hamişler bi toplanın bakim :)

Merhaba canim
8 haftaligim dusuk riskim var genelde yatiyorum basit yemekler yapiyorum. Ama dundenberi kurtlandim kislik domates yaptim esimin yardimiyla... Simdide firimda biber kozluyorum ama temizlik konusunda bise yapamiyorum esim supuruyor evi ben viladaliyrm o kdr... Kirmizi et yemeye ozen gosteriyorum degerim biraz dusuk cikti... Balik mevsimide geldi artik baligada yer aciyorum

Son düzenleme:
surekli yat yat olmuyo kiii :) insallah saglicakla alirsin kucagina bende yaptim kislik biseyler temizlikte sil supur iyice pislensin bakalim ev :) esin yardim ediyomus ne guzel bizimki orali olmuyo hic

Et ve türlerini yiyemiyorum artık açlıktan miğdem bulanıyor bugün ne hikmetse (etsiz) yeşil mercimek yedim 10 dk iş yapıp 1 saat oturuyorum inşallah benimde kızım olur ben çekerim böyle
hayirlisini iste saglikli olsunda allah gonlune gore versin.. aynen et yerine baklagillerde yiyebilirsin

surekli yat yat olmuyo kiii :) insallah saglicakla alirsin kucagina bende yaptim kislik biseyler temizlikte sil supur iyice pislensin bakalim ev :) esin yardim ediyomus ne guzel bizimki orali olmuyo hic
Insallah canim
Benimki suan bosta ise gitse oda elini surmez

Insallah canim
Benimki suan bosta ise gitse oda elini surmez
puffuk bende buzluğu dolduruyorum her an ne olur ne olmaz diye çünki oğluşumda 2 defa üst üste hastaneye yatmıştım kanamam olmuştu onda bayağı..dolapta boştu boş olunca kötü oluyor yaprak sarıp koyucam

Ayy allah korusun sorunsuz dogurursun insallah :) bende her an birsey olur diye elimde bezle dolasiyorum :) halbuki kim gelecek evine :)

Ayy allah korusun sorunsuz dogurursun insallah :) bende her an birsey olur diye elimde bezle dolasiyorum :) halbuki kim gelecek evine :)
Benimde gelenim gidenim hiç yok ama 30 aylık oğluşum var mecbur her tarafı dağıtıyor hal böyle olunca toplama temizleme bitmiyor

Selam kızlar bende birazdan kan vermeye gidicem çok yüksek ihtimalle hamileyim çift çizgi çıktı ama emin olmak lazım dimi :) ondan sonra beslenmeyle alakalı beni aydınlatırsanız çok sevinirim ilk bebişim olucak daha iki aylık evliyim çok mutluyum

Sabahları evde yaptığım mercimek,domates çorbası,tarhana çorbası,arada yumurta normal kahvaltıyla devam ediyorum.Öğlen çalıştığım için çok dikkat edemiyorum ama pide tarzı şeyler yiyorum.Ara öğün mutlaka mevsim meyvesi ve badem,ceviz yiyorum.Birde hergün 1 tane sade türk kahvesi alışkanlığım var henüz onu bırakamadım.Çayda 1-2 tane içiyorum.Akşamları mutlaka evimde ev yapımı yemeklerden yiyorum.Gece yatmadan önce de mutlaka keçi sütüne muz koyup mikserden geçiriyorum.Ev yapımı milkshake oluyor onuda içiyoruz.Biz daha yeni başladık acemilik var ilk bebeğim benimde Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah

Ami
İnşallah canım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize..

Veeee pozitifff  tamamen emin oldum artık doktorumuza gittiğimizde de kaç haftalık olduğunu öğrencez inşallah ayyy çok sevindirik yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…