Hamleyim boşanmak istiyorum

Yorum yapabilir herkes ama kimse bana hakaret edemez annecik diye dalga geçemez küçümseyemez ikisini birbirine karıştırmayın ben burdaki pek çok eleştiriyide okuyorum dikkate alıyorum önem veriyorum insani bir üslupla yazılanları tabi..
Ama hakaret edene karşı aynı dilde cevabını alır kusura bakma

Boşanmak istiyorum
Bebeğide babasına bırakıp kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum
Nefret ediyorum eşimden

Konu yok, açıklama yok, nasıl yorum yapabiliriz? Boşanmak istiyorsunuz, neden? Eşinizden nefret ediyorsunuz, neden? Bebeği bırakmak istiyorsunuz, neden?

Ne diyebiliriz ki, bencede boşanın mı? Ya da yok ama sizin kocanız hak etmemiş yanlış yapıyorsunuz mu? Yoruma kapalı bir paylaşım yapmışsınız.

Sadece şunu söyleyebilirim, annelik tabii bir durumdur herkes bir şekilde anne olabilir. Ama "annelik" yapmak istemek sevgiden ve merhamet duygusundan gelir. Ben sinirle söylediğinizi düşünüyorum. Ne yaşarsanız yaşayın bebeğinizi bırakmayın.

Ben gayet insani bir üslupla yazarken neden peki bana böyle saldırı ve sanki küçüğüne bağırırcasına yazıyorsun?
Hamilesin hormonların altüst zaten bide sıkıntıların var, bence bi uzmandan yardım al, ruh halin pek iyi gelmiyor bu taraftan.

yaklaşık 1 hafta önce eşinizin bebeği karnınızda sevdiğini, size süt içirdiğini, ev işi yaparken yardım ettiğini vs yazmışsınız. Daha öncesi var mı bilmiyorum. Bir sorunum yok ama mutsuzum demişsiniz.

Belki şu anda hissettiğiniz/yaşadığınız durumunuz gerçekten hormonaldir. Biraz bekleyin kendinizi daha fazla strese sokmadan bence.

Tatlım mı

Git Allahına isyan etmeye devam et sen
Anneliğimi sorgulamak daha anne bile olamamış birine mi kaldı

Valla kızım burda konu açıp "bebeği" babasına bırakıcam kendime hayat kurucam" diye yazmışsan, sadece anneliğini değil her bişeyini sorgulanmaya açmışsın demektir. İşine gelmeyen cvp lar görünce zoruna gitmesin.
Adamı eve bağlayıp etrafımda pervane edecem diye çocuk yapmışsın ama olmamış...
Hayal kırıklığın bundan ama eşine kızgınlığını daha doğmamış bebekten çıkartma.
Diğer konularına baktım da oyle bir adamın düzelmesi çok zor başka şehre giderseniz aile danışmanına psikolojik yardıma yönelseniz belki
Doğduktan sonra bebeğini istemeyeceğini hiç sanmıyorum ama hala istemiyor olursanız derhal sosyal hizmetlere ver sırada bekleyen çok aile var.

Valla bende evlat hasretiyle yanıp tutuşan bi insan olarak bu kadar acımasız yorumları dehşetle kınıyorum.yazık günah yahu.kadın neler neler yaşamış anlattığı halde hala üstüne gelenler var.kadının psikolojisi yerle bir. Adam çocuğunu bile istemiyormuş ben daha ne diyim.konu sahibinin kendinde olmamasi cok normal

Bana hakaret edenleri savunduğunuz için olmasın sakın !!!!!!

Sorunlarımı yazdım diğer sayfalarda var
Ordan okuyabilirsiniz durumu

Evlat hasreti cekenler bircok bu tarz konuda konu sahibine agzina geleni soyleme hakki buluyorlar kendilerinde cokca sahit oldum. Simdi ayni uslup ile cevap alinca infial yaratti.
Sizin gibi anlayisla cevap veren cok az. Bu beddua ve hakaretler karsisinda benim icim ciz etti.

Al benden de o kadar benimde içim cız etti yeminle.kim bilir neler yaşıyor bu kadın ayni evin içinde bunu kimse bilemez ki.neymiş eski konusunda süt getirdigini iyi yaklaştığını söylemiş hemen alintilamislar.sadece bir cumleyle insani degerlendiremezsiniz yaaa.yorumları okudukça benim aglayasim geldi inan ki.neler yasadi da çocuğunu istemeyecek hale geldi kim bilir.zaten adam çocuğu istemiyormuş hor görüyormuş bayani.daha ne olsun yaaa konu sahibinin yerinde ben olsam ben daha kötü seyler yapardim belki.hamileyim ,beni hor gören bi koca,ve cocugumu istemiyor.bunlar zaten başlı başına travma sebebi.yazıklar olsun yani

Ayni seyleri hissetmisiz. Unutmamak lazim ki her sey insanlar icin. Bu sekilde konu sahibini yermek niyetiyle Allah a isyan etmek de cok cirkin. Umarim konu sahibi ve bebegi icin her sey yoluna girer.

Eşinin konu sahibine Süt içirdiğini ev işlerinde yardım ettiğini ve bebeği karnında sevdiğini alıntılayan bendim. Ardından belki bu hissettikleriniz hormonaldir biraz bekleyin kendinizi üzmeden diye de ekledim. Buna yapıcı yaklaşmak deniyor.

O alıntıyı okuyup üstüne gelenlerde olmuş aynı zamanda. Benim lafım yapıcı konuşanlara değil, konu sahibine acımasız yorum yapanlara

Yapmayacaktiniz o zaman cocugu, kusura bakmayin o cocuk olduktan sonra istemiyorm deme gibi bir luksunuz yokkk.

Sen zaten anne olamamışsin ki arkadaşım tabiki dogur kocana ver orda hirpalasin babası belki dislasin! Sende kendi mutluluğuna bak iyi olmaya çalış ama asla iyi olamazsın sen !

Benim için üzülen arkadaşlarım teşekkür ederim
Gerisi çok da önemli değil
Burda beddua edip hakaret edenler sadece kendi karakterlerini ortaya koyuyorlar
Ama ben yine de onlara beddua etmiyorum
Ve diyorum ki
Bir gün bebeklerini bırakacak kadar çaresiz duruma düşmesinler düşürülmesinler
Düşmanımın bile bu duruma düşmesini istemem

Silkelen kendine gel, sen o adam için doğurmuyorsun ki o çocuğu, o senin çocuğun. İstediği kadar ilgilenmesin sevmesin, sen kendin aslanlar gibi bakarsın çocuğuna, dik dur , o Bebek için güçlü olmak zorundasın, babası da gelirse ne güzel, yok gidiyorsa da Allah bildiği gibi yapsın, o hayırsız çıktı diye sen de mi sırtını döneceksin bebeğine, şimdi canın sıkıldığı için böyle söylüyorsun. bi doğsun bak kılına zarar gelsin istemeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…