hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

arkadaslar dogum tarıhım bellı oldu kısmetse 19 ocak da doguma gıdıyorum :)

buketcım umarım tez zamanda rabbım senı sevındırır

özlemcim allah yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum yaparsın bu arada nerede yapıyorsun doğumu

cok tesekkur ederım arkadaslar artık gerı sayıma gectım ama hergun bırazdaha endıslerım artıyor acaba bebegım saglıklımı olacak dogum ıyı gececekmı vs dıye olmadık seyler kurmaya basladım
mesada olacak dogum kısmetse tabı asortıecım

özlemcim fazla takmamaya çalış emin ol bebeğin sağlıklı doğuyor ve kolay doğum yapıyorsun
en azından benim için öyleydi sezeryanda olunca

gunaydın arkadaslar hepinize guzel bı hafta dılıyorum...
ınsallah asortıceım ınsallah bende yavrumu sorunsuz kollarıma alır evıme donerım

herkese merhaba ankaralı hanımlar güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
bu arada aşık neredesin canım herşey yolunda mı

gunaydın arkadaslarrr
evde temızlık var off bıtmıyor yıka utule sıl supur içim darlandı artık ya
kızlar ev temızlıgınde unerdıgınız bı yuzey temızlıyıcı varmı soyle mıs gıbı kokayacak hangısını alıyorsak suyun ıcınde kalıyor koku resmen

herkese merhaba ankaralı hanımlar güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
bu arada aşık neredesin canım herşey yolunda mı

iyiyim canım misafirlerim vardı bir süredir nete fazla giremedim..
son haftalara giriyoruz artık heyecan dorukta..
senin bebişede maşallah çok tatlı.çok çabuk büyyüyolar ya..

biz yarısını geçtik diye sevinirken siz bitişe yaklaşmış hatta geçmişsiniz bile. ne güzel. bende hemen bebeğimi kucağıma almak istiyom zaman çabuk geçse

slm kızlar nasılısınız?asortie bebiş nasıl cnm..
iyiyiz canım çok şükür biraz kaprisliyiz ama olsun kaydirigubbakcemile3

canım kolay gelsin ben marc mor renkte olandan kullanıyorum çok kalıcı kokusu
birde bingosil kullanmıştım pembe olandan o da kalıcıydı ama marc daha güzel buram buram kokuyor antibakteriyel hemde:lepi:

iyiyim canım misafirlerim vardı bir süredir nete fazla giremedim..
son haftalara giriyoruz artık heyecan dorukta..
senin bebişede maşallah çok tatlı.çok çabuk büyyüyolar ya..
evet canım şimdi çok heyecanlısınızdır eminim allah kolaylık versin sizede
gerçekten çabuk büyüyorlar maşallah sizin olunca anlarsınız ne zaman büyüdü de iki aylık oldu biz daha anlamadık daha dün minicikti şimdi
büyüdüde pantolon giyiyor

biz yarısını geçtik diye sevinirken siz bitişe yaklaşmış hatta geçmişsiniz bile. ne güzel. bende hemen bebeğimi kucağıma almak istiyom zaman çabuk geçse

canım sende merak etme zamanın nasıl geçtiğini daha sonra farkedeceksin şimdi sana zaman geçmez seni çok iyi anlıyor allah hayırlı
doğunlar nasip etsin hepinize :teselli:

Dogumum yaklaştıkca korkuyorum,iyce stres oldum buda fazlasıyla sinir yaptı çok geriliyorum,arkadaşlar yardım dein lütfeeeeeeeen

gunaydın arkadaslarrr
tskkurler asortıecım temızlık bıttı bende o sıra usuttum galıba fecı halde hastayım hıc bı yerım tutmuyor desem yerı kolu (
haftaya bugun dogum yapıcam bırde off yaa neden hersey ters gıdıyor
acaba grıplıyken epıdural sezeryan yapan duydunuzmu bırde genel anestezıye alırlarsa o zaman cok uzulucem
hatemcım hosgeldın kıs daha dur n e sıtresı yapıyorsun bak benım son 7 gun :))

merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum üye olmak bugüne nasip oldu neyse bende ankaradayım ve artık aranızdayım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…