Hamur sevdam yüzümden hamur gibi oldum :(

Ayyy valla hayran oldum şimdi size
Öyle olsam mutfağı yaşam alanı yapar mutfaktan çıkmam yerimde yerim.
Bende öle kilolu dglm 1.55 boya 53 kilo biriyim ki şu 3 kilo 2 aydır vurdurduğum iğnelerin eseri malesef

160 boy 49 kiloyum ben de. Hani kimisi zayıftır yakışır çıtı pıtı durur ama bana yakışmıyor.
Mutfaktan çıkmıyorum zaten ama yok. Biraz da hamur işine yüklenelim bakalım

_Saliha_
bu konuda size ihtiyaç var
bir görünseniz yeter bence

konu sahibesi sizi anlıyorum, o simitlerden ben de muzdaribim, evimin dibinde ev yemekleri yapan bir yer var aklınıza ne gelirse yapıyorlar ama hamurişleri çok ünlüdür.
hemen hemen her gün uğrarım. eskiden poğaçasını ay çöreğini yemeden rahat edemezdim evde her an bulunurdu ama şimdi bir bıkkınlık geldi bana anlatamam.
gidiyorum, eğer sarma dolma kısır gibi yemek tarzı şeyler yoksa hamurişlerinin yüzüne bakmadan çıkıyorum.
belli bir doygunluk noktasına mı ulaştım bilemiyorum.

ama şu da var: geçen sene benim için zor geçti zihinsel olarak yıprandım ve bu da duygusal olarak depresif hale getirdi beni
bu sene çok şükür, problem edeceğim birşey kalmadı
yukarıda okudum çok mantıklı geldi acaba kaçış yöntemi mi hamurişine sarmak?
konularınızı biraz hatırlıyorum, eşinize karşı kırgın bir kadın olduğunuz kalmış aklımda...
inşallah herşey sizin için istediğiniz gibi olur.

Ne hamur yerim nede yemek. Bildiğin son 5-6 yıldır somaliler gibi yaşıyorum. Nasıl özeniyorum bir bilsen iştahı açık insanlara. Mutsuz olduğumda yemeden içmeden kesilirim ki çoğunlukla da mutsuzumdur
Erkek arkadaşımla bu konu yüzünden her buluştuğumuzda tartışırız. Sağolsun sürekli ben yiyeyim diye en sevdiğim yerlere götürür lakin ben bi dıkım alınca doyarım oda sinirlenip yemeyi bırakır vs vs
O yüzden iştahınla gurur duymalısın
Merak ettim sigara kullanıyor musun ?

Bende çok severim vazgeçtim ama kilo yapıyor çikolata onuda bıraktım zamanla aramıyorsun zaten ve akşamları yeme yani yatmadan 4 saat önce falan ye. Biraz yürüyüş spor verirsin erir o göbek

Sizin yazınızı okurken sanki kendimi okudum
Aynen bende sabah kahvaltı da su böreği poğaça vs olmazdan kahvaltı edemem.
Fastfoodlar cheese burger cola vazgeçilmezim.
Bol Mantarlı peperonili pizza çikolata gazoz abur cubur makarna mantı vs. hepsi hayatımın bir parçası adeta.
Makarna pilav hatta sütlaçla bile ekmek yerim.
Öğlenleri karışık ve mayonezli tost mutlaka yerim
Ama tam tersi hiç kilo almam.
Boyum 1.70 kilom da bildim bileli 56-58 arası oldu (gebelik öncesi).
Yaşım 40 bu 3. Gebeliğim.
Ancak ben hiç diyet yapmasam da spor yapmayı hiç ihmal etmem.
Fiziğim 20 lik kız gibidir.
Belki sizin metabolizmanız da bir sorun vardır.
T3 ve T4 testi yaptırın derim.
Hamur işi çok kilo yapmaz ama hareketsizlik troid bezi çalışma bozukluğu aşırı stres kilo almak için yeterli.
Size bol şans dilerim.

Nomu biz kardesmisyuz neyiz insanim hayati bu kadarmi benzer bende surekli hamur isi yemek istiyorum danaya dondum iyce sikildikca kek borek yapip kendimi mutlu eymeye calisiyorum..kendime sinir oluyorum yemeyim diyorum amannn bosver diyorum yine yiyorum..bu duygusal eksiklikten galiba ben böyle degildim dikkat ederdim simdi umursamiyorum..sisko oldum

Bende Çerkesim :)
1687 yılın da Atalarım askeri görev için Osmanlı zamanın da Dağıstan'dan Istanbul'a gelip Üsküdar sancağında Komutanlık yapmışlar.
O gün bugündür İstanbul'dayız.

Damak tadı denen bi illet var, düşkün olduğunuz gıdayı en az 40 gün yemediğinizde o yiyeceğin tadı siliniyormuş.. becerebilirsem bende çikolataya savaş başlatmak istiyorum.

Birkaç yerde okudum diye hatırlıyorum ama kaynağını bulamadım şimdi. Kendi deneyimlerimi de işin içine katınca ister istemez hak veriyorum bu görüşe.
Duygusal açlık mı kastettiğiniz? Vücut mutsuz olduğunda bazı gıdalara yönelir. Genelde şeker içerikli seratonin yani mutluluk hormonunun salgılanmasına neden olan gıdalara..

Ben de buaralar hamur işi ve kızartma yemekten kilo almaya başladım takıntılı pis Bi insanım eşime arkadaşlarıma sorup duruyorum almışmışım diye. Anneme ve ablama fotoğraf bile yolladım bu amaçla
İki Kilo aldım ama kimse almışsın diyemiyor daha çok i almamam için dua ediyorlar

O kadar kek borek hamur konusmasi var biride demiyorki bir tarif verelim de yapin

Beceriksizlik ve en buyuk sebebi

Yedigimiz kati yaglarin bircogunda kabartma tozlari vanilyalar pastane urunlerindek katki maddelerini duysaniz istahiniz azalabilir internetten bakin emulgator ,karmin ,şellak vs
e kodlar nedir diye

Hamuru yedikçe insanın yiyesi geliyor.
Bi ara karatay diyeti yapıyordum hiç ekmek yemeden ve canım hiç hamur işi istemiyordu sonra yine yemeye başladım yedikçe yine canım istiyor.
En fazla 3 günde alışıyor aslında insan hamur işi yememeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…