hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

Merhaba kizlar bugün test yaptim pozitif cikti bende hamileyim ama bu yumardaki mesajlarda hesaplamalari falan nasil yapiyosunuz bilgilendirirseniz çook mutku olurum simdiden tesekkurler

Kizlar sizcee benim hamilelik sansim var miii cuma kan verdigimde negatifti bugn ki testim boyle pazartesi yaptigimda cok dikkatli bakilirsa belli oluyrdu

Eklentiler

• 20151007_110424.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar test yaptım negatif çıktı ama hala hasta olmadım olsaydı kesin çıkardı dimi ?

Ya kızlar merhaba benim bugün tansiyonum yüksek çıktı doktorda kafam çok karışık ilaç kuşlanmam gerekn bi dönem hipotiroidimde var tahlile doktora gitmem gerekiyo ama hiç halim yok gibi bir şey için çok mu kafaya takıyorum acaba.

Canm benm 4+6 de karından görüldü sende 5 haftalık olunca git kesin görünür
Bence whatsapp grubu kuralim hamile anneler olarak bende haziran annesi olucam Allahin izniyle . Konusuruz herseyi bilgi alisverisi olur bence herkes konusacak birilerini ariyordur benim gibi mutlaka :) ozelden numaralarinizi atarsaniz grubu kuralim

Ben 6. Haftadayim kizlar ne bi bulanti var ne yerlesme kanamasi var progestandan basim donuyo sadece sarhos gibi oluyorum doktorum olmasi iyi dedi sadece beyaz acik sari akintilarim oluyo sizde nasil

Birde cok sukur Rabbime bebegimiz olcak haberini aldik da 15,de randevum var korkuyorum bebek yok daha derse diye keseyi gorduk ama bilmiyorum

Bence whatsapp grubu kuralim hamile anneler olarak bende haziran annesi olucam Allahin izniyle . Konusuruz herseyi bilgi alisverisi olur bence herkes konusacak birilerini ariyordur benim gibi mutlaka :) ozelden numaralarinizi atarsaniz grubu kuralim
Canm ben cuma gunu kana baktirdm negatifti o yuzden gozukmez

Evet çok gzel olur

kızlar bişey sorcam daha 2+3 gündeyim sanırım hesaplarıma göre :) ama 4 gündür sırtıma doğru boşlukları olur ya insanın ağrıdan ölcem sanki gaz sıkıştırıyo gibi midem de acayip gaz dolu hemen böyle etkiler mi?

Tüp bebekle hamileyim ilk deneme de 11.gün beta hcg 889 13. gün 1808 cikti..tüp bebekde haftalarin hesaplamasi nsl oluyo..ne zmn kese kalp görunur..bugün 15.günum kese kalp bekliyorum

[/QUOTE="elifim24, post: 42925319, member: 702096"]

1. Bence vardir ama sen 9 beklee tekrar test yap
[/QUOTE]

Teşekkür ederim cevabiniz icin bekleyeliim bakalm

Hanımlar,
lütfen grup kuracaksanızda bunu topiklerde yazmayınız yasak, ayrıca güvenliğiniz için tanımadan kimseye iletişim bilgilerinizi vermeyiniz, bu sebeple yaşanmış nahoş olaylar var, paylaştığınız veya paylaşacağınız kişisel bilgilerinizden Kadınlar Kulübü sorumlu değildir.

Sağlıklı gebelikler dilerim...

Hamişler mideniz bulanınca nasıl geçiriyosunuz ben tuzlu salatalık yiyince geçiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…