hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

özlemcim ya iki günün kaldı ne güzel bebişine kavuşacaksın
gülcan sende hoşgeldin allah tamamına erdirsin inşallah

kızlar bende 34+6 haftaık hamişim. eryaman 1.etapta oturuyorum. bende doğumda mesadayım normal olacak kısmetse. şu aralar doğum yapacak arkadaşlara Allahtan yardım diliyorum. hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi. ve ondan sonrada hastane ve doğum hakkında bizimle fikirlerinizi paylaşırsınız. paylaşırsınız değil mi :Saruboceq:

herkese günaydınlar
sanırım özlem arkadaşımız bugün doğum yapacak hayırlı doğumlar diliyorum ne kadar heycanlıdır şimdi kim bilir bebeğini kucağına alacak.
denizt ben mesadan çok memnunum şimdilik umarım hep böyle gider. orda yeni 2 arkadaşım doğum yaptılar çok memnun kaldılar
asortie hoş bulduk . amin canım inşallah bu bebeğimi sağlıkla kucağıma albilirim.

slm kızlar bugün özlem dogum yapacaktı ne güzel kucagına alacak bugün belkide almıştır hadi hayırlı olsun şimdiden rabbim saglıkla büyütmek nasip etsin..

özlem artık almıştır bebişini kucağına hayırlı olsun bebişin canım

Evet bencede almıştır merak ettim ben inş kısa zamanda aramıza döner saglıkla ..tebrik ederim özlemcim..

özlemcim bebeğini kucağına almış bi anne olarak senden mutlusu yoktur artık. İnşallah rahat bi doğum süreci yaşamışsındır. Allah analı babalı büyütsün.
kuzucuğundan ayrılabilirsen en kısa zamanda bizleri haberdar et.

Ankara eryamanda oturan bayanlar yardımınıza ihtiyacım var. Temizlik için kadın arıyorum. Malum doğuma 4 hafta kaldı artık yapamıyorum. Eryaman civarında oturan tanıdığınız güvendiğiniz ve önerebileceğiniz birileri varsa lütfen yönlendirirmisiniz.

herkeseee merhabaaaa
bız geldıkkk :))
oglumu kucagıma aldım sukurler olsun sadece bı sorunumuz var o da sarılık umarım onuda atlatıcaz
dogumum mesada oldu sadece şunu soyleyebılırım herseyyyyyyyyyyy mukemmldıı bırdaha dogursam yıne orada dogururum hatta eve bıle gelmek ıstemedım ki ben tek duası bıran once evımde olmak olan bırı olarak bunu soyluyorum
sormak istedigınız olursa memnunıyetle cevaplarım
allahım butun isteyen arkadaslara bıran once bebişerini gonderır :))

hoşgeldiniz.Allah analı babalı büyütsün inşallah. sanada geçmiş olsun. bende mesada doğum yapıcam kısmetse 4 haftamız var daha ama memnun kalmana sevindim. normalmi oldu canım doğum. eğer öyle ise odada doğum diye bi durum varmış mesada ben öyle yapıcam sendemi öyle yaptın.

mrb abidinpaşada oturuyorum. 16 haftalık hamileyim normal doğum düşünüyorumm ama çookkk korkuyorum bu korkuyu nasıl yenebilirim ilk olduğu için hiç birşey bilmiyorum da yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler:Saruboceq:

özlemcim gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda hikayeni de bekliyoruz canım

özlemcim tebrik ederim allah hayırlısıyla büyütmek nasip etsin...en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz...öptm..

Ozlemcim tebrik ederim, Allah analı-babalı buyutsun, miniğini öp benim icin, en kısa zaman da hikayenle aramızda olursun inşallah, sevgiyle kal...

herkese selamlar

ankaraya yeni tasınan ve bebek isteyen biri olarak aranıza katılmnak istedim.:1hug:
umarım hepiniz iyisinizdir.
bu site gerçekten cok güzel

hoşgeldin canım. Allah analı babalı büyütsün. herşeyin güzel gitmesine çok sevindim. en kısa sürede de doğum hikayeni bekliyoruz.
çok güzel bi duygu olmalı eminim. iyi dileklerin için teşekürler canım. darısı bizim başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…