yaptın nasılsınsın hastaneden memnun kaldınmı bebegıbenneyaptımkin nasıl buyumustur şimdi
şennn sende yoksunnnn ya kızlarrr bı ses verınnnnn

merhaba ben de ankaradayım...çayyolunda....bütün geçmişi okuma fırsatım olmadı....ben bebek isteyenler grubundanım...:))))))))benide aranıza alırmısınız?????????

özlem olur mu olur valla.armızda pek gün farkı yok.)))birde aynı hastaneye gitsek tam olurdu sohbet ederek doğururduk artık:)))
nazyaz hoşgeldin inşallah en kısa zamanda hamiş haberini de alırız..

hosgeldın nazyaz inşallah en yakın zamanda sende hamıle kalacaksın :))
asıkcım yanı fatıhı daha once kesfetseydım emın ol orda dogururdum mesa hastanesınde normal dogum yapanı hıc duymamak benı cok rahatsız edıyor ınsallah sorunsuz dogurup cıkıcaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…