Hamleyim boşanmak istiyorum

hay ağzına sağlık bende bunu yazacaktım
Ben kendimi örnek olarak gostermemin Sebebi yaşadığım zorlukları anlattim ki konu sahibi de evladından nefret etmesin . Kusura bakmayın ama kimse sahip çıkmayacagi yere çocuk dogurmasin . Sokaklar tinerciden Hırsızlardan geçilmiyor .

tabiki bende çocukların mutlu yuvalarda doğmalarını hatta bakamayacak yetiştiremeyecek birilerine verecek olanların hiç doğurmamasından yanayım ama sizin durumunuz da çocuğa verdiğiniz ortam da analı babalı ev mutlu yuva falan değil annenin dövüldüğü kaynana terörünün yaşandığı bir ev orada ne kadar mutlu bir çocuk yetiştirebilirsiniz
o çocuğun şu an bile içinde psikolojik yaralar açtığınızın farkında mısınız
babasız büyümesin diyorsunuz da babasından nefret ederek büyümesinden daha mı kolay

Dediğim gibi beni eleştirenleri anlıyorum
Ordan bakınca vicdansız bir anne gibi duruyorum belki size göre
Ama şunu tekrar belirteyim babasına bırakmak istemem tamamen bebeğimi sağlıklı büyütememekten korkmak
Çünkü şu anda kendimi iyi hissetmiyorum olumsuzluklarla geçen evliliğim sonucu psikolojim tükendi
Yoksa derdim ne evlilik ne ayak bağı olmasından kurtulmak öyle olsa kürtaj olurdum
Ben yeni hayat derken ilk olarak psikolojik yardım alıp yaralarımı sarmayı kastetmiştim
Evet bebeğin hiç bir suçu yok zaten babasına bırakacağımı söylemiştim yurda ya da cami avlusuna değil
Annelik çok kutsal evet ama bazen o kadar kötü hissedersinizki o duyguyu bile algılayamazsınız çünkü tüm duygularınız uyuşmuş olur ben de öyleyim şu an sağlıklı düşünemediğim için böyle düşündüm

Tedavi şart madem çocuğa bakamıcaksın nefret ettiğin bir insana bırakıcaksın ne diye korunmuyosun nefret ettiğin adamın yatağına niye giriyosun ki

biraz büyüsün diyenlerin çoğu 2. 3. çocuğu doğuruyor beklerken.
o yüzden inandırıcı gelmiyor.
Esim biraz düzeldi ama yemin ettim aynı haline dönsün bosayacagim bosaniyordum yalvardi yakar ikna etti değişecegim diye . Kader alın yazısı asla tam olarak duzelmeden çocuk yapmam büyük konusmayayim

Eee boşan o zaman. Hatalı sensin kocan değil. En başta o eve gelin gitmemen gerekiyordu. "Ama kocam bana mutsuz olursan çıkarız" dedi. He canım he çıkabiliyon dimi. Bebek olayına yorum yapmayacağım pek mantıklı birine benzemiyorsun

Kesinlikle çok haklısınız . Gerçekten çocuğumun psikolojisi bozuldu. Nisanda kreşe verip çalışmayı biraz birikim yapmayı düşünüyorum en azından boşanıcam bile bi güvencem olsun daha 2 yaşında küçük kreşe verme itip kakar lar diyorlar ama evde olmasından iyidir diyorum

inşallah düzgün gelirli iyi bir işte çalışırsınız ve birikim yaparsınız ama eşiniz çalıştığınız parayı elinizden alabilir dikkat edin
2 yaşında kreşe giden bir sürü çalışan anne çocuğu var ha çok iyi değil ama o psikopat katil ruhlu kaynanayla kalacağına küçük çocuklarla kalsın

Parami alamaz vermem ama kreşe neden çok iyi değil dediniz

Esim biraz düzeldi ama yemin ettim aynı haline dönsün bosayacagim bosaniyordum yalvardi yakar ikna etti değişecegim diye . Kader alın yazısı asla tam olarak duzelmeden çocuk yapmam büyük konusmayayim
hı hı evet.
hepsi alın yazısı.
sen sakın uğraşma.
hamile kalırsan da kazara olur.
çünkü kocan iyiydi, cinsellik oldu, oluverdi anlamadan.

neyse büyük konuşmayayım.

Allah hepimize akıl fikir versin.

konu sahibi doğurmaya karar vermişsin bence yavaş yavaş maddi olarak da manevi olarak da boşanma fikrine kendini alıştırmaya başla
anlaşılan eşin seni dövüyor hırpalıyor ailesini benden üstün tutuyor lafından anlıyorum
hiç elleme doğurana kadar kendine yeni ev arama çalışmalarına başla doğduktan sonra git o eve eşin de yanına gelmezse canın cehenneme dersin

Herkes aynı yapıda ve güçte olacak diye birşey yok. Benim annemin de psikolojisi çok bozuktu, yıllarca ağır depresyonlar geçirdi, annesini babasını küçük yaşlarda kaybetmiş bir kadın, babamla da birçok sorunları vardı üstüne aldatılma vb şeyler de eklenince defalarca intihar girişiminde bulundu gözümün önünde üstelik çocuktum doğal olarak babam baktı tabiki. Annemin yataktan kalkacak kendiyle ilgilenecek hali bile yoktu, tedavi olmaya toparlanmaya ihtiyacı vardı. Babam yemeğimi yedirip saçlarımı tarıyordu okula götürüyordu ne var bunda? İki kişi yapıyor çocuğu, ille de anne bakacak diye birşey yok. Karı- koca olarak birbirleriyle geçinemiyorlardı ve ben doğmuştum sonuçta başka ne yapılabilir ki? Lütfen kimse büyük konuşmasın.

senin evliliğin baştan beri baya kötüymüş hamile kalmadan önce de boşanmayı düşünüyormuşsun buna rağmen korunmamışsın hamile kalmışsın o yüzden sana hiç üzülemiyorum arkadaşım. bebeğinize yazık oldu ona üzülüyorum. ayrıca kaynana görümce eş bebek hepsini geçtim senin asıl sorunun kendinle. kendini beğenmiyorsun, kendini sevmiyorsun dudağını alnını burnunu... beğenmiyorsun. ciddi bir psikolojik desteğe ihtiyacın var bence.

Evet işte örneğini görsünler ahkam kesen arkadaşlarım
Ben de çocuğumun gözü önünde bu durumlara düşmek istemediğim için bu şekilde yazdım
Siz annenizin her anına tanık olmuşsunuz ve çocuk halinizle kimbilir ne kadar etkilendiniz
Bende kötü hissedince günlerce yataktan çıkamayn biriyim yemek yemeden gün geçirdiğim çok olmuştur kilo verdiğim üstelik
Hamilelikten sonra direncim çok daha azaldı bir iş yaparken kırk kez oturuyorum öyle yapabiliyorum manevi anlamdada çöktüm

Eşinin yatağına niye girdin diyenler için söylüyorum iyi olduğu bana destek olduğu zamanlarda oldu tabi ki ama genel karakteri bu adamın
Aldatılan kadınlar bile boşanmadan kocasıyla aynı yatağa girip çocuk yapabiliyorlar
Bende diyorum ki üstüne basa basa evet bu adam hamilelikten sonra değişti yani hatalarının miktarını arttırdı böyle yapacağını bilsem elbette çocuk yapmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…