hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

Nasıl geçti hamilelik güzel annemiiiz :) artık sen yolun sonuna gelmişsindir inş sağlıklı bi şekilde yavrunu alırsın kucağına..

saol canım ay ne guzel sıcak mevsım bebişi olacak senın benimki kar kıyamet geldı ya gelır artık sıpa inşallah hava guzel olur doguma gıderken -tatlicadiarzu-
benımde yukselenım oglak inşallah oglusumda oglak olacak baktık olmuyor cıkıp dısarda kosucam zaten cırt dıye sokakda dogururmusum kaydirigubbakcemile3

Nasıl geçti hamilelik güzel annemiiiz :) artık sen yolun sonuna gelmişsindir inş sağlıklı bi şekilde yavrunu alırsın kucağına..

nazcım sende takvım yapsana gorelım ne kadarlık hamıssın takıp edelım hihoyyyt

benım hamıslıgım super gectı sukur hıc sorunum olmadı halende yok ara sıra tıslamaya basladım ee o da olacak o kadar yarım dunya oldum nerdeyse -tatlicadiarzu-

:) olurmu olur valla günün yaklaşmış sen yine dikkat et yollarda doğurma oğluşumuzu :) benim arkdaşım vardı geçen sen doğum yaptı 10 ocak doğumlu kendisi onunda bi oğlu oldu ve onunda doğumu 10 ocak :) allah doğum günü hediyesi verdi oda sezeryanla doğurmuştu :)

Canım takvim yap demişsin ya nasıl yapıcaaam :) Sen tecrübelisin bana yardımcı ol delikafadulden

cnm inş güzel haberle veriirm kısa zamanda hayırlısı ile...hadi allah kurtarsın o zman hayırllısı ile saglıkla kucagına al bebişini..sagol cnm işlerini bir yoluna koysam rahatlayacam bende..

Canım en son kasım 14 de oldum o gün bugündür tık yoook :) Ayrıca teşekkür ederim

nazcım test yaptırmadınmı sımdı kesın sonuc alırsın 11 gun gecmıs :CüvCüv:

eger hamişsen bu da takvımın kaydirigubbakcemile2
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev232pr___.png
kullanıcı panalını tıkla ordan profıl duzenını sec en altta boy kılo yazan yer var oraya bu adresı yapıstır kaydet kaydirigubbakcemile5

cok yormadan kendını hallet işleri denızcım a.s.

Özlemcim sağol canım bugün doktora gittik bebeğimiz 6. haftasına giriyor yarın :) ultrasona girdim 10 gün sonra net görünür dedi bugün sadece keseyi gördüük :) Çok saol ilgin içinnn

aman da aman mınıgımız hayırlı olsunnn :)) ayy yesınler onu yaz bebesi olacak he ayy içim kıpır kıpır oldu :))
allahım bu topıkde hamıle olmayan bırakmasın butun arkadaslar hamıs kalsınnnnnnnnn
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ewt canım hayırlısıyla cücüğümmm yaz bebesi olacak amiiiiiiiiiiin bu konuyu okuyaaan herkesss tez zamanda hamile kalır inşşşşşşşşşşşş

bende bilgi hatanesine selçuk beye gidiyorum şimdilik memnunum daha iki kere gittik ama iyi.sormadan anlatıyor bana bilgileride menun edici.

merhaba kızlar!
özlem ne kadar az zamanın kalmış, en son sorduğumda 7 aylıktı bende zaman geçse de bizde gelebilsek diye yazmıştım. sende merak etme çabuk geçer diye yazmıştın. benim 4 bitti bile sen bebeğini kucağına alıcan nerdeyse. Allah sağlıcakla büyütmek nasip etsin. belki yazın eryamanda bebişleri parkta gezdirirken karşılaşırız:)

Asortie bebeğin çok tatlı Allah bağışlasın.. ay benim kızda böyle güzel olurmu acaba :) tamamda isim bulamadım ben dahaa

cnm teşekür ederim merak etme senin gibi güzel bir annenin güzel kızı oluryerimseniben
rabbim bahtlarını güzel yapsın inşallah

yeni gelen ve uzun süredir giremeyipte ancak girebilen arkadaşlar hoşgeldiniz
herkes umarım iyidir özlem ve aşık ikinize de az kalmış kızlar allah kurtarsın inşallah
kolay doğumlar yaparsınız biz çok sık giremiyoruz dediğim gibi ama hep takip ediyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…