Hamleyim boşanmak istiyorum

Şu dediğin doğru mu sence arkadaşım. Allah'tan iyi mi bileceksin kime verip verilmemesi gerektiğini gücüne gider böyle konuşma bence. Her ne kadar konu sahibinin durumu kötü olsa da.
Evlat Hasretinden o kadar insanın canı yanıyor ki . ister istemez insan diyor yani konu çocuk oldumu kendimi tutamiyorum

Bebegi babasina birakip yeni bir hayat?
Iyi misin sen yoksa sinir krizi aniyla yazilmis bir konu mu?

Haklısınız ama daha çocuğum çok küçük boşanmak için hep bir şeyler yoluna girsin diye bekledim . Ama babasını o kadar çok seviyor ki hep o engel.

Babasına bırakıyor demeyelim de, atıyor diyelim bence !!
Ondan olan bebeği istemiyorum diyor , bebeğim bile demiyor !!!
Mesele babasına vermesi değil , mesele konu sahibinin bebeğine karşı olan tavrı .
Şöyle deseydi mesela "bebeğime yetebilecek psikolojide değilim, babası daha iyi ilgilenir . " ama diyor ki "onu da bebeğini de istemiyorum , kendime yeni bir hayat kurucam"
Bu cümlenin savunulacak bir yanı Yok malesef
Neyse ki konu sahibinin bu düşüncesi üyeler yardımıyla biraz yumuşadı sanırım

Yapabilceklerini konuşalım. Boşanmaya engel nedir? Hamilesin duygularini normalden fazla yasiosundur bu arads. Eşin ne kadar kötü biraz anlat istersen.

işte ben de diyorum ki o kadar bencil ve kötü bir annedense babada kalması daha iyidir belki bebeğin.
yabancıya atmıyor, satmıyor, tuvalete doğurup üstüne sifon çekmiyor, babasına bırakıp gitmek istiyorum diyor.
bu tarz konuların genelineydi aslında yorumum, ne zaman çocuğu babasına bırakacağım/bıraktım diyen bir konu sahibi olsa üstüne gidiliyor çocuğun yeri annesinin yanıdır, nasıl babasına bıraktın diye...
oysa çocuğu istemeyen bir annedense, isteyen bir baba çok daha iyi bakar. ha gönül isterdi ki böyleleri doğurmasın ama yapmış artık geri dönüşü yok, bari bakacak birine versin de sefil olmasın çocuklar. yoksa ne oluyor, 1 aylık bebeğini evde 9 gün bırakıp tatile giden anneler olarak 3. sayfa haberlerine konu oluyorlar.

Hanımlar müstakbel anneyi linç etmeyelim lütfen. Biraz destek olalım. Zor durumda, belki de yanlış kararlar almak üzere olan birini iyice uçurumun kenarına itmeyelim.

Konu sahibi,

Her kadın bebek rahme düştüğü an mükemmel anne olacak diye bir şey yok. Hayatı sorgulayan her kadın pekala anneliği de sorgulayabilir. Kendine biraz zaman tanı. Daha bebeğinle tanışmadın bile. Bebeğini görür görmez aşık olacağının da garantisini veremem. Her insan farklıdır. Ama o bebek senin ve ona en iyi sen bakabilirsin.

Tek temennim güçlü olabilmen. Eşinle evliliğin ne olur bilemem ama umarım anne olmayı becerirsin. Kendine güven. Kadınlar zaten güçlü varlıklar, hele ki anne olan bir kadının yapamayacağı hiçbir şey yok benim gözümde.

E çocuk yapmasını biliyorsun da çocuğu o Nefret edilen Ada'ma bırakmayı mı düşünüyorsun diye sorarlar sana ?
Yalnız baba kabul ediyorsa babanın yanında yetişmesi büyümesi daha iyi bir fikir gibi geldi bana.En mantıklısı

evinden biraz uzaklaş düşün olmuyor sa eşinle birer hafta bakarsın boşanıp çocuğunla yaşa iki çocuk la evlenen var o senin parçan Allah ın sana hediye si sen ona bak ilerde o da sana bakar düşün ce düşkün olur san anlarsın

baba yeğenlere düşkünmüş. çocuğu sevmiyormuş vs.
inşallah doğunca baba çok sever de çocuk ziyan olmaz.

Haklısınız ama daha çocuğum çok küçük boşanmak için hep bir şeyler yoluna girsin diye bekledim . Ama babasını o kadar çok seviyor ki hep o engel.
tabi tabi.
babasından dayak yiyeceği yaşlara gelince nefret eder. o zaman ayrılırsın.

Kusura bakmayın da sizin bu konuya yorum yapmanız pek sağlıklı olmaz.
Çünkü sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Parke taşlarıyla dayak yiyerek, her an tehdit altında şiddete maruz kalarak bebek büyütmek çok matah birşeymiş gibi yazmışsınız.
Evlat hatrına bunları çekmek mi gerekiyor?
Evlat anneden bunu mu bekliyor yoksa sağlıklı ve mutlu bir ortam mı?
Çok enteresan...

herkes ne kadar buyuk konusuyor. adamdan nefret edersen gebelik psikolojisiyle nefrette edersin istemezsinde belki. herkes ayni olacak diye birsey yok. bu bebek seninde bebegin o adamin degil sadece o yuzden saglikli durmaya calis bu konuda. dunyaya geldiginde hersey bambaska olacak eminim. hepimizin bazi konularda pismanliklari vardir. pismanlik kadar kotu bir duygu daha yok. bi yaptiklarin birde yapamadiklarin icin...sabirli ol hersey guzel olacak. ilerde iyiki dersin eminim...bebegine babasinin gunahini cektirme yazik, o Rabbimin sana gonderdigi bir melek

Ben doğru yapıyorum demiyorum farkındaysan . Bu yaşadığım zorlukları evladımin sevgisiyle sabrediyorum diyorum bak ben ne doğru yapıyorum demiyorum. Konu sahibi görsün el de dert varmış diyipte akıllanmadı die

hay ağzına sağlık bende bunu yazacaktım

Analık yapıp yapmadığınızı demedim zaten. Ama kendin demişsin dayak yediğinizi diye bebeğin seni dayak yerken görmesi iyi mi sence ?
Tabiki değil ama ben konu sahibine demek istiyorum ki "bak ben de ne dert var ona rağmen evladımdan nefret etmiyorum aklını başına al " . Biraz sabretmekten başka çarem yok gerçekten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…