- Konu Sahibi nomunomuchua
-
En sevmediğim hamur işi kurabiye ve kek :)
Onlar son sırada.
Börek, açma, kete en sevdiklerim.
Çok kilolu olmasam da 15 kilo fazlam var görünüyor
Bende tadını seviyorum kurabiyelerin falan belkide kendimi öyle kandırıyorumValla çok seviyorum hiç de bıkmıyorum.
Yeter ki güzel yapılmış olsunlar :)
Hayır yok aslında.
Ben tadını seviyorum ya yumuşaklığından değil bence
Almazsan yemezsin.
Ben çözümü böyle buldum.
Kocama zararı olduğu için o yemesin diye canı çekmemesi adına ben de yemiyorum hamurişi.
Çok seviyor kıyamıyorum, ben de almıyorum. Zaten yapmayı da beceremiyorum.
Ekmeksiz yemeğe, hamurişi olmadan kahvaltı etmeye alıştık.
Ne güzel üşenmiyorsan...Aileden gelen bir alışkanlık.
Çok yapılır bizim evde güzel de yapılırdı.
Sevdiğim şeyi de yapmadan duramıyorum işte.
Mesela evde yemek var ama canım ondan çekmiyor diye üşenmeyip krep yapabilirim ya da poğaça
Bendee bu saatte poğaça yoguracak kadar cok seviyorummm şimdi çıkardım fırından..
Ekmek yemesem asla doymam kaç tabak yemek yersem yiyeyim ekmek yemezsem yoklugunu fark ederim midemde..
Şu kiloyu nasıl alıyorsunuz ben alamıyorum cidden soruyorum ne biçim bi bünyem varsa yiyorum yiyorum ama yok bi gram kilo alamıyorum
Ben de yiyip yiyip kilo almayan insanlara bayılıyorum.
Gece 00:30 da koca ekmek arası domatesi peyniri göm.
Tok karnına keyfine börek bulursan affetme.
Bir de benim gibi günde 3 öğünü hamurdan geçir.
Bak nasıl şişiyorsun
Benim mide çöp gibidir hiç rahatsız olmazReflü falan yapmıyor mu peki? Alayına gömülcem de mideme dokunur diye korkuyorum
Bende böle söyleyenlere şaşıyorum,Şu kiloyu nasıl alıyorsunuz ben alamıyorum cidden soruyorum ne biçim bi bünyem varsa yiyorum yiyorum ama yok bi gram kilo alamıyorum
Ben geç saatte bebe bisküvisi bile yesem gece midem fena oluyor.Benim mide çöp gibidir hiç rahatsız olmaz
Bende böle söyleyenlere şaşıyorum,
Kilo demek hastalık,hantallık demek.
Ben kilo almasam uykudan uyanır yer içer yatarım, sabah namazına kalkınca bir daha yer içer yatarım üstünede sabah kalkar kahvaltı yaparım..
Ne gzl işte ne bulursan korkmadan ye..
Buarada evlimisin bilmiyorum ama bende bekarken kilo almazdım evlendim,doğum derken şimdide doğum kontrol iğneleri derken alınıyor malesef.
Ayyy valla hayran oldum şimdi sizeÖyle etli butlu olmak değil giydiğin yakışacak kadar bi dolgunluk olsun istiyorum dal gibi gezmek alnımın yazısı ve sevmiyorum oturacak kıyafet dediğin.
Evliyim doğum da yaptım ama yok kilo falan bende
O kadar şey yemeğe rağmen ben 100 kilo falansınız sandım. 2 aydır hiç bir şekilde ekmek hamur işi yemiyorum hiç eksikliğini de görmedim. Aksine çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?