hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

slm ankarılı anne ve hamiş adayları nasılısnız..asorticim naıslsın bebiş sen?özlem haftayamı dogumun ne güzel bebişine kavuşacaksın..allah kurtarsın cnm..aşık sen nasılsın?

senefcım eryamının neresındesın bende eryamanda 4 etapdayım
evet mavı denız kısmetse pazartesı dogum yapıcam :))
allhım en yakın zamanda isteyen herkese nasıp etsın

senefcım eryamının neresındesın bende eryamanda 4 etapdayım
evet mavı denız kısmetse pazartesı dogum yapıcam :))
allhım en yakın zamanda isteyen herkese nasıp etsın

canım benim ev göksuya çok yakın birbirimize yakınız. canım doğumundada rabbim yardımcın olsun:1hug:

ooo baya komsum varmıs da haberım yokmus hosgeldınız kızlarr
buketcım ınsallah tez zamanda rabbım sana mucızesını gonderır...
senefcım cokk saol canım bugun son 4 gun :))
kızlar dualrınızı eksık etmeyın olurmu saglıkla kucagıma alıp evıme doneyım

özlem saya saya günleride bitirdin maşallah. dualarımız seninle. :Saruboceq: güzel haberlerini bekliyoruz.

özlemcim hayırlı dogumlar allah bir avazda kurtarsın saglıkla mutlulukla eve hemen dönmenizi nasip etsin..nerede dogum olacak normalmiydi?

Ozlemcim dualarım seninle, sende bizi unutma, dogumda dua edecegini soylemistin :)) Bu arada hangi hastanede dogum yapacaksın, karar verebildin mi?

senefcım hosgeldın
asortıe kızın sana benzıyorrr dımıı
evet cnm aynı ben kendime çok bakmıştım zaten aynanın karşısından ayrılamadımkaydirigubbakcemile3
slm ankarılı anne ve hamiş adayları nasılısnız..asorticim naıslsın bebiş sen?özlem haftayamı dogumun ne güzel bebişine kavuşacaksın..allah kurtarsın cnm..aşık sen nasılsın?
canım biz çok iyiyiz 2 ayımız bitti sen nasılsın
canım benim ev göksuya çok yakın birbirimize yakınız. canım doğumundada rabbim yardımcın olsun:1hug:
ay benim kocişin iş yeride migrosun içinde bay kumpir oranın sahibi canım belki görüşürüz

canımm inşallah çok kolay bir doğum olacaktır dualarımız seninle allah yardımcın olsun
bak beni biliyorsun hamleliğimden beri iki ayımız bitti zaman çabuk geçiyor
sende hayırlısıyla alacaksın eminim:Saruboceq:
aşık senin ne zaman belli mi canım:sm_confused:

binlerce kez guzel dularınız için AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

cok saol bozoncum inşallah hayırlı haberler verecegım sızlere senın nasıl gıdıyor hamıslık :)

mesa hastanesınde olacak dogumum epidural sezeryanla mavı denızcım

hıc unuturmuyum sımenaycım hepinizin ısmını not aldım esım guluyor bunlar ne dıye unutmıyım dıye yazdım dedım yahu dıyor ne zor sizin işiniz evlenırken ayakkabının altına yazıyorsunuz dogururken ezberlıyorsunuz :))))))

maşallah asortıecım kız nazar degecek prensesımıze bı nazarlık ekleseydın resmının yanına oyşşş yerım o dudakları bakısları maşallah prensesımıze

hepinize cok tesekkur ederım canım arkadaslarım ıyıkı varsınız guzel dualarınız için tekrar tekrar tesekkur ederımmm

eger benım kuzu erken gelmesse son 4 gun hatta bugunu de atlayalım 3 :))

ne gusel 4 gun sonra karnında deil kucagında olacak. saglıkla gelsin ufaklık :Saruboceq:

canım benim adımıda anmayı unutmaaa kaydirigubbakcemile3

amelıyat sırasında konusturuyorlarmıs ya benıle kımsenın konusmasına gerek yokk :))) ben kendı kendıme yeterınce konusucam gıbı anca yetıstırırım zaten :)))
sende varsın buketcım
allahım hepinize mucızesını gondersın bu son reglılerınız olsun ınsalllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım merhaba eğer yardımcı olursan sevinirim mesada doğum ücreti nekadar tabi bu arada rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

herkese selamlar
foruma yeni üye oldum. ankarda yaşıyorum bende etlikte oturuyorum. isimim gülcan 14 haftalık hamileyim .2. hamileliğim bu ilk bebeğimi 27 haftalıkken kaybettim malesef. herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
bende mesa hastanesine gidiyorum kontrollerime. burcu hanıma. ben çalışıyorum bana sezaryan ile doğum için 3400tl gibi bir fiyat verdiler ama 2008 fiyatımız demişlerdi. fiyatları özel sigortaya, sskya ,emekli sandığına bağlı olarak değişiyormuş. bu fiyat 2 gece kalış+ 2 refekatçı ve bebeğin ilk kontrolleri için.

gamzesu tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın arkadasım
bana verılen fıyatlar 3800-3900 normal dogum bır gece kalıyorsun
4000-4100 sezeryan ıkı gece kalıyorsun
hepsıne bebegın ılk asısı kontrolu refaketcı toplam fıyatı bunlardı ama fıyatların degısecegını soylemıslerdı ne oldu hıc bılmıyorum
özel saglık sıgortalıyım

gulcancım bende burcu hamıma gıdıyorum belkıde karsılasmısızdır :))
erken gelmezse mınıgım pzrtesı dogumum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…