- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
kadını bu kadar topa tutacanıza biraz da adama söylenin
bunalımda işte kadın belli
yaklaşık 3 yıldır düzelir diye bekledin olmadı. kırıntılarla avuttun kendini.Açıkladım orayı sevdiği zamanlarda oldu o konuyuda muhtemelen o dönemde yazdım sonra zehir etti zaten yaptıklarını şimdi umrunda değilim
Hehe doğur bakalım bırakabiliyor musun? Doğurunca armut gibi kalacaksın içinde en değerlin var uğruna her şeyi yapabileceğin yavrun var günah o melek e eğer onu ana sevgisinden mahrum bırakıp gideceksen. Sevgi mi bunu düşünen birinde sevgiden bahsetmem doğru olmadı....Boşanmak istiyorum
Bebeğide babasına bırakıp kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum
Nefret ediyorum eşimden
Masumumun ne suçu var o durduk yere olmadi ya bı günde bebce sakinlesin oturun esinizle kinusun o cocuk bunu hissediyor çok üzüldüm minige yazik sen onun annesisin evet onunda cocugu ama seninde çocuğunHer türlü canımı acıtıyor
Bana kötü davranıyor
Ailemi sevmiyor
Kendi ailesi sürekli dibimde
Beni hırpalıyor
Çok canım yanıyor
Bebeğini de istemiyorum ondan olan bebeğide istemiyorum
Masumumun ne suçu var o durduk yere olmadi ya bı günde bebce sakinlesin oturun esinizle kinusun o cocuk bunu hissediyor çok üzüldüm minige yazik sen onun annesisin evet onunda cocugu ama seninde çocuğunHer türlü canımı acıtıyor
Bana kötü davranıyor
Ailemi sevmiyor
Kendi ailesi sürekli dibimde
Beni hırpalıyor
Çok canım yanıyor
Bebeğini de istemiyorum ondan olan bebeğide istemiyorum
çünkü kocişini çok sevdiği için 3 sene düzelir diye beklemiş. evi terketmiş ama adam düzelmemiş. kocişini çok sevdiği için hep geri dönmüş, alttan almış. sonra kocişi çocuk istiyor diye dualarla çocuk yapmış. kocişiyle kavga etmiş 4-5 haftalık gebeyken, kürtaj olayım mı diye akıl sormuş kk kadınlarına.Yorumlara şok oldum sanki kadin dogurup cami avlusuna bırakacağım demiş.
Babasina birakmayi düşünüyor farkinda misiniz, en az annesi kadar cocuga bakmakla yukumlu olan babasina...
Kadin maddi ya da manevi olarak cocuga bakacak gucu kendinde bulamiyorsa ne yapsin? Herkes guclu olmak herkes mukemmel anne olmak zorunda degil.
Ama yok kk da ne zaman konu bosanma sonrasi cocugu babaya birakmak olsa boyle linc ediyoruz kadinlari, sanki babanin tek gorevi aydan aya nafaka vermekmis gibi.
Bir kadının güçlü olması için para, tahsil veya arkasında insan gerekmiyor, KARAKTERİNİZ GÜÇLÜ OLSUN!!
Ne demek istiyorsunuz benim ailevi sorunlarım var diye analık yapip yapmadığım sen nerden biliyorsunLütfdn kendinizi örnek olarak göstermeyin eski konularınızı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?