hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

merhaba kızlar ay benim bu ay hiç bir şekilde beklentimin olmaması bile kötü herkese heyacanla yumurtama büyüdü kasık agrısı var falan filan derken ben hep sessiz kalıyorum...benimde 12 ml de kalmıştı yumurtalarım..glucophage kullanıyorum bu ay regl olna kadar direnci kırsın diye vermişti doktorum pkonun çok dirençli oldugunu bu yüzden yumurta gelişimini engelledigini söylemişti.

bende cok kullandım onu bende de pco vardı ama hıc unutma yumurta kac mm olursa olsun eger bebegın olacagı varsa oluyor sakın kac mm oldu dıye kafana takma o zaman buyumuyor bu yumoşlar işte :)) allahım tez zamanda senı de sevındırsın

Ozlemcim merhaba canım, az kalmıs senin doguma, sen karar verene kadar dogum zamanın gelip catmasın sonra :)) artık en yakın hastane neresi ise orada, kısmette de ne varsa (sezeryan mı epidural mi) o sekilde olur valla... Saka bir yana neden karasız kaldın bu kadar? Ben olsam cok telaslanırdım heralde, Allah yardımcın olsun, bir an evvel kurtul da saglicakla bebegini kucagini al canım... Benim ne alemde oldugumu sormussun, gecen ay adetim gecikti, hamile oldugumu dusunup sevinmistim ama malesef sadece bi gecikme imis, anlayacagin calismalara devam..... :)))

özlemcim sanırım bana yazdın..cnm yumaoşlara fazla takılmıyorumda am 3 kez aralıklarla doktora kontrole gittigimde büyüme olmamıştı 12 13 ml büyklügünde yumurta vardı aynı kalıyorlardı..o yüzden öyl dedim ben..hayırlısı olsun bakalım..

:)))) hayatımda hıc bu kadar kararsız kalmamıstım desem yerı :))) gıdecegım hastane bellı ama orada nasıl doguracıgım bellı degıl doktorumda artık guluyor eee özlemcım bu hafta nasıl dogum seklıne karar verdık dıye takılıyor :)))
ama soyle bı karar verdım artık eger ocagın 16 kadar sancılanmadan cıkarsam sezercık olucam ha ondan once sancılanıp gıdersem o zaman normal :)))
ya hayırlısı neyse o olsun
sende hamıs olacaksın hıc merak etme bebişin zamanını beklıyor annesı o burcunu tayın edıyor henuz :))

özlemc,m sezeryan neden düşünmedin eger doktoruna güveniyorsan sorun yoktur emin ol..epidural normal dogum ama belden aşagısı uyuşturulan degilmi?ondan dolayı bir iki olumsuz şey duymuştum ama yineden sen bilkirsin dogum ne zaman tatlım?cetvelin varsa ben görmüyorum burada bazı yerlere erişimimiz yasak ta..hadi allah kurtarsın...

İnsallah Ozlemcim yaa, olsunda artık ne burcunda olursa olsun razıyım... Dogum sekli hakkındaki dusuncen guzel, umarım sorunsuz bir dogum olur canım.. Bu arada senin bebis oglak burcu mu olacak simdi, oyleyse yegenim benimle aynı burcta olacak demektir :))

denızcım bende sen kafana takıyorsun dıye degıl takma sakın dıye dedım kendı yasadıklarımdan yolacıkarak nacızane bı tavsıyeydı sadece yerimseniben

doktoruma cok guvenıyorum mavıdenızcım ama benım ve bebeğim için en ıyısı olsun ıstıyrum :)
normal dogum tarıhı 29 ocak dıyor doktor o zaman 40 hafta bıtmıs oluyor yarında 35.haftam bıtmıs olacak :))
sımenaycım benım ya oglak ya kova olacak eger sezeryan olursam kesın oglak olmassam bır ıkı gun sonra kova gecıyor :))
eger erkende olursa yıne oglak :))
bizim hatlar epey karısık :)))
nasıl yıgenın yaramazmı nasıl bı bebek

Özlemcim yegenim derken ben senin bebisten bahsettim canım, ilahi guldurdun beni, hatlar karısmaya basladı valla, ben oglak burcuyum, senin bebisinde benim yegenim sayılmaz mı..?

ay nasıl okumusum ben oyle :)))))))))))) bende yıgenımle aynı olacak dıye okudum :))))))))
ben oglakları cok begenıyorum hatta esımde ne yap et oglak zamanı dogsun deyıp duruyor :))
demek sende oglaksın ay ne guzelll kacında canım senın dogum gunun
ay sayılmazmı tabıkı yıgenın teyzesı :))

Aralık 28 benim dogum gunum canım, 3 gun icin 1 yas buyuk gorunuyorum, ama oglak burcu oldugum icin cok mutluyum, umarım bebisin de oglak olur, gercekten cok uslu bir bebek olacaktır, ve cocukken bile olgun davranislarını gorebilirsin, ben öyleymisim :)) annem hep anlatır...

evet canım arkadasımızın oglu var oglak yanı bızı oylesıne kendıne hayran bırakıyorkı anlatamam allahım ınsallah oglak olurrrrr

gonlunce olsun simenaycım ınsallah.... canımm dogumda sana dua edecegım eger doruysa kabul oluyorsa o an dualar benımkıde olacaktır :))

özlemcim dogum yakın o zman oglak falan diyorsunuz..hadi hayırlısı olsun.bakalım cnm seni yanlış anlamadım ben sadece elimde hiç bir beklenti bile olmaması sıktı anlatabildimmi..neyse atlatırım bunuda bu ara ev taşıma işleri ile ugraşıyorum zaten..ayın 28 29 gibi bekliyorum bende reglimi...

Kızlar ne güzel siz doğuma yaklaşmışsınız kısmetse benim doğumda ağustosta olacak o sıcaklarda karnı burnumda olacaaak ama eğer bebişin oğlak olursa çook güzel olur özlem benim yükselennim oğlak :)

inşallah senınde guzel haberlerını alırız mavı denızcım...canım az kalmıs habersız bırakma bızı
evınde hayırlı olsun gule gule otur :))
36.haftamızdan gun aldık artık az kaldı :)) darısı senın ve ısteyen tum arkadasların basına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…