aşıkcım geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir..neden sezeryana almadılar pekii?
canım tam o kilo olmuyor ki zaten bana 4000kg ve üzeri dediler ama 3440 doğduya ankaralı arkadaşlar bakıyorum çoğunuz doğum yapmışsınız. güle güle büyütün bebeklerinizi sağlıkla. size bişiy sorucam benim kızım şimdi 38 haftalık ve 3500 gr.sizce bu son iki haftada biraz daha kilo alırsa normal doğum yapmamı riske sokarmı. ben sezeryandan çok korkuyorumda nedense.
cnm inşalla en kısa zamanda kavuşursun istediğin bebeğe dualar seninlekızlar ben geçen ay menegon igne +gonal f igne (göbekten) sonrada çatlatma ignesi vurulmuştum yumurta olayımda iyi idi 2 tane vardı 18 ml civarında ama gel gelelim 27 günümde regl oldum bana göre erkendi bile neyse doktorum yumurta gelişimin olldugunu için reglim düzenli olur demişti eger bebk yoksa..bugün reglimin 4.günü dün doktora gittim aslında bu ay doktorumu regl oldugumda aradım ara vermek istiyorum tedaviye diye bana tavsiye etmedigini söylemişti gel bakayım dedi dün gittik eşimle ara verince sil baştan oldugunu takrar başa döndügümüzü söyledi o yüzden durum bu şekildeyken takviye gibi olur daha iyi sonuçlar elde ederiz dedi..neyseki kist olmadıgına sevindi..bir ihtimal aşılama yapma sansı da var yumruta gelişimi sırasında kontrollerde karar verecek..hayırlısı olsun ..yorulmuştum bu ay regl olunca sanırım şok geçirmiş gibi idim ilk gün eşimle bile dogru dürüst konuşmadım donuktum 2 gün sonra kendime gelebildim moralim çok bozuktu..neyse atlatmaya başladım şimdi..c.tesi kontrolüm var tekrar..dua edin bana lütfen..siz nasılsınız görüşmeyeli..
merhaba ankaralılar.bende doğum yaptım oğluşum süpriz yaptı erken geldi.fatih hastanesinde normal doğumla.hastaneden çok memmun kaldım.hikayemi yazamadım yazmayıda düşünmüyorum zorlu bir doğumdu.24 saat suni sancı çektim.sezeryan benim için riskli olduğu için alamadılar.kimsenin gözü doğumdan korkmasın diye yazmıyorum.herşeye rağmen normal doğumu tavsiye ederim.benimki istinai bir durumdu başka biri olsa kesin sezeryana alınırdı.
oğlumda iyi çok şükür biraz hastalıklarla uğraştık.4 kez hastaneye yatırmayı düşündüler son anda tahlilleri iyi çıktı.fırsat bulup yazamadım.hastanede çok dolaştığımız için dikişlerim yeni yeni iyileşiyor.
yeni hamişleri de tebrik ederim.her yeni hamişe kendim gibi seviniyorum.
merhaba ankaralılar.bende doğum yaptım oğluşum süpriz yaptı erken geldi.fatih hastanesinde normal doğumla.hastaneden çok memmun kaldım.hikayemi yazamadım yazmayıda düşünmüyorum zorlu bir doğumdu.24 saat suni sancı çektim.sezeryan benim için riskli olduğu için alamadılar.kimsenin gözü doğumdan korkmasın diye yazmıyorum.herşeye rağmen normal doğumu tavsiye ederim.benimki istinai bir durumdu başka biri olsa kesin sezeryana alınırdı.
oğlumda iyi çok şükür biraz hastalıklarla uğraştık.4 kez hastaneye yatırmayı düşündüler son anda tahlilleri iyi çıktı.fırsat bulup yazamadım.hastanede çok dolaştığımız için dikişlerim yeni yeni iyileşiyor.
yeni hamişleri de tebrik ederim.her yeni hamişe kendim gibi seviniyorum.
Merhaba arkadaşlar be de aranıza yeni katıldım.:sm_cool:20 haftalık hamileyim.Ancak baya bi sorunlu geçiyor ya da öyle geçirtiyorlar.ikili testim 1/228 çıktı.üçlü ise normal.ama yine de amniyosentez yaptırdım.şimdi testin sonuçlanmasını bekliyorum.inşallah bebeğim sağlıklıdır.Bu arada ben de fatih hastanesine gidiyorum.aşık81 arkadaşım sen de fatihte doğum yapmışsın.ben de normal doğum istiyorum ancak mesai saatleri dışında doğurursan oradaki nöbetçi doktor doğuma giriyormuş kendi doktorumuz gelmiyormuş.doğru mudur?bi de hastaneden memnun kaldım demişsin.çok merak ediyorum hastane hakkında biraz bilgi verebilr misin rica etsem??
asortie benim fatih uni hastanesiyle ilgili bi sorum var, yogun bakim unitesi var mi varsa kapasitesi yeterli mi, bi problem olur diye cok korkuyorum, ayrica cocuk dru falan nasil hastanedeki,yeni doganlar icin ayri bi cocuk dru var mi?
asortie benim fatih uni hastanesiyle ilgili bi sorum var, yogun bakim unitesi var mi varsa kapasitesi yeterli mi, bi problem olur diye cok korkuyorum, ayrica cocuk dru falan nasil hastanedeki,yeni doganlar icin ayri bi cocuk dru var mi?
canım yoğun bakım ünitesi var.inşallah gerek olmaz.yeni doğan uzmanları da var.biri yrd doç. üç tanede uzman doktor yanlış hatırlamıyorsam..ben çocuk doktorlarından çok memunum çok ilgililer.yanlız hastaneye yatması gerekirse bebeğin,inşallah gerek olmaz,günlük 400 gibi bir para ödeniyor.
aynen öyle canım ama korkma öyle bişey olmaz inşallah
aşık orada hangi doktora gidiyorsun canım sen ya da oraya mı gidiyorsun muayene ücreti fln ne kadar biz sadece bir haftalıkken gitmiştik bir
de işitme testine gittik bi daha da çok şükür gitmedik aşılar sağlık ocağında oluyor zaten sen naptın bu işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?