hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

anam dogurmusun kızzz masallah bende uzun zandır gırmıyodum gule gule buyut canım bu arada ben pursaklarda oturuyom burda oturan varmı opt arkadaslarrrr

tebrik ederim naz inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.
asortie maşallah bebişine yerim valla..kırkbirkere maşallah..bizde hazırlıkları bitirdik bekliyoruz oğlumuzu...
umut sevgim komuşmuşuz ben de pursaklardayım...

günaydın kızlar epeydir giremiyordum buraya nasılsınız.

dikkatimi çekti bir kaç topikte aynı kelimeleri sarfetmişsiniz çok benzer nedense..biraz daha açık olabilirsiniz istedigin yere girip yazma özgürlügünüz var zaten bunu farklı bir yöntemle dile getirmeye gerek yok bence..iyi paylaşımlar..

asorti cim kasım anneleri bölümüne bakayım dedim dogum nasıl geçmiş diye ama göremedim anlatabilirmiisn sezeryan sanırım acın çok oldumu?

bu arada hala regl olamadım bakalım artık hayırlısı ama bekliyorum kırmızıları ya hepinizmi gebesiniz burada genelde gebe olanlar paylaşmış..

yok mavı denızcım bizde hamıs de var hamıs olmayanda :)) dıleklerımız en yakın zamanda olmayanlarında hamiş haberını almak

bozoncum aynen oyle bak gecıyor vakıt ben bebegımı severken artık sende sona gelmıs olacaksın benımkı o zamana agulara baslar inşallah teyzesı

nazcım ıyıyım canım sen nasılsınsın fasulyemız nasıl :)))

asortıecım anlıyoruz senı canım sen prensesımıze ıyı bak yeter :))

kızlarrr korunmayı bıraktıgımızdan beri( 3 aydır) adetlerim 1 er hafta erken geliodum.yani siklusum 25 gündü. sat 28 kasımdı. hesaplayıcılara göre 23 aralıkta adet olmam gerekiodu. ama ben hala olmadım.dun test yaptım negatif cıktı. bundan sonra test yapmim dimi , pozitif çıkma ihtimali yok yani dimi?

asortie dedign link vermeden önce buldum ben hatta yazmıştım şimdi yine yazdım cnm ama verdigin linki açınca benim yazdıgım yoktu asıl sayfadan baktım aynı başlık 2 kere var diger başlıktaydı yazdıklarım..yine yazdım..ee ne var ne yok?huu kızlar?

mavi denizzzzz...
yakaladım seniii ehe ehe :roflol:
seni hınzır seni ne işin var bakem burda çabuk eve çabuk çabuk :mymeka: kaydirigubbakcemile3

mavi denizzzzz...
yakaladım seniii ehe ehe :roflol:
seni hınzır seni ne işin var bakem burda çabuk eve çabuk çabuk :mymeka: kaydirigubbakcemile3

allah seni ne yapsın kız koptum sırnaşık şeyyazını görünce basıldım tühhhh bee :roflol: he he ben arada buraya giriyorm komşuya gitmekte mi yasssaak hıııı

CANIMCIM BAZEN IDARDA CIKMAYABILIYOR EN IYISI KANDA BHCG BAKTIRMAN EN DOGRU SONUCU ALIRSIN BENIM 15 GUN GECTIKTEN SONRA IDRARDA CIKMISTI TABI BEN COKDAN HAMIS OLDUGUMU BILIYORDUM SADECE O CIFT CIZGIYI GORMEK ICIN YAPMISTIM :lepi:

buket 3 4 gün daha bekle canım sonra kanda baktır ben 10 gün sonra baktırmıştım çıktı

kizlar bugun kan verdim sonuc negatif ablam korunuodu onun hamile oldugunu ogrendik bugun. neye niyet neye kismet yani :) garip bi durum

ewet cnm ya neye niyet neye kısmet hadi hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah
darısı senin başına

valla ya neye niyet neye kısmet neyse hayırlısı olsun ablanıda tebrik ederim. İnş sende en kısa zamanda hamile kalırsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…