hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

amın umdecım allahım tez zamanda sana da nasıp etsınnn belkıde hamişsinrrrr angaranın niresindesinn

kızlar mrb. bizi bi taşınma telaşı aldı gitti.çukurambarda oturuyoru, orda kiralar malum. yaşamkenti düşünüyoruz ama orası da çok uzak olmasına rağmen hiç de kirası az biyer diil. yaşamkentte oturanınız var mı. bi de eryamandakiler kc göksu evlerini biliyo musunuz, tavsiye eder misiniz

canım ben kc evlerini tavsiye ederim avm nin arkasında ki evler çok güsel
avm de zaten iş yerimiz var bizim ama yenimahallede oturuyoruz

mrb güzel anne ve anne adayları
bende ank oturuyorum elvankentte bide hamişim tabi 27+1 olduk ogluşumla evde sizleri okuyoruz ank görünce sevindim :)

mrb ben de ankaralıyım batıkentte oturuyorum söğütözünde çalışıyorum 9 haftalık hamişim benim ikinci bebişim olacak 5 yaşında oğlum var

amın umdecım allahım tez zamanda sana da nasıp etsınnn belkıde hamişsinrrrr angaranın niresindesinn

Ben Ümitköy'de oturuyorum.iş yerim Kavaklıdere de.Umarım hamileyimdir ancak çok da umudum yok neden bilmiyorum.Belki de umutlanmak istemediğim içindir.

herseyın hayırlısı olsun kızlarrrrrr
gun gectıkce sayımız artıyorr yuppiii ne cok ankaralı varmıs meger
umarım herkess ıyıdırr ve hersey yolundadırr

günaydın kızlar..Bende burdayım. Ama henüz ben hamile değilim. Beklemedeyim umarım bu ay olmuştur..

kızlar dr dan geldim. 3 lü test zamanımız gelmişti. herşey çok normalmiş. tabi test sonucunu daha almadım ama ultrasonda her şey normal.Allaha çok şükür. hepimize güzel günler görtersin Allah bebeklerimizle.

bende ankaraşıyım işyerim kızılay ev akdere oglumu bekliyom dört gözle temmuz 25 dogıracam inş şuan 32+1 im öp angaralıları

merhaba ankaranın güzelleri bugün nasılsınız bakalım umarım herşey yolundadır

hoşgeldin bhk bende ankaralı değilim ama doğduğumdan beri buradayım

herkesss hosgelmişşşşşşşş bebişelere saglıkkk annelere saglık bebiş isteyenlerede tez tamanda bebiş diliyorum rabbimdenn saglıkla sıhhatleeeeee nabersınız kıslarrrrrrr

asortıecıgım nasılsın canımmm

slm kızlar bende ankaradayım hamiş değilim henüz ama uğraşıyoruz keçiörendeyim 23 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…