- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
daha geçen ay kürtaj düşünen sendin.Siz böyle konuştukça daha çok çocuğunuz olmaz
Siz kim oluyorsunuz ya ağzınızı toplayın kendinize gelin veren de allah alan da sanane bana verdiği çocuktan ne hakla böyle konuşuyorsun
Onun bunun çocuğunu kıskanıp niye ona verdin bana vermedin diyeceğine niyetini temizle önce sen bi
Bakarsın o zaman olur
Hasbinallah ya !!!hadsiz
Hadi canımdaha geçen ay kürtaj düşünen sendin.
Ne tuhaf insanlar var madem esinden nefret ediyon niye yaptınız bizler çocuğumuz olsun diye ne zorluklara giriyoruz anne olmak icin allah size vermis onu istemiyonuz ne tuhaf. Ama sunu da soyleyim insanlarin çoğu hamile olunca bazilari yemek yemezlerya mideleri bulanir ya bazilarida insanlari gorunce mideleri bulaniyor benim arkadasimda kaynansini ve kendi oz babasini gozunde karartmisti sizde de bu olabilir size tek diyecegim bol bol dua ve sabirBoşanmak istiyorum
Bebeğide babasına bırakıp kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum
Nefret ediyorum eşimden
tüm konularına bakıp özet geçtim.Hadi canım
Arada bir konuya girip nasıl polemik yaratsam diye düşünüyorsun ortalığı karıştırıp kaçıyorsun
Benden ekmek çıkmaz sana
tüm konularına bakıp özet geçtim.
kocişim bana it gibi davranıyor, evi de terkettim, boşanma blöfümü de yemedi. evliliğinin özeti.
belki bebek olunca kocişin sana bağlanır sandın o plan da tutmadı, kürtaj olayım dedin. kocana bu tehdit de sökmemiş belli ki.
kocana yapamadığın tatavayı burada bize yapsan ne olur?
kocanı yenemedin, hırsını doğmamış çocuktan alıyorsun.
inşallah lohusalıkta çocuğa eziyet etmezsin.
terbiyesiz kim gayet açık.İt sensin kızım hadi defol konumdan
Kocişimin derdi seni bi taraflarından dürttü galiba terbiyesiz
Hadi defol
İt sensin kızım hadi defol konumdan
Hadi defol
kız kardeşim anasınıfı öğretmeni. sınıfında bi çocuk var, ben de gidip vakit geçirdim geçenlerde biraz o çocukla.
çocuk, engelli demeyeyim de zeka geriliği var, yaşıtlarına göre çok geride.
konuşamıyor, her söylediğini anlamıyor, çok az kısmını anlayıp uyguluyor, sadece ''anne'' diyebiliyor, onu da okulda öğrenmiş zaten.
ve bu çocuğun annesiyle babası ayrıymış, annesi başkasıyla, babası başkasıyla evlenmiş hayat kurmuşlar.
ikisi de çocuğu istememiş, yanlarına almamış. çocuğa şuan dedeyle babanesi bakıyor.
çocuğun annesi çocuğu bırakıp gitmiş ama çocuğun tek söyleyebildiği kelime ''anne''.
ben o gün çocuğu ilk kez gördüm, yemek saatinde pek bi şey de yediremedik, yemiyor, bir kase yoğurtla bir parça ekmeği zor yedirdik. ve o gün tüm gün aklım onda kaldı, ''sonradan yedi mi? o yoğurtla nasıl doyacak? acıksa söyleyemez bile''...
hala da aklımdan çıkmıyor.
konu sahibi sana söyleyeceğim tek şey: ister boşan, ister barış, ister çek git, ister kal, ama yavrunu bir an bile yanından ayırma. o sadece sana muhtaç, babasına ya da başkasına değil.
Köpek gibi kovulduğun yerden gitmiyosun bide utanmadan yazıyorsun hala
Defol git şurdan
Benim asabımı bozma
Başkalarına hırla
İt sensin kızım hadi defol konumdan
Hadi defol
tüm konularına bakıp özet geçtim.
kocişim bana it gibi davranıyor, evi de terkettim, boşanma blöfümü de yemedi. evliliğinin özeti.
belki bebek olunca kocişin sana bağlanır sandın o plan da tutmadı, kürtaj olayım dedin. kocana bu tehdit de sökmemiş belli ki.
kocana yapamadığın tatavayı burada bize yapsan ne olur?
kocanı yenemedin, hırsını doğmamış çocuktan alıyorsun.
inşallah lohusalıkta çocuğa eziyet etmezsin.
28 subattaki gonderiyle burda dedigi ortusmuyor. Karnimdaki bebegi sevmiyor demis iste.ama orda tam tersiHer gün düzelir umuduyla yaşadım
Düzelmiyor her gün ağlattı
Karnımdaki bebeği sevmiyor
Yiğenlerini seviyor
Anne gibi hissetmeme fırsat vermedi
Yerden yere vurabilirsiniz
İşin içini bilmeden bebeğimi istemiyorum dese biri bana bende böyle delirirdim
+1seviye mağmaya kadar düştü.
Rabbim evlatları böyle ana babalardan korusun.
bir de konu sahibi öğretmendi galiba.
Allah evlatlarımızı kendine bile hayrı olmayan mahluklardan korusun.
kız kardeşim anasınıfı öğretmeni. sınıfında bi çocuk var, ben de gidip vakit geçirdim geçenlerde biraz o çocukla.
çocuk, engelli demeyeyim de zeka geriliği var, yaşıtlarına göre çok geride.
konuşamıyor, her söylediğini anlamıyor, çok az kısmını anlayıp uyguluyor, sadece ''anne'' diyebiliyor, onu da okulda öğrenmiş zaten.
ve bu çocuğun annesiyle babası ayrıymış, annesi başkasıyla, babası başkasıyla evlenmiş hayat kurmuşlar.
ikisi de çocuğu istememiş, yanlarına almamış. çocuğa şuan dedeyle babanesi bakıyor.
çocuğun annesi çocuğu bırakıp gitmiş ama çocuğun tek söyleyebildiği kelime ''anne''.
ben o gün çocuğu ilk kez gördüm, yemek saatinde pek bi şey de yediremedik, yemiyor, bir kase yoğurtla bir parça ekmeği zor yedirdik. ve o gün tüm gün aklım onda kaldı, ''sonradan yedi mi? o yoğurtla nasıl doyacak? acıksa söyleyemez bile''...
hala da aklımdan çıkmıyor.
konu sahibi sana söyleyeceğim tek şey: ister boşan, ister barış, ister çek git, ister kal, ama yavrunu bir an bile yanından ayırma. o sadece sana muhtaç, babasına ya da başkasına değil.
Biri de cikip ben mikemmelim demese olmaz zaten. Herkesin yasami, yasamin onda biraktigi etkiler farklidir. Kaldi ki bu bayan henüz kucagina almamis cocugu yuzunu gormemis, iyi bir buhran döneminde degil belli ki. Bir kac gune gececek belki, belki burdan soylenen bir sey bu donemden hic cikamayacak umutsuzluğa kapilmasina sebep olacak? Bir de sonuna slogan gibi yazmissiniz herkes ana olamaz diye. Tövbe yarabbim.Ne kadar bunalimda olsa da evlat o evlat. ben neler çektim hem kaynana dan hem kocamdan . sinir stersten preeaklampsiyle doğum yaptım . ama bana herşeyi unutturan evladım oldu . aglaSam karnimdaki tepinisleri ilacım oldu . Her zorluğu rağmen evladıma 4 elle sarıldım. ben de kocamı sevmiyorum ve ondan çektiğimi kimseden cekmedim. bir konularıma bakın da ne demek istediğimi anlarsınız. Sırf evladım akşam olunca babam diyip babasına sarildigi için ,ellerin babası çocuğunu severken benim yavrum boynu bükük kalmaması için boşamiyorum ben o adamı. Halbuki cocugumu bırakıp gitsem çok güzel bir hayat kurarim. ama rabbim bana evladimsiz bir tek nefes almayi nasip etmesin . Analik çok kutsaldır ve kolay değildir. "Herkes ana olamaz."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?