hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

Salı günü 1783 bugün 587 ye düştü tekrar kan verdim 4 5 gibi arayacaklar kanamam devam ediyor şuanda kürtajlık bir durum var mı bilmiyorum
canım Dr karar veriyor Rahimde pıhtılaşma parça bir şey kalmış mi yoksa temizlenmiş mi kendiliğinden.gerek görürler ise kürtaj istiyorlar.kimi Dr 3 ay ilişki yok diomus sanırım kimi Dr 1 ay.bu forumlarda değişik şeyler okudum.inşallah zaten acılı olan yüreğin bi de başka türlü sıkıntılarla yorulmasın.ben sadece bilgin olsun diye söyledim..en önemlisi Dr un ne dediği ve muayne.vajinal yapacak sanırım muayneyi.arkadasimda öyle olmuştu ve kürtaja almışlardı.kiminde kürtaja gerek kalmıyor.hakkında hayırlısı olsun.inşallah bu sıkıntılı günleri unutturacak dünyalar tatlısı bir bebek kucaklayacaksin en yakın zamanda.duanı bol bol et tevekkül et cnm.Allah ol derse oluverir.O na zor hiç bir şey yok.sabret.dua et.tekrar geçmiş olsun

Saol canim benim bunyem cok nazik benim kapiyorum herseyi hemen sende dikkat et yat dinlen
epey toparladım.bu gün son raporlu günüm..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Selam kizlar asiri bulantisi olan var mi benim gibi?
ilk gebeliğimde çok daha siddeetliydi.bu gebeligimde premises diye bi ilaç verdi dr aç karnına sabahları alıyorum folik asit de var içinde folik asit yine bunu alıyorum yanı bulantı ya da çok iyi geldi druna bi sor tavsiye ederim
selam kızlar nasılsınızz? bugün ultrasonda kalp atışlarımızı gördük çok şükür 6+4 teyiz betamız da 36714 geldi :) çok mutluyum hafif bulantılarım olmasına rağmen :)
hayırlı olsun cnm ben de 6+1 de gördüm klip atislarini Allah tamamına erdirsin

Pazartesi beta hcg ye tekrar bakılacak değer sıfırlanmış mı ona bakılacak

Slm kızlar ben bugun ilk kontrolume gittim 5 haftalıkmış ve büyük bir sürprizle karşılaştım dr iki tane kese gördü çift yumurta ikizi dedi gerçi daha keseler boş 10 gün sonra tekrar çağırdı.benim gibi çift kesesi görünen var mı?

çok teşekkür ederimmmmmmm

Folbiol kullanıyodum ama bende uykusuzluk yaptı geceleri zombi gibiydim bir haftadır bugun başka bi ilaca geçtim folic iod diye bakalım bu nasılmış . Siz hangi ilaç
Ben 3 aydır folic trio kullanıyordum gebelik planlamaya başladığımdan beri içtim yani henüz dr gitmedim nöbetçi dr yapmıştı kan tahlilimi gidene kadar devam edicem belki dr değiştirir

canımmmm ne güzel haber :) harika :) ben de ara ara hayale etmistim ama bana nasip olmadi

Folbiol kullanıyodum ama bende uykusuzluk yaptı geceleri zombi gibiydim bir haftadır bugun başka bi ilaca geçtim folic iod diye bakalım bu nasılmış . Siz hangi ilaç
premises verdi bana Dr bulantı ya da iyi gelir yazıyo kutuda gerçekten iyi geldi

premises verdi bana Dr bulantı ya da iyi gelir yazıyo kutuda gerçekten iyi geldi
Daha bende erken olduğu için bulantı falan yok ama en korktuğumda o .. Umarım hiçbirimizin kötü bulantıları olmaz , çalışma ortamında bulantı eminim kötü olur

bu konuyu takip eden arkadaslar konuyi acan arkadaşımız neden yok ben hamileligi ogrendigimde o vardı sadece hamile olan sat aynıydı ister istemez onu merak ettim inşallah aksi bi durum yoktur bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…