- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Ben kendimi örnek olarak gostermemin Sebebi yaşadığım zorlukları anlattim ki konu sahibi de evladından nefret etmesin . Kusura bakmayın ama kimse sahip çıkmayacagi yere çocuk dogurmasin . Sokaklar tinerciden Hırsızlardan geçilmiyor .hay ağzına sağlık bende bunu yazacaktım
biraz büyüsün diyenlerin çoğu 2. 3. çocuğu doğuruyor beklerken.Size öyle gelir ne diyeyim . Sahip çıkacak kimim kimsem yok biraz büyüsün diye sabrediyorum. Saygı duyuyorum yorumunuza
tabiki bende çocukların mutlu yuvalarda doğmalarını hatta bakamayacak yetiştiremeyecek birilerine verecek olanların hiç doğurmamasından yanayım ama sizin durumunuz da çocuğa verdiğiniz ortam da analı babalı ev mutlu yuva falan değil annenin dövüldüğü kaynana terörünün yaşandığı bir ev orada ne kadar mutlu bir çocuk yetiştirebilirsinizBen kendimi örnek olarak gostermemin Sebebi yaşadığım zorlukları anlattim ki konu sahibi de evladından nefret etmesin . Kusura bakmayın ama kimse sahip çıkmayacagi yere çocuk dogurmasin . Sokaklar tinerciden Hırsızlardan geçilmiyor .
Esim biraz düzeldi ama yemin ettim aynı haline dönsün bosayacagim bosaniyordum yalvardi yakar ikna etti değişecegim diye . Kader alın yazısı asla tam olarak duzelmeden çocuk yapmam büyük konusmayayimbiraz büyüsün diyenlerin çoğu 2. 3. çocuğu doğuruyor beklerken.
o yüzden inandırıcı gelmiyor.
Kesinlikle çok haklısınız . Gerçekten çocuğumun psikolojisi bozuldu. Nisanda kreşe verip çalışmayı biraz birikim yapmayı düşünüyorum en azından boşanıcam bile bi güvencem olsun daha 2 yaşında küçük kreşe verme itip kakar lar diyorlar ama evde olmasından iyidir diyorumtabiki bende çocukların mutlu yuvalarda doğmalarını hatta bakamayacak yetiştiremeyecek birilerine verecek olanların hiç doğurmamasından yanayım ama sizin durumunuz da çocuğa verdiğiniz ortam da analı babalı ev mutlu yuva falan değil annenin dövüldüğü kaynana terörünün yaşandığı bir ev orada ne kadar mutlu bir çocuk yetiştirebilirsiniz
o çocuğun şu an bile içinde psikolojik yaralar açtığınızın farkında mısınız
babasız büyümesin diyorsunuz da babasından nefret ederek büyümesinden daha mı kolay
Parke ile döven eş mi yoksa kv miEsim biraz düzeldi ama yemin ettim aynı haline dönsün bosayacagim bosaniyordum yalvardi yakar ikna etti değişecegim diye . Kader alın yazısı asla tam olarak duzelmeden çocuk yapmam büyük konusmayayim
Kv ama dövmedi beni . Kayinpedere saldırmis benim çelik kapıyı taşlarla mahvetti.Parke ile döven eş mi yoksa kv mi
inşallah düzgün gelirli iyi bir işte çalışırsınız ve birikim yaparsınız ama eşiniz çalıştığınız parayı elinizden alabilir dikkat edinKesinlikle çok haklısınız . Gerçekten çocuğumun psikolojisi bozuldu. Nisanda kreşe verip çalışmayı biraz birikim yapmayı düşünüyorum en azından boşanıcam bile bi güvencem olsun daha 2 yaşında küçük kreşe verme itip kakar lar diyorlar ama evde olmasından iyidir diyorum
Parami alamaz vermem ama kreşe neden çok iyi değil dedinizinşallah düzgün gelirli iyi bir işte çalışırsınız ve birikim yaparsınız ama eşiniz çalıştığınız parayı elinizden alabilir dikkat edin
2 yaşında kreşe giden bir sürü çalışan anne çocuğu var ha çok iyi değil ama o psikopat katil ruhlu kaynanayla kalacağına küçük çocuklarla kalsın
hı hı evet.Esim biraz düzeldi ama yemin ettim aynı haline dönsün bosayacagim bosaniyordum yalvardi yakar ikna etti değişecegim diye . Kader alın yazısı asla tam olarak duzelmeden çocuk yapmam büyük konusmayayim
yani çok küçükken önerilmiyor 3 -4 arası öneriliyor normalde ama sizin kaynana yanındaysa orası dünyanın en güzel yeri olur çocuğaParami alamaz vermem ama kreşe neden çok iyi değil dediniz
Herkes aynı yapıda ve güçte olacak diye birşey yok. Benim annemin de psikolojisi çok bozuktu, yıllarca ağır depresyonlar geçirdi, annesini babasını küçük yaşlarda kaybetmiş bir kadın, babamla da birçok sorunları vardı üstüne aldatılma vb şeyler de eklenince defalarca intihar girişiminde bulundu gözümün önünde üstelik çocuktum doğal olarak babam baktı tabiki. Annemin yataktan kalkacak kendiyle ilgilenecek hali bile yoktu, tedavi olmaya toparlanmaya ihtiyacı vardı. Babam yemeğimi yedirip saçlarımı tarıyordu okula götürüyordu ne var bunda? İki kişi yapıyor çocuğu, ille de anne bakacak diye birşey yok. Karı- koca olarak birbirleriyle geçinemiyorlardı ve ben doğmuştum sonuçta başka ne yapılabilir ki? Lütfen kimse büyük konuşmasın.
Tabiki değil ama ben konu sahibine demek istiyorum ki "bak ben de ne dert var ona rağmen evladımdan nefret etmiyorum aklını başına al " . Biraz sabretmekten başka çarem yok gerçekten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?