hepinize cokkk tesekkur ederımm
ben epıdural sezeryanla dogum yaptım ama normal dogum evet odada yapılıyor
kızlar hıkayemı bıraz daha gecıktırıcem sanırım benım dıkısler ıflas ettı bebegın sarılıgından dolayı habıre hastaneye gıt gel bırde oksurugum sebebiyle dıksılerım acıldı sımdı de onunla ugrasıyorum toparlanır toparlanmaz yazıcam
hepinize guzellıkler dolu gunler dılıyorum
Günaydın hanımlar. Hepimiz icin güzel bir gün diliyorum, bugun cuma, cumamız hayır olsun inşallah.. Ozlemcim cok gecmis olsun canım, tez zamanda hersey yoluna girer umarım. Bukett :)) tebrik ederimmm, Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah, sorunsuz bir hamilelik diliyorum sana, Allahım bu duyguyu bana ve tüm isteyenlere de yasatsın. Hepinizi optum, hoscakalın.
oyyy asotıecım hıc fırsat bulamıyorumkı uyuyunca anca evde kosusturuyorum habıre mısafır gelıyor bu aksam da mısafırım var bı bakayım dedım napıyorsunuz dıye :))
bebişim ii teyzesi buyuyor yavas yavas
senınkı nasıll oyy koymusun resmınıde nazar degdırıcen prensese
bın maşallah kuzumuza
kızlar nerelerdesiniz bakiim hıı beden başka uğrayan yok şu sayfaya taaa 4.sayfadan buldum
getirdim yaaa neyse herkes iyidir inşallah mavideniz de yok ortalarda özlem yok
aşık sen nerdesin yaptın mı doğumunu canım inşallah iyisindir
ya ankaralı arkadaşlar bakıyorum çoğunuz doğum yapmışsınız. güle güle büyütün bebeklerinizi sağlıkla. size bişiy sorucam benim kızım şimdi 38 haftalık ve 3500 gr. sizce bu son iki haftada biraz daha kilo alırsa normal doğum yapmamı riske sokarmı. ben sezeryandan çok korkuyorumda nedense.
slm kızlar aşıktamı dogum yapmaış ayy ne güzel..özlemcim dogum hikayen yok galiba hadi bakalım en uygun vakit buldugunda bekliyoruz cnm..asortie cim cnm ya sık ugrayamadım haklısın evet vbir ara sayfa yoktu yoksa kesin girerdim aklıma benim birşey gelmiyor..sürekli burada olmuyorsunuz sanırım ara ara giriyordum çünkü..neyse bendede gelişmeler oldu ama birazdan yazacam..2 dk lıgına bilgçbaşından kalkmam gerekecek..