- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
İnsan hamura alışınca çok kötü oluyor.
Nasıl çikolata bağımlılık yapiyorsa bence hamur da bağımlılık sebebi
Mesela her sabah pişi yapılsa yerim. İçine patates, ıspanak, kasar ne koysan gideri var. Boşta yeniyor kerata
Cerkeslikten dolayı, gelsin kurzeler gitsin hingallar derken bakiyosun sonu yok birakiyosun.
Şuan eşim sevmiyor diye evde hamur isi yapmıyorum, iyi ki sevmiyor. Yoksa benim durumum da sizden farkli olmazdı
Poğaça hem yağlı hem de yedikçe yiyosun ilk onu birak.
Krep için tam buğday unu alıp onunla yap zamanla azaltirsin.
Pizzaya öneri yok her gün olsa her gün yerim ama ince ve kepekli olanını
Ben de ben deBende Çerkesim :)
1687 yılın da Atalarım askeri görev için Osmanlı zamanın da Dağıstan'dan Istanbul'a gelip Üsküdar sancağında Komutanlık yapmışlar.
O gün bugündür İstanbul'dayız.
Ben de öyleyim mutluyken zayif ve rejimdeyim hep. Biraz mutsuz olayim anında bin ton abur cuburla hamurla kendimi mutlu etmeye çalışırım. İnanın bu kısır döngü yüzünden 3 yıldır 60 ın altını göremedim. Boyumuz aynıCiddimisiniz benim.karbonhiddat sevdam bundan kaynakli olabilir mi acaba
Bugun cok uzgundum mesela gidip gelip kendimi ekmege vurdum
Öyle galiba. Sözde diyete başladım. Hamur işini çıkarmayı planlıyorum öğünlerden ama ben kaçtıkça kovalıyor sanki :) çok mutlu oluyorum ben börek pizza mantı makarna hamburger gibi şeyler yediğimdeKarbonhidrat insanin hayatindan ciktikca insan mutsuzlasiyormus yuzu dusuyormus diye duymustum bende ne kadar dogru bilimsel bilmiyorum ama kendi adima kabul edip inaniyorum.bubteze
Öyle galiba. Sözde diyete başladım. Hamur işini çıkarmayı planlıyorum öğünlerden ama ben kaçtıkça kovalıyor sanki :) çok mutlu oluyorum ben börek pizza mantı makarna hamburger gibi şeyler yediğimde
Valla ben mutluyken daha çok yiyorumBendede ayni durun soz konusu mesela ciddi manada mutluysam ve boslukta degilsem krndi calimda islerim varsa 3 gun yemesem gozum aramazda
Iste genel manada boslukta ve mutsuz olunca ekmekle butunlesik yasiyorum sanirim
gıcık olduğum insan tipiŞu kiloyu nasıl alıyorsunuz ben alamıyorum cidden soruyorum ne biçim bi bünyem varsa yiyorum yiyorum ama yok bi gram kilo alamıyorum
o bile gecici etki yapıyor bazen insana çünkü seker bagimlilik yapıyor karatay ablanin dediği gibiO kadar kek borek hamur konusmasi var biride demiyorki bir tarif verelim de yapin
Beceriksizlikve en buyuk sebebi
Yedigimiz kati yaglarin bircogunda kabartma tozlari vanilyalar pastane urunlerindek katki maddelerini duysaniz istahiniz azalabilir internetten bakin emulgator ,karmin ,şellak vs
e kodlar nedir diye
gıcık olduğum insan tipiyiyorum ti yorum almiyorum bence sen yediğini sandığını sanıyorsun baksana mideme dokunuyor diyorsun gercekten dolu dolu yesen eğer almazsan tiroid hızlı calisiyordur ama bence sen yemiyorsun canim
o bile gecici etki yapıyor bazen insana çünkü seker bagimlilik yapıyor karatay ablanin dediği gibiben diyet suresince yeniyorum mesela 1ay sonra tadına baksam bıraktığım yerden tekrar baslayabilirim kurabiye yemeye çünkü onun yerken aldığım mutlulugu unutamiyirum şuan agustosa kadar hedefim var zayiflicam sonraki amacım da korumak bende istemiyorum sağlıksız beslenmeyi ama işte alışmış beterdir
Birgun neler yediğini yaz ben sana yiyor musun yiyor gibi mi yapiyosun yazayimBelkide dediğin gibi yediğimi sanıyorum.
onu iyi dedin olsa da yesekO değil de canım pişi istedi kim yazdı pişi diye çok kötüsünüz
Birgun neler yediğini yaz ben sana yiyor musun yiyor gibi mi yapiyosun yazayim
Saka bi yana canım Allah saglik versin kilo alınır verilir en iyisi senin gibi olmakYiyor gibi yapıyorum
O kadar kek borek hamur konusmasi var biride demiyorki bir tarif verelim de yapin
Beceriksizlikve en buyuk sebebi
Yedigimiz kati yaglarin bircogunda kabartma tozlari vanilyalar pastane urunlerindek katki maddelerini duysaniz istahiniz azalabilir internetten bakin emulgator ,karmin ,şellak vs
e kodlar nedir diye
Aldiklariniza dikkat edin bir emilgator denen sey var kati yaglarda bircok tatli urunlerinde var...en guzeli gimdes bunun arastirmasini yapiyor helal gida sertifikasi veriyor kabartma tozlari vanilyalar zeytin sucuk salam yaglar lazim olan hersey var onlardan alin bence bazi yerlerdede marketleri varAy evet o sellak bocekmiscogu biskuvinin paketli gidanin icinde de varmis.
Borek bende severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?