- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Güzelim çocuğu istemiyorum diyen sen değilmisin?
Bak ben senden hem büyüğüm hemde çok şeyler yaşadım. O yüzden kararlarında tutarlı ol.
Anneliği istemiyorsan, anneliğine laf söyleyenleri de ya dikkate alıp kendini düzelticeksin zoruna gidiyorsa,
Yada yaşadıklarımı ben biliyorum diyip görmezden geleceksin.
Boşanmak istiyorum
Bebeğide babasına bırakıp kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum
Nefret ediyorum eşimden
Ben gayet insani bir üslupla yazarken neden peki bana böyle saldırı ve sanki küçüğüne bağırırcasına yazıyorsun?Yorum yapabilir herkes ama kimse bana hakaret edemez annecik diye dalga geçemez küçümseyemez ikisini birbirine karıştırmayın ben burdaki pek çok eleştiriyide okuyorum dikkate alıyorum önem veriyorum insani bir üslupla yazılanları tabi..
Ama hakaret edene karşı aynı dilde cevabını alır kusura bakma
Tatlım mı
Git Allahına isyan etmeye devam et sen
Anneliğimi sorgulamak daha anne bile olamamış birine mi kaldı
Ben gayet insani bir üslupla yazarken neden peki bana böyle saldırı ve sanki küçüğüne bağırırcasına yazıyorsun?
Hamilesin hormonların altüst zaten bide sıkıntıların var, bence bi uzmandan yardım al, ruh halin pek iyi gelmiyor bu taraftan.
Konu yok, açıklama yok, nasıl yorum yapabiliriz? Boşanmak istiyorsunuz, neden? Eşinizden nefret ediyorsunuz, neden? Bebeği bırakmak istiyorsunuz, neden?
Ne diyebiliriz ki, bencede boşanın mı? Ya da yok ama sizin kocanız hak etmemiş yanlış yapıyorsunuz mu? Yoruma kapalı bir paylaşım yapmışsınız.
Sadece şunu söyleyebilirim, annelik tabii bir durumdur herkes bir şekilde anne olabilir. Ama "annelik" yapmak istemek sevgiden ve merhamet duygusundan gelir. Ben sinirle söylediğinizi düşünüyorum. Ne yaşarsanız yaşayın bebeğinizi bırakmayın.
Evlat hasreti cekenler bircok bu tarz konuda konu sahibine agzina geleni soyleme hakki buluyorlar kendilerinde cokca sahit oldum. Simdi ayni uslup ile cevap alinca infial yaratti.Valla bende evlat hasretiyle yanıp tutuşan bi insan olarak bu kadar acımasız yorumları dehşetle kınıyorum.yazık günah yahu.kadın neler neler yaşamış anlattığı halde hala üstüne gelenler var.kadının psikolojisi yerle bir. Adam çocuğunu bile istemiyormuş ben daha ne diyim.konu sahibinin kendinde olmamasi cok normal
Al benden de o kadar benimde içim cız etti yeminle.kim bilir neler yaşıyor bu kadın ayni evin içinde bunu kimse bilemez ki.neymiş eski konusunda süt getirdigini iyi yaklaştığını söylemiş hemen alintilamislar.sadece bir cumleyle insani degerlendiremezsiniz yaaa.yorumları okudukça benim aglayasim geldi inan ki.neler yasadi da çocuğunu istemeyecek hale geldi kim bilir.zaten adam çocuğu istemiyormuş hor görüyormuş bayani.daha ne olsun yaaa konu sahibinin yerinde ben olsam ben daha kötü seyler yapardim belki.hamileyim ,beni hor gören bi koca,ve cocugumu istemiyor.bunlar zaten başlı başına travma sebebi.yazıklar olsun yaniEvlat hasreti cekenler bircok bu tarz konuda konu sahibine agzina geleni soyleme hakki buluyorlar kendilerinde cokca sahit oldum. Simdi ayni uslup ile cevap alinca infial yaratti.
Sizin gibi anlayisla cevap veren cok az. Bu beddua ve hakaretler karsisinda benim icim ciz etti.
Durumları okur muyum bilmiyorum. Ama bebeğiniz konusunda size onu bırakmayın demek için durumlarınızı bilmeme gerek yok.Sorunlarımı yazdım diğer sayfalarda var
Ordan okuyabilirsiniz durumu
Ayni seyleri hissetmisiz. Unutmamak lazim ki her sey insanlar icin. Bu sekilde konu sahibini yermek niyetiyle Allah a isyan etmek de cok cirkin. Umarim konu sahibi ve bebegi icin her sey yoluna girer.Al benden de o kadar benimde içim cız etti yeminle.kim bilir neler yaşıyor bu kadın ayni evin içinde bunu kimse bilemez ki.neymiş eski konusunda süt getirdigini iyi yaklaştığını söylemiş hemen alintilamislar.sadece bir cumleyle insani degerlendiremezsiniz yaaa.yorumları okudukça benim aglayasim geldi inan ki.neler yasadi da çocuğunu istemeyecek hale geldi kim bilir.zaten adam çocuğu istemiyormuş hor görüyormuş bayani.daha ne olsun yaaa konu sahibinin yerinde ben olsam ben daha kötü seyler yapardim belki.hamileyim ,beni hor gören bi koca,ve cocugumu istemiyor.bunlar zaten başlı başına travma sebebi.yazıklar olsun yani
Peki.Bana hakaret edenleri savunduğunuz için olmasın sakın !!!!!!
Al benden de o kadar benimde içim cız etti yeminle.kim bilir neler yaşıyor bu kadın ayni evin içinde bunu kimse bilemez ki.neymiş eski konusunda süt getirdigini iyi yaklaştığını söylemiş hemen alintilamislar.sadece bir cumleyle insani degerlendiremezsiniz yaaa.yorumları okudukça benim aglayasim geldi inan ki.neler yasadi da çocuğunu istemeyecek hale geldi kim bilir.zaten adam çocuğu istemiyormuş hor görüyormuş bayani.daha ne olsun yaaa konu sahibinin yerinde ben olsam ben daha kötü seyler yapardim belki.hamileyim ,beni hor gören bi koca,ve cocugumu istemiyor.bunlar zaten başlı başına travma sebebi.yazıklar olsun yani
O alıntıyı okuyup üstüne gelenlerde olmuş aynı zamanda. Benim lafım yapıcı konuşanlara değil, konu sahibine acımasız yorum yapanlaraEşinin konu sahibine Süt içirdiğini ev işlerinde yardım ettiğini ve bebeği karnında sevdiğini alıntılayan bendim. Ardından belki bu hissettikleriniz hormonaldir biraz bekleyin kendinizi üzmeden diye de ekledim. Buna yapıcı yaklaşmak deniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?