Hamleyim boşanmak istiyorum

Konu sahibi kararindan dönmene çok sevindim .
Ne yaşarsak yaşayalım biz insanlar için, ne zorluklardan geçmiş yine de yıkılmayan bir nesiliz elhamdürillah.
Kimse sevmesin bizi varsin biz kendimizi sevip mutlu olmanin yollarini arayalim.
Minik minik elleri tutunca o bebişin kadar kimse huzur veremiyecek belki .
Dünyanın her göz kamaştirici serveti bir yana evladım bi yana diyeceksiniz zamanla eminim güzel bir anne olman dileğiyle .Unutma anneler güçlüdür daima iki kıytırık gemi uğruna yıkılmaz.Sevgiler...

Sana beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum.. Bencede kesinlikle bebegi ver babasina. Sen bu kafayla zaten bebek dogduktan sonra ya işkence edersin ya sokaga atarsin. Bi insan ne kadar işkence gorurse gorsun can parcasi icin bunu dusunemez. Allah seni bildigi gibi yapsin..

Bi kere adam nişanlıyken 'yeğenlerim sana kurban olsun' diyerek kalitesini belli etmiş. Bugün yeğenlerini sana kurban eden yarın da seni başkasına kurban eder.
O öyle söylerken mutlu olmamalıydınız. Aksine düşünmeliydiniz. Ve birden böyle olması da tuhaf, hep iyiydi şimdi kötü diyorsunuz ama ben buna inanmıyorum nedense, içinde kötülük olmayan bir insan birden kötü olamaz.
Zaten daha nişanlıyken o sözüyle kendini belli etmiş.
Neyse bebek için hayırlısını diliyorum. Madem çalışıyorsunuz boşanın, ayrı ev tutun işinize de gidip gelin. Boşandıktan sonra illa kimsenin yanına gitmenize gerek yok.

Bende aynısını yaşadım fiziksel sözel şiddete ugradım benimde psikolojim iyi değildi değilde,amma yavruların deyince dünya durur ve bu duygu içten gelen bişeydir çocuk anne rahmine düşünce başlar analık umarım öfkeyle söylemişsiniDir

Açıkladım orayı sevdiği zamanlarda oldu o konuyuda muhtemelen o dönemde yazdım sonra zehir etti zaten yaptıklarını şimdi umrunda değilim
yaklaşık 3 yıldır düzelir diye bekledin olmadı. kırıntılarla avuttun kendini.
sonra çare bebek olursa düzelir belki diye deneme yaptın. o da işe yaramadı.
her şey senin ve kocanın suçu ama sadece bebeğe yazık oluyor. çünkü ne anası ne babası kıymetini bilmeyecek.

Simdi hepinizi okuyorum gyzel seyler yazanda var kotu seylerde suan bebek 15 haftalikmis yanlis hatirlamiyorsam bebegin hareketleri 16 17 haftada hissetmeye basladigin keske yazmasaydim oyle canim yavrum benim omrumun sonuna kadar seninleyim senin icin cabalicam dicek ama simdiki sorun o deil simdiki sorun caresiz bi Anne emin olun bizlerde sktya dustugumuzde denmemesi gereken seyler soyluyoruz hanim efendinin yaninda olmali ona destek vermeliyiz bakin mesaflarinda ne diyor o benim elim kolum ama kotu bi ortama dogsun gonlum istemiyor diyor bunlar Anne sozleri lutfen biraz daha Anlayisli olalim tesekkurler.

Çalışıyorsanız boşanıp çocuğunuzla yeni bir hayat kurma şansınız da var ne ailenizden ne de eşinizden bir şey beklemeye de gerek kalmaz.
Tabi ki boşan demek kolay değil hele hamile birine öncelikle inşallah eşiniz hatasını anlar ve düzelir siz de huzurlu bir şekilde yaşarsınız.

Boşanmak istiyorum
Bebeğide babasına bırakıp kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum
Nefret ediyorum eşimden
Hehe doğur bakalım bırakabiliyor musun? Doğurunca armut gibi kalacaksın içinde en değerlin var uğruna her şeyi yapabileceğin yavrun var günah o melek e eğer onu ana sevgisinden mahrum bırakıp gideceksen. Sevgi mi bunu düşünen birinde sevgiden bahsetmem doğru olmadı....

Yorumlara şok oldum sanki kadin dogurup cami avlusuna bırakacağım demiş.
Babasina birakmayi düşünüyor farkinda misiniz, en az annesi kadar cocuga bakmakla yukumlu olan babasina...
Kadin maddi ya da manevi olarak cocuga bakacak gucu kendinde bulamiyorsa ne yapsin? Herkes guclu olmak herkes mukemmel anne olmak zorunda degil.
Ama yok kk da ne zaman konu bosanma sonrasi cocugu babaya birakmak olsa boyle linc ediyoruz kadinlari, sanki babanin tek gorevi aydan aya nafaka vermekmis gibi.

Her türlü canımı acıtıyor
Bana kötü davranıyor
Ailemi sevmiyor
Kendi ailesi sürekli dibimde
Beni hırpalıyor
Çok canım yanıyor
Bebeğini de istemiyorum ondan olan bebeğide istemiyorum
Masumumun ne suçu var o durduk yere olmadi ya bı günde bebce sakinlesin oturun esinizle kinusun o cocuk bunu hissediyor çok üzüldüm minige yazik sen onun annesisin evet onunda cocugu ama seninde çocuğun

Her türlü canımı acıtıyor
Bana kötü davranıyor
Ailemi sevmiyor
Kendi ailesi sürekli dibimde
Beni hırpalıyor
Çok canım yanıyor
Bebeğini de istemiyorum ondan olan bebeğide istemiyorum
Masumumun ne suçu var o durduk yere olmadi ya bı günde bebce sakinlesin oturun esinizle kinusun o cocuk bunu hissediyor çok üzüldüm minige yazik sen onun annesisin evet onunda cocugu ama seninde çocuğun

Kadınlar, güçlü olun !!
Siz kimsenin, hiçbir erkeğin kaldıramayacağı sorunlarla, acılarla baş edebilecek varlıklarsınız. Kocayı, kaynanayı, anayı, babayı bırakın.. Hayata karşı güçlü olun !!
Sizin güçlü olduğunuzu gören herkes de size nasıl davranacağı konusunda iki kere düşünür. Kendini bırakıp teslim olan, başkalarının boyunduruğu altında kalan, her söyleneni kabul eden ve kendi fikirlerini savunamayıp insanlara boyun eğen kadınlar beni deli ediyor. Bırakmayın kendinizi.

Bir kadının güçlü olması için para, tahsil veya arkasında insan gerekmiyor, KARAKTERİNİZ GÜÇLÜ OLSUN!!

Güzel kardeşim, ben hayli genç anne olanlardanım. Çok zorluk çektim evliliğimde, ki zaten boşandım çocuğum daha bebekken, tek başıma, yine hayli zorluklarla büyüttüm. Hamileyken,yapayalnızdım, en az senin kadar mutsuzdum, çok somut nedenlerim vardı. Bunları, pek çok kadın yaşadı, ne sıradışı ne de bana özgü. Dert tasa yarıştırmak için değil, biliyorum demek için söyledim bunları, yoksa esas söylemek istediğim şey başka.

O bebek büyüyor biliyor musun, ömrünün büyük bir bölümünü hakikaten değiştiriyor, kendisine adamana sebep oluyor, belki çocuksuz bir kadın olsaydın sahip olacağın hayattan bambaşka bir hayat çizgin olmasına vesile oluyor, çok ama çok emek, zaman, sabır, gayret, gözyaşı, endişe, korku dolu bir hayata bile vesile olabiliyor, ama sonunda büyüyor. Şimdi bakıyorum yüzüne, o farkında değil, ama kendi kendime hep ve halâ diyorum ki, Allah'ım lutfuna keremine şükürler olsun. Ne güzel şeyler yapan bir insan oldu, başarısı başarım, umudu sevincim, neşesi hayatımı aydınlatan güneş oldu. Duyarlı, eğitimli, onurlu bir insan olarak hayata karıştı, çevresinde tanıştığım kim varsa, sizi evladınızdan çok dinledik diyorlar bana. Evladım bana, ah be anne, sen en az 10 çocuk sahibi olmalıydın, sen en az on insan yetiştirmeliydin diyor. Biliyor musun kardeşim, ben çalışan bir insanım, kendi çapımda hiç de fena olmayan bir kariyerim var, ama inan bana, şu dünya üzerinde, hiç bir başarı, ya da hiç bir insanın bir iltifatı, takdiri, ya da hiç bir paye, evladımın o lafının bana verdiği mutluluğun, onurun, sevincin yanına bile yaklaşamaz.

Evlat, bambaşka bir şey, sevgisi, sevinci, dünyadaki hiç bir başka sevgiyle kıyaslanamayacak kadar yoğun. Milyonlarca kadın, "evladım ! " deyip neden o evlatların üstüne titriyor zannediyorsun, karşılıksız mı bu, karşılıksız olsa senelerce nasıl sürdülürür, nasıl bu kadar dirayetli, bu kadar basiretli nasıl bu kadar istikrarlı bir şekilde, " evlat !" denir, herşeyden geçilir, evlattan geçilmez ! denir, nasıl ? Çünkü bu dünyada, sana varlığıyla bu kadar yoğun duygular tattırabilecek ikinci bir şey yok. Bir kadınla, doğurduğu çocuk arasındaki bağ, ilişki, duygu yoğunluğu, verdiği mutluluk, tatmin duygusu, yaşama sevinci, yaşama tutunma isteği, başka hiç bir insanla kurabileceğin hiç bir ilişkide yok. O kadar çok şey alıyorsun ki, sana o kadar çok şey katıyor ki, seni o kadar mutlu ediyor ki, anlatmak mümkün değil.

Sabırla bebeğini bekle, hayatının belki de anlamı, tüm boşlukları dolduracak, seni bambaşka bir sen yapacak olan kişi, şu anda karnında. Bunu başaramayan kadınlar yok mu, var tabii. Belki biri de senin annen. Ama seçtiğin kelimeler, cümlelerin, dilin bana senin anne gibi bir anne olacağını, buna karşılık evladının da, sana bu dünyadaki cennetin kapılarını açacağını düşündürdü. İkinize bir şans ver. Ama herşeyden önce, kendine bu şahane duygulara adım atmak için bir şans ver. Allah ikinize de güzelliklerle dolu bir ömür nasip etsin.

çünkü kocişini çok sevdiği için 3 sene düzelir diye beklemiş. evi terketmiş ama adam düzelmemiş. kocişini çok sevdiği için hep geri dönmüş, alttan almış. sonra kocişi çocuk istiyor diye dualarla çocuk yapmış. kocişiyle kavga etmiş 4-5 haftalık gebeyken, kürtaj olayım mı diye akıl sormuş kk kadınlarına.
bu kadından ana, kocişinden baba olur mu meçhul.

olan istenmeyen masuma olacak.

çocuk pinpon topu gibi savrulacak iki dengesiz arasında.

ayrıl denildi her konuda. kocişimi seviyorum dedi, şimdi de ailem kabul etmez diyor çalışan kadın.

kocadan ayrılmak yerine bebeğine kıymayı düşünecek kadar bencil ve kötü biri.

Nefret ettiğin eşine bebek bırakmak mi? Sen hamilesin ama daha anne olamamışsin malesef. Doğumdan sonra da hala ondan vazgeçmek sana koyuyorsa çok doğru düşünmüşsun ver bebeği!

Yazdim yazdim sildim. Yoksa yuzde yuz suresiz banlanirim. Sadece tek bir sey soylemek istiyorum.

Sizin gibilerin dusunme organi hamile kalmadan once calismiyor mu? Neden hamile kalinca akliniz basiniza geliyor? Senelerce duzelir diye bekleyip hamile kalinca mi birden "yopomoyorom posokolojom bozok" oluyor? Senelerce cektiginiz sey hamile kalinca mi cekilmiyor?

Ama mantigi anladim yani. Cocuk yokken istedigim an birakirim mantigi vardi. Cocuk gelince birakirsam ayak bagi olacak hayatimi yasayamayacagim mantigi var.

Bir kadının güçlü olması için para, tahsil veya arkasında insan gerekmiyor, KARAKTERİNİZ GÜÇLÜ OLSUN!!

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…