- Konu Sahibi gel bebeqim
-
Hamilesin bence kan testi yaptir tekrarKizlar sizcee benim hamilelik sansim var miii cuma kan verdigimde negatifti bugn ki testim boyle pazartesi yaptigimda cok dikkatli bakilirsa belli oluyrdu
Kac gun gectiKızlar test yaptım negatif çıktı ama hala hasta olmadım olsaydı kesin çıkardı dimi ?
Bence whatsapp grubu kuralim hamile anneler olarak bende haziran annesi olucam Allahin izniyle . Konusuruz herseyi bilgi alisverisi olur bence herkes konusacak birilerini ariyordur benim gibi mutlaka :) ozelden numaralarinizi atarsaniz grubu kuralimCanm benm 4+6 de karından görüldü sende 5 haftalık olunca git kesin görünür
Canm ben cuma gunu kana baktirdm negatifti o yuzden gozukmezBence whatsapp grubu kuralim hamile anneler olarak bende haziran annesi olucam Allahin izniyle . Konusuruz herseyi bilgi alisverisi olur bence herkes konusacak birilerini ariyordur benim gibi mutlaka :) ozelden numaralarinizi atarsaniz grubu kuralim
Galiba varsa gec dollenmeCanm ben cuma gunu kana baktirdm negatifti o yuzden gozukmez
Bence whatsapp grubu kuralim hamile anneler olarak bende haziran annesi olucam Allahin izniyle . Konusuruz herseyi bilgi alisverisi olur bence herkes konusacak birilerini ariyordur benim gibi mutlaka :) ozelden numaralarinizi atarsaniz grubu kuralim
Ya gecen ay 9unda olmustum bu ay 4une denk gelmesi lazmKac gun gecti
Bence vardir ama sen 9 beklee tekrar test yapYa gecen ay 9unda olmustum bu ay 4une denk gelmesi lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?