hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

merhaba arkadaslar doktora gıttım bugun keseyı gorduk ama hıc dr.tavrı hos degıldı ben sabırsızlanıp yakındakı tıp merkezıne gıttım sola doruymus ortlarda olması gerekıyormus ıstedıgım yerde degıl dedı gelecek haftalarda umarım yerını alır dedı hıc bısey anlayamadım 6mm suan ve 5,5 haftalıkmıs asırı agrın kanaman olursa gel dedı ya bunlar ne demek şimdi

cnm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin,canını sıkma sakın kendine stres yapıp da bebeğini olumsuz etkileme, kendine çok dikkat etmelisin bol bol tembellik yap olurmu , sakın endişelenme güzel haberlerini bekliyoruz.a.s.

aşıkcım seninle bi başak yerde bi burda karşılaşıyoruz
hoşgeldin ankaranın neresinden

asık81 hosgeldınn bacımmm
ya asortıe bişi dicemmm hanı bı arkadas sormus yaa kese ne zman gorunur dıye 4000 lerden bahsetmısler eee benım 1200 falan olsa gerek gorundu belkıde benım gıttıgım saskın dr anlamadı hııı
yafff varya insanın aklını bulandırmakta ustlerıne yok fallaaaa

Özlemcim doktorlar söyleyecek bir şey buluyor. bende test pozitif çıkınca mutlu mutlu gitmiştim test iki günde ikiye katlamadan hamiş bile demedi stresten ölmüştüm.
sen bakma onlara bebişinle rahatına bak....

nıye boylşe davranıyorlar anlamıyorum ve hıc anlam veremıyorum bol boll dınlen demıyorlar da sancın olursa acılll gel dıyorlar bende kendımı dınlıyorumm acaba acıllık sancım varmı alalalalallalalalalala

kızlar selam! ben de 2 ay içinde bebek düşünmeye başlıyorum.aslında hemen istiyorum ama vermem gereken kilo var.siz ne önerirsiniz bu konuda? bir de hamiş kalmadan önce doktor bulup bazı testler yaptırmaya gerek var mı sizce?

bence yaptırmalısın canım için rahat olur ben gitmiştim gebelik planlama için
ayrıca folik asit kullanmalısın gebelik öncesi...

amanınnn nıre gitti bu angaralılarrrr yahuuu yoksam mısket neyın mı oynuyonuz gıııı

Valla ben birazdan çıkıp göksuda yürücem biraz buğün çokk sinirliyim...Silzler ne yaptınız buğün..

merhaba arkadaşlar,
ben de Ankara'dayım.2 aydır bebek için uğraşıyoruz.Geçen ay malesef olmadı.Bakalım bu ay ne olacak.Önümüzde ki hafta cumartesi test yaptırcam.Hayırlısı.Daha önce 3 kez hamile kaldım.İlk 2 sini aldırmıştım 3. düşük oldu.Ankara'lı arkadaşların toplanması çok iyi oldu.Yumurta takibi yaptırıyorum.Çok tatlı ve yardımcı bir doktorum var.Akay Hast.'de.Sabırla her sorumu cevaplıyor.
umarım hepinizin sağlıklı bebekleri olur.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…