Hayırlıolsun öncelikle :)) daha kıpırdamasına vardır diye düşünüyorum sonuçta fındık kadar daha bebişbende hamileyim 9 haftalık ama hiç hissetmiyorum ne zaman kıpırdar ki :)
16-20. Haftalar arasinda hissedersin demisti bana doktor.ben de heyecanla bekliyorum:)bende hamileyim 9 haftalık ama hiç hissetmiyorum ne zaman kıpırdar ki :)
Allah kolaylık versin ama yinede çok yorma kendiniBen yeme içme dışında pek bir şeye dikkat edemiyorum mecbur ev temizliği yapıyorum yoksa evi .. götürür :) kocam elini kolunu kıbırdatmaz bakalım nasıl olacak :)
Allah kolaylık versin ama yinede çok yorma kendini
Sabahları evde yaptığım mercimek,domates çorbası,tarhana çorbası,arada yumurta normal kahvaltıyla devam ediyorum.Öğlen çalıştığım için çok dikkat edemiyorum ama pide tarzı şeyler yiyorum.Ara öğün mutlaka mevsim meyvesi ve badem,ceviz yiyorum.Birde hergün 1 tane sade türk kahvesi alışkanlığım var henüz onu bırakamadım.Çayda 1-2 tane içiyorum.Akşamları mutlaka evimde ev yapımı yemeklerden yiyorum.Gece yatmadan önce de mutlaka keçi sütüne muz koyup mikserden geçiriyorum.Ev yapımı milkshake oluyor onuda içiyoruz.Biz daha yeni başladık acemilik var ilk bebeğim benimde Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
bende hamileyim 9 haftalık ama hiç hissetmiyorum ne zaman kıpırdar ki :)
cok yormada kendini hepsi yapilir ben haftada iki gun yapiyorum bir gun toz alip ortaligi camasirlari falan topluyorum ertesi gun sil supur olduda bitti :)Ben yeme içme dışında pek bir şeye dikkat edemiyorum mecbur ev temizliği yapıyorum yoksa evi .. götürür :) kocam elini kolunu kıbırdatmaz bakalım nasıl olacak :)
Veeee pozitifff tamamen emin oldum artık doktorumuza gittiğimizde de kaç haftalık olduğunu öğrencez inşallah ayyy çok sevindirik yaaa
Teşekkür ederimGözün aydın
Teşekkür ederimmmm dua et evet rahat bi hamilelik geçireyim inşallah bakalım şimdilik iyi gibiyim bulantım bile yok hayırlısı bakalımayyy hadi gozun aydin ilk 3 ay sik disini cok dikkat et kendine cok heyecanli gunler bekliyo seni :) dua edeyimde senin hamileliginde benimki kadar guzel gecsin insallahhhh :) ilk 3 ay cok zor geciyo haberin olsun kendini dinleyip durma hic hissedemezsin bebisi :)
Ayyy bende hamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce idraryolu enfeksiyonu oldum iğne ve ilaç kullanmaya başladım hamileliğimi öğrenince bıraktım..kizlaaaaarr extra bi bilgi size afedersiniz kabizlik yasayanlar olabilir ben yasadim yeni hamislerde var aramizda kuru kayisi alin gunde 2 3 adet yiyin emi... maydonozdan uzak dur derler bizim buyukler bitki caylari yassaakk :) ve yemeklerden hemen sonra cay icmeyin demir ve vitamin eksikligi yasarsiniz bol su icin bebisiniz susuz kalmasin hemde siz idrar yolu enfeksiyonundan korunun aklima geldikce yazicam sizde yazin emi
Ben bile yeni yeni cok hafif hissetmeye basladim sen hele bi dur daha tatlimbende hamileyim 9 haftalık ama hiç hissetmiyorum ne zaman kıpırdar ki :)
Benim 3.gebelik bende hissetmiyorum tembel olcak heralde diyorumBende 19 haftalığım yeni hissetmeye başladım
cok yormada kendini hepsi yapilir ben haftada iki gun yapiyorum bir gun toz alip ortaligi camasirlari falan topluyorum ertesi gun sil supur olduda bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?