hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

jade hoşgeldin cnm umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursun

sağolun inş isteyen herkesin olur .
dördüncü aydayız bakalım inş çok bekletmez.:)

hepinize cokkk tesekkur ederımm
ben epıdural sezeryanla dogum yaptım ama normal dogum evet odada yapılıyor
kızlar hıkayemı bıraz daha gecıktırıcem sanırım benım dıkısler ıflas ettı bebegın sarılıgından dolayı habıre hastaneye gıt gel bırde oksurugum sebebiyle dıksılerım acıldı sımdı de onunla ugrasıyorum toparlanır toparlanmaz yazıcam
hepinize guzellıkler dolu gunler dılıyorum

özlem geçmiş olsun canım kendine dikkat et bu açılma hiç bişeye benzemez iltihap falan olur aman diyimm

Günaydın hanımlar. Hepimiz icin güzel bir gün diliyorum, bugun cuma, cumamız hayır olsun inşallah.. Ozlemcim cok gecmis olsun canım, tez zamanda hersey yoluna girer umarım. Bukett :)) tebrik ederimmm, Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah, sorunsuz bir hamilelik diliyorum sana, Allahım bu duyguyu bana ve tüm isteyenlere de yasatsın. Hepinizi optum, hoscakalın.

buketcimm çok sevindim canım ya istiyordun zaten rabbim tamamına erdirsin inşallah canım ya
cidden çok sevindim yaa hadi hayırlı olsun canım

simenaycım sana da hayırlı cumalar rabbim inşallah en kısa zamanda sana da verir canım

selam kızlar nerelerdesınızzz
buketcım nasıl sevındım anlatamam bugun aldıgım ıkıncı hamıs haberı allahım dıger arkadasların da boyle guzel haberlerını almayı nasıp etsınn

guzel dıleklerınızden dolayı cokkk tesekkur edıyorumm

eeeee özlem nerede hikayen canım hala göremedik ayrıca neymiş o ilk güzel haber hıııı?
bu arada bebişin nasıl canım inşallah iyidir

oyyy asotıecım hıc fırsat bulamıyorumkı uyuyunca anca evde kosusturuyorum habıre mısafır gelıyor bu aksam da mısafırım var bı bakayım dedım napıyorsunuz dıye :))

bebişim ii teyzesi buyuyor yavas yavas
senınkı nasıll oyy koymusun resmınıde nazar degdırıcen prensese
bın maşallah kuzumuza

kızlar nerelerdesiniz bakiim hıı beden başka uğrayan yok şu sayfaya taaa 4.sayfadan buldum
getirdim yaaa neyse herkes iyidir inşallah mavideniz de yok ortalarda özlem yok
aşık sen nerdesin yaptın mı doğumunu canım inşallah iyisindir

bu arada aşık doğum yapmış 16 ocakta 49 cm ve 3080 gr maşallah allah analı babalı büyütsün
normal doğum yapmış bi de

ya ankaralı arkadaşlar bakıyorum çoğunuz doğum yapmışsınız. güle güle büyütün bebeklerinizi sağlıkla. size bişiy sorucam benim kızım şimdi 38 haftalık ve 3500 gr. sizce bu son iki haftada biraz daha kilo alırsa normal doğum yapmamı riske sokarmı. ben sezeryandan çok korkuyorumda nedense.

ozlem ve asortie; bebişlerinize birer nazar boncuğu takın kızlar, maşallah çok tatlılar, yiyesim geliyooo..

slm kızlar aşıktamı dogum yapmaış ayy ne güzel..özlemcim dogum hikayen yok galiba hadi bakalım en uygun vakit buldugunda bekliyoruz cnm..asortie cim cnm ya sık ugrayamadım haklısın evet vbir ara sayfa yoktu yoksa kesin girerdim aklıma benim birşey gelmiyor..sürekli burada olmuyorsunuz sanırım ara ara giriyordum çünkü..neyse bendede gelişmeler oldu ama birazdan yazacam..2 dk lıgına bilgçbaşından kalkmam gerekecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…