senefcım eryamının neresındesın bende eryamanda 4 etapdayım
evet mavı denız kısmetse pazartesı dogum yapıcam :))
allhım en yakın zamanda isteyen herkese nasıp etsın
ooo baya komsum varmıs da haberım yokmus hosgeldınız kızlarr
buketcım ınsallah tez zamanda rabbım sana mucızesını gonderır...
senefcım cokk saol canım bugun son 4 gun :))
kızlar dualrınızı eksık etmeyın olurmu saglıkla kucagıma alıp evıme doneyım
evet cnm aynı ben kendime çok bakmıştım zaten aynanın karşısından ayrılamadımkaydirigubbakcemile3senefcım hosgeldın
asortıe kızın sana benzıyorrr dımıı
canım biz çok iyiyiz 2 ayımız bitti sen nasılsınslm ankarılı anne ve hamiş adayları nasılısnız..asorticim naıslsın bebiş sen?özlem haftayamı dogumun ne güzel bebişine kavuşacaksın..allah kurtarsın cnm..aşık sen nasılsın?
ay benim kocişin iş yeride migrosun içinde bay kumpir oranın sahibi canım belki görüşürüzcanım benim ev göksuya çok yakın birbirimize yakınız. canım doğumundada rabbim yardımcın olsun:1hug:
ooo baya komsum varmıs da haberım yokmus hosgeldınız kızlarr
buketcım ınsallah tez zamanda rabbım sana mucızesını gonderır...
senefcım cokk saol canım bugun son 4 gun :))
kızlar dualrınızı eksık etmeyın olurmu saglıkla kucagıma alıp evıme doneyım
binlerce kez guzel dularınız için AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
cok saol bozoncum inşallah hayırlı haberler verecegım sızlere senın nasıl gıdıyor hamıslık :)
mesa hastanesınde olacak dogumum epidural sezeryanla mavı denızcım
hıc unuturmuyum sımenaycım hepinizin ısmını not aldım esım guluyor bunlar ne dıye unutmıyım dıye yazdım dedım yahu dıyor ne zor sizin işiniz evlenırken ayakkabının altına yazıyorsunuz dogururken ezberlıyorsunuz :))))))
maşallah asortıecım kız nazar degecek prensesımıze bı nazarlık ekleseydın resmının yanına oyşşş yerım o dudakları bakısları maşallah prensesımıze
hepinize cok tesekkur ederım canım arkadaslarım ıyıkı varsınız guzel dualarınız için tekrar tekrar tesekkur ederımmm
eger benım kuzu erken gelmesse son 4 gun hatta bugunu de atlayalım 3 :))
binlerce kez guzel dularınız için AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
cok saol bozoncum inşallah hayırlı haberler verecegım sızlere senın nasıl gıdıyor hamıslık :)
mesa hastanesınde olacak dogumum epidural sezeryanla mavı denızcım
hıc unuturmuyum sımenaycım hepinizin ısmını not aldım esım guluyor bunlar ne dıye unutmıyım dıye yazdım dedım yahu dıyor ne zor sizin işiniz evlenırken ayakkabının altına yazıyorsunuz dogururken ezberlıyorsunuz :))))))
maşallah asortıecım kız nazar degecek prensesımıze bı nazarlık ekleseydın resmının yanına oyşşş yerım o dudakları bakısları maşallah prensesımıze
hepinize cok tesekkur ederım canım arkadaslarım ıyıkı varsınız guzel dualarınız için tekrar tekrar tesekkur ederımmm
eger benım kuzu erken gelmesse son 4 gun hatta bugunu de atlayalım 3 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?