hamişler bi toplanın bakim :)

Ben yeme içme dışında pek bir şeye dikkat edemiyorum mecbur ev temizliği yapıyorum yoksa evi .. götürür :) kocam elini kolunu kıbırdatmaz bakalım nasıl olacak :)

oohh masallah gayet guzel besliyorsun bence :) yedigimiz herseyi seve seve yememiz bebeklere daha cok yariyormus

bende hamileyim 9 haftalık ama hiç hissetmiyorum ne zaman kıpırdar ki :)

dur kiz bismillah ben 12 haftaligim daha bisey belli degil ultrasyondan haftaya falan kipirdanislarini gorursun 15 16 haftadan sonra hissetmeye basliyormusuz iple cekiyorum iple :)

Ben yeme içme dışında pek bir şeye dikkat edemiyorum mecbur ev temizliği yapıyorum yoksa evi .. götürür :) kocam elini kolunu kıbırdatmaz bakalım nasıl olacak :)
cok yormada kendini hepsi yapilir ben haftada iki gun yapiyorum bir gun toz alip ortaligi camasirlari falan topluyorum ertesi gun sil supur olduda bitti :)

Veeee pozitifff  tamamen emin oldum artık doktorumuza gittiğimizde de kaç haftalık olduğunu öğrencez inşallah ayyy çok sevindirik yaaa

ayyy hadi gozun aydin ilk 3 ay sik disini cok dikkat et kendine cok heyecanli gunler bekliyo seni :) dua edeyimde senin hamileliginde benimki kadar guzel gecsin insallahhhh :) ilk 3 ay cok zor geciyo haberin olsun kendini dinleyip durma hic hissedemezsin bebisi :)

kizlaaaaarr extra bi bilgi size afedersiniz kabizlik yasayanlar olabilir ben yasadim yeni hamislerde var aramizda kuru kayisi alin gunde 2 3 adet yiyin emi... maydonozdan uzak dur derler bizim buyukler bitki caylari yassaakk :) ve yemeklerden hemen sonra cay icmeyin demir ve vitamin eksikligi yasarsiniz bol su icin bebisiniz susuz kalmasin hemde siz idrar yolu enfeksiyonundan korunun aklima geldikce yazicam sizde yazin emi

Teşekkür ederimmmm dua et evet rahat bi hamilelik geçireyim inşallah bakalım şimdilik iyi gibiyim bulantım bile yok hayırlısı bakalım

Ayyy bende hamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce idraryolu enfeksiyonu oldum iğne ve ilaç kullanmaya başladım hamileliğimi öğrenince bıraktım..

cok yormada kendini hepsi yapilir ben haftada iki gun yapiyorum bir gun toz alip ortaligi camasirlari falan topluyorum ertesi gun sil supur olduda bitti :)

Çalışmasam sorun yokta sabah 06:30 da kalk akşam 18:30 da eve gel :) yemek vs iş çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…