Hamişler nasıl besleniyorsunuz

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
163
29
Kzlar nasıl besleniyorsunuz ben hiç beslenemiyorum gibi geliyo çok üzülüyorum hiç sebze yiyemiyorum hep köfte türü şeyler ve sabah 10 da kahvaltı (kaşarlı tost haşlanmış yumurta salatalık domates) öğlen meyve falan akşamda ne bulursam köfte et vs :(((((

Vala ben hamile kaldığımdan beri her kahvaltı da yumurta yemeye dikkat ediyorum. Zaten sebze yemeyi çok severdim haftada bir balık yemenin yanında sebze yemeklerine de biraz et koymaya çalışıyorum.bakliyat da çok önemli. Ama sana tek tavsiyem hamur işinden yapabildiğin kadarıyla uzak dur haftada bir kere filan olsun sağlıksız kilo alımına neden oluyor çünkü. Ben bir ay cozuttum her ay bir kilo alırken o ay üç kilo aldım aman diyim. Şimdi 35. Haftanın içindeyim 12 kilo aldım bakalım.

Süpersin canım maşallah bebeğine inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben sebze yiyemiyorum ve acıkmıyorum fazla sabah ve akşam yetiyo bana ama bebişe yetmez kuzum beslenıyomu diye hergün aynı stres

Ben de bulantılardan birşey yiyemiyorum. En sevdiğim eti görmek bile istemiyorum. Ne yapacağım bilmem... :(

Canım sen sıkma canını ilk 3 ay bebek senden beslenmiyo zaten bulantılarında yavaş yavaş geçiyo 3 aydan sonra hayırlısıyla sağlıkla bi alsak kucağımıza bebeklerimizi Allahın izniyle başka birşey istemiyorum

Back
X